Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 12 1 2 5 6 7 8 9 11 12
H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
ToLkieN radze Ci obejrzec powtorki meczow na Polacie Sport czy na innych kanalach cyfrowych i objerzec dokladnie gre Zygadla,
jak on wedlug Ciebie zagral swietne spotkanie to sorry, ale na siatkowce sie nie znasz
zal bylo ogladac czasem te jego "wystawy", dobrze, ze wlazly potrafil z takich pozycji atakowac
Zagumny od Zygadly jest o 3 klasy lepszy i mam nadzieje, ze Zygadla juz nie zobacze w reprezentacji w Lidze Swiatowej

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by HAGIi
ToLkieN radze Ci obejrzec powtorki meczow na Polacie Sport czy na innych kanalach cyfrowych i objerzec dokladnie gre Zygadla,
jak on wedlug Ciebie zagral swietne spotkanie to sorry, ale na siatkowce sie nie znasz
zal bylo ogladac czasem te jego "wystawy", dobrze, ze wlazly potrafil z takich pozycji atakowac
Zagumny od Zygadly jest o 3 klasy lepszy i mam nadzieje, ze Zygadla juz nie zobacze w reprezentacji w Lidze Swiatowej

Hagi, Ty się nie znasz laugh Przeczytaj eksperta, ja padałem jak to przeczytałem laugh :

Originally Posted by ToLkieN
Zygadlo mierny??? czlowieku to cos ty za mecz ogladal?? serwis przynoszacy punkty powiem ze o niebo lepszy niz Zagumnego,szybkie rozegranie na skrzydla dokladne a ze Mariusz atakuje w pol siatki ech to juz historia mariusza decydujacych akcjach. Popatrz ile w oficialnych meczach wciagu roku gral z kadra w podstawowym skladzie byly rozgrywajacy kazikow. Praktycznie wogole nie gral, wiecmoglo to o wiele gorzej wygladac,. Wiec nie pisz o jakims miernym

Pewnie przez Wlazłego graliśmy nie na najwyzszych obrotach, i to Wlazły bym słabym ogniwem laugh (nie dam rady, wubaczcie laugh ). Te piłki, które Zygadło "rozgrywał" (chociaż rozgrywał to za duzo powiedzine) to koszmar, a mimo to Wlazły potrafił je kończyć, odrzucony od siatki, przy pilce zagrywanej na potrójny blok, bo rozrzucenie bloku przez rozegranie Żygadła, to obstrakcja, prędzej Lepper sam z rządu odejdzie, i jeszcze serwis ma leoszy od Zagumnego laugh Nie mam nawet siły aby to jakkolwiek opisac laugh

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
ja zagralem grubo na Chiny, dziwne ze nikt nie pisze o tym meczu. Chinczycy jak ktos juz wspomnial byli bliscy wygranej z Polakami, walczyli dzielnie z Bulgarami. Graja u siebie, motywacja na pewno duzo, umiejetnosci co raz wieksze i mysle 3-1 bedzie smile

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
No brawo brawo koledzy. Wezcie sobie do lapy gazetke: PS z poniedzialku, tak jak to Hagli mowiles, ze zrobisz.

Zobaczcie sobie noty:

Wlazly 3
Zygadlo 4

Poczytajcie sobie tez wywiad z Winiarskim. Jesli ktos tu sie nie zna na siatce, to raczej Wy. To Wlazly byl najslabszym ogniwem tej reprezy. To, ze zapamietaliscie jego wygrywajace serwisy, hmm, te serwisy nic by nie zwojowaly z dobrze przyjmujacym przeciwnikiem.

Argument, ze Polacy serwuja baloniki, nawet mi sie nie chce go obalac. Dziwne, ze w ostatnich latach przybywa zawodnikow, ktorzy serwuja baloniki, a bombardierow coraz mniej. Polska slabo gra w tej LŚ? Zobaczymy, co bedziecie mowic jak powtapiacie w Warnie na kursie 1.5.

T
addict
addict
T Offline
hehe no wlasnie tutaj wszyscy krytykuja kogos kto na dodatek ma racje jesli gazeta sporotwa ocenia gra tak jakkolega wyzej napisal Wlazy na 3 Zygadlo na 4 to chyba Mariusz wedlug znawcow PS byl slabszy. Dodatkowo pieknie mowicie tylko czytac nie umiecie co nie ktorzy gdyz ja nie twierdze ze Lukasz zagral swietne mecze ale nie zagral jak ktos napisal" mizernie"

Swieta racja polskignom zapamietali jakw drugim secie Wlazly podciagnal wyniki przy stanie 23:22 tylko ze nie pamietaja tego jak dwa razy pod rzad nie konczyl atakow plasowal jak dziecko na pojedynczym bloku.

E
old hand
old hand
E Offline
tolkien no pekne za chwile wyhamuj bo orgazmu dostaniesz laugh laugh laugh Jeden cie poparl i juz wazeline robisz ze az sie czytac nie da.. ok czyli ty gnom i experci z gazety kontra reszta forum.
Zreszta zobaczysz ze dziwnym trafem przy rozegraniu gumy Wlazly od razu bedzie niszczyl.
Kazdy ma oczy i widzial co sie dzialo.. a ze nie chca chlopaka dolowac (bo i po co, mecz byl o pietroche i do tego wygrany) to mogli takie cos sobie napisac.

E
old hand
old hand
E Offline
*pietruche , bo sie jeszcze przywalisz do tego laugh

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
Originally Posted by Egzekutor
tolkien no pekne za chwile wyhamuj bo orgazmu dostaniesz laugh laugh laugh Jeden cie poparl i juz wazeline robisz ze az sie czytac nie da.. ok czyli ty gnom i experci z gazety kontra reszta forum.
Zreszta zobaczysz ze dziwnym trafem przy rozegraniu gumy Wlazly od razu bedzie niszczyl.
Kazdy ma oczy i widzial co sie dzialo.. a ze nie chca chlopaka dolowac (bo i po co, mecz byl o pietroche i do tego wygrany) to mogli takie cos sobie napisac.

Nie chce mi sie ciagnac tej dyskusji...dlaczego przy Zagumnym Wlazly bedzie gral ciut lepiej wyjasnil Ci w wywiadzie Michal Winiarski. Ale to nie zmienia faktu, ze Wlazly jest w fatalnej formie, a 11/32 w ataku w meczu z Argentyna nie przystoi zawodnikowi, ktory aspiruje do miana swiatowej gwiazdy.

A Zygadlo...Zygadlo rozgrywal wiecej niz poprawnie. I koniec tematu z mojej strony.

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
Ja sie zgodzę z kolegą, który pisze że jak wroci Guma to Wlazły zacznie grać, według mnie Mariusz dostawał za niskie piłki, przy jego zasięgu 370 powinien dostawać duzo wyzsze piłki, a wtedy wszyscy wiedzą co sie dzieje z blokiem przeciwnika. Zygadło nie grał zle, mogę nawet powiedzieć, że dał rade - zastąpić najlepszego rozgrywającego na świecie to jest trudne zadanie, napewno miał to cały czas w głowie i chciał grać jak najlepiej, a jak to sie czesto dzieje jesli za mocno chcesz to moze nie wychodzić, kilka piłek zepsuł, ale wygralismy, a wygranych sie nie sądzi.

Pozdrawiam wink

T
addict
addict
T Offline
Ja wam tylko przypomne jak Zugumnego zmienial Stelmach bo rozegranie pawla bylo fatalen w mecach jeszcze za kadencji przed Lozan. Egzekutor nie jeden poparl a caly przeglad sportowy.
Lukasz od czasow gry w sosnowcu gdzie tez gral rezerwy bo 1 rozgrywajacym byl syn swietnego siatkarza Wagnera poprawil swoja gre dlatego jak ktos pisze ze zygadlo gral mizernie to mnie rusza. PAwelek dlaczego wolne sobie zrobil?? Rozgrywajacy to najmniej odczuwalna forma zmeczenia a przyjechal do kraju i wypoczywal mogl pojchac do argentyny wtedy by tematu nie bylo ale gwiazda to gwiazda.

Po drugie nie od dzis i do konc abede krytykowal gre Wlazlego to nie gracz z ktorego kiedys beda plony gdyz jego gra ostatnio znizyla sie do poziomu sredniego. Co Mariusz zrobil na MS ?? zostal zastapiony w meczu z ROsja przez Szymasnkiego. Koniec tematu niekłocmy sie. A wygrywajmy kase czesc

E
old hand
old hand
E Offline
DObra poddaje sie bo bedziesz tak do konca swiata nawijal.. tak wiec Zygadlo jest lepszy od Zagumnego a z kolei Wlazly to cienias co uderze w pol siatki.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Przypominam ze Wlazly jest jeszcze mlody a juz zostal najlepszym zawodnikiem LM minionego sezonu. Wygral koncowke 2 seta w meczu z Argentyna serwujac konkretne petardy a do tego celne. Sorry ale jak go mozesz krytykwoac Tolkien?

too much love will kill you
too much love will kill you
zagumny...be, wlazły...be... no coment...

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
Wszyscy są słabi, Tolkien jest najlepszy. Raul powołaj go !

Giertych jak chcesz to to usuń ale nie mogłem sie powstrzymać.

Pozdro wink

M
Didżej
Didżej
M Offline
Po drugie nie od dzis i do konc abede krytykowal gre Wlazlego to nie gracz z ktorego kiedys beda plony gdyz jego gra ostatnio znizyla sie do poziomu sredniego. Co Mariusz zrobil na MS ?? zostal zastapiony w meczu z ROsja przez Szymasnkiego

Ostrzeżenie grin

Ej, Ty mądry jesteś? Sorry, głupie pyttanie, NORMALNY?

Jak można coś takiego napisać :Grin:

No oczywiście że Wlazły, został zastąpiony Szymańskim z Ruskimi, no ale co z tego? Przecież od tego są rezerwowi, żeby właśnie jak coś nie idzie... Zresztą, co ja Ci będę tłumaczył i tak nie zrozumiesz...

to nie gracz z ktorego kiedys beda plony

smile

O
old hand
old hand
O Offline
I tym milym akcentem konczymy temat naszych siatkarzy.

Nowa weekendowa kolejka:
[Linked Image]

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Widze ze Misiek ma ten sam problem co ja czyli walke z Tolkienem, ktory zna sie na kazdej dyscyplinie i rozpisuje sie w kazdym dziale. Blagam Cie Tolkien bo to co piszesz to BLAMAZ! Jak mozna cos takiego o Wlazlym napisac?
Trzeba poprostu tego kolesia ignorowac bo to co wypisuje to rozbawia i oslabia jednoczesnie laugh

Co do weekendu z LS mi sie podobaja Chiny i czuje ze to moze byc weekendowa masoweczka, typ tylko i wylacznie na podstawie meczy ktore widzialem w TV tj. Polakow z Chinami i Argentyna

pozdrawiam

R
+
+
R Offline
Mnie dzisi tak niski kurs na Rosjan, Kubanczycy sa naprawde mocni, rozniesli serbow na ich terenie (i byloby tak i w 1 meczu gdyby nie grak koncentracji) Rosjanie natomiast dziwnie slabo zagrali przeciwko Egipcjanom.. tak czy inaczej.. pomysle nad jakims ciekawym handi na Cube i moze over ?

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
od razu jak przejrzałem ofertę rzuciło mi się w oczy 4,75 na Kubę może to świadczyć, że będzie +2,5 na Kubę co raczej wezmę... są mocni, mogą powalczyć, a jednego seta na pewno urwać...

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
Rosja w 1 dniu swoim "normalnym" skałdem rozniosła Egipt, w drugim dniu grali podobno zmienionym skłądem, wiec nie am się czemu dziwić, jednak w pore sie wybronili. Kuba jest mocna, ale Ruscy wychodząc swoim obecnie optymalnym składem powinni ich pyknąc. Moze nie 3-0 ale myśle że nie będzie niespodzianki.

OFF topic: Stop "tolkienom" !!! wink

Strona 7 z 12 1 2 5 6 7 8 9 11 12

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (burbon, forty, $-man, rafal08), 12,351 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,080
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
2 hours ago