Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 12 1 2 6 7 8 9 10 11 12
S
addict
addict
S Offline
Według mnie można spróbować zagrać na Polskę progresją.
Jestem wręcz pewien że Polacy wygrają jeden z dwóch meczy na nie przyjazdnym terenie.

1.Ja gram najpierw za 100zł na Polskę. 100* 2,4= 240zl do wygrania
2.W przypadku przegranej zagram za 200zl na Polskę po pewnie jeszcze większym kursie

Bonus: Unibet
C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Bez najlepszego siatkarza Europy 2006 roku, Mateja Kazijskiego zagra reprezentacja Bułgarii z Polską w piątej rundzie Ligi Światowej w meczach, które odbędą się w sobotę i niedzielę w Warnie

gazeta.pl/Sport

M
Didżej
Didżej
M Offline
darros napisał już o tym na #6 smirk ...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Widzę, że wszyscy tutaj wspominają o Chinach i Bułgarii. Prócz tych dwóch faworytów warto wspomnieć o Francji. Włosi grają słabo i jest bardzo prawdopodbne, że nie zobaczymy ich w Katowicach. Miałem okazję oglądać mecz Stany Zjednoczone-Włochy i wygrana "Jankesów" (3:0) była dla mnie zaskoczeniem. Dzień wcześniej wygrali (3:1) z siatkarzami z Półwyspu Apenińskiego. Myślę, że Francja wygra z Włochami. Chyba, że ci zdecyduje się na radykalną zmianę składu na najbliższe spotkania z "Trójkolorowymi". Jesli chodzi o Chiny to rzeczywiście ich gra bardzo przypadła mi do gustu. Z silną Polską czy też Bułgarią umieli powalczyć. Widać, że zwłaszcza mocni są na własnym terenie. Jeśli chodzi o Polskę to martwią mnie ich ostatnie mecze. Oczywiście można to wszystko tłumaczyć, że długie podróże, rotacje w składzie itd. Jednak oglądając ostatnie mecze zauważyłem, że wiele punktów zdobywamy po błędach przeciwników. Ja wiadomo Bułgarzy nie są ogórkami a trzecią drużyną globu. Tym samym uważam, że to Bułgaria wygra w pierwszym sobotnim meczu. Oczywiście tak jak wspominaliście zabraknie Mateja Kazijskiego, ale to oni mają o co walczyć. My miejsce w finale Ligi Światowej w Katowicach już mamy zapewnione.

Typy na Ligę Światową:
Francja-Włochy 1
Chiny-Argentyna 1
Bułgaria-Polska 1

.::Think Twice::. Ignorator.

G
Tata
Tata
G Offline
Musze sie nie zgodzic ze zdaniem :
"Włosi grają słabo i jest bardzo prawdopodbne, że nie zobaczymy ich w Katowicach."

Co do gry Wlochow ok, ale zobaczyc ich zobaczymy gdyz: dzika karta na bank powedruje do nich. A tym bardziej ze nie ma regolaminu ze druzyna otrzymyjaca dzika karte musi zajac 2 miejsce w grupie.

Pozdro

G
Tata
Tata
G Offline
" Oczywiście tak jak wspominaliście zabraknie Mateja Kazijskiego, ale to oni mają o co walczyć. My miejsce w finale Ligi Światowej w Katowicach już mamy zapewnione."
Yhm , to tez juz chyba zostawie bez komentarza. crazy Bo mysle ze Bulgaria zapewnila sobie juz awans.

W przypadku, gdy Polacy zajmą pierwsze miejsce w grupie w Rundzie Interkontynentalnej do Rundy Finałowej awansuje drugi zespół z grupy "polskiej", czyli z grupy D.

GRUPA E:
Polska (gospodarz)
Zdobywca "dzikiej karty"
Zwycięzca grupy B

GRUPA F:
Zwycięzca grupy A
Zwycięzca grupy C
Zwycięzca grupy D( Bulgaria) smirk

Oto tabela:
1. Bułgaria 8 16 656:543 24:3
2 Polska 8 16 747:638 24:7
3 Chiny 8 8 620:724 6:24
4 Argentyna 8 8 561:679 4:24

pozdro

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Originally Posted by szamakh
Według mnie można spróbować zagrać na Polskę progresją.
Jestem wręcz pewien że Polacy wygrają jeden z dwóch meczy na nie przyjazdnym terenie.

1.Ja gram najpierw za 100zł na Polskę. 100* 2,4= 240zl do wygrania
2.W przypadku przegranej zagram za 200zl na Polskę po pewnie jeszcze większym kursie

Zdecydowanie popieram twój pomysł. Ja także jestem zdania, że jeden mecz Polacy na 90 % wygrają ale ja jeszcze na podpórkę zagrałbym progresję na zwycięstwo Bułgarów 3:2 bo nie wierzę, żeby 2 mecze Bułgarzy wygrali gładko po 3:0 lub 3:1. To jest naprawdę bardzo mało prawdopodobne. W przypadku tych 2 progresji zakładając, że Polska nie wygra w 2 meczach, a przegra w niedzielę 3:2 mamy zwrot kasy.

Swoją droga mam do was wielką prośbę kto wie, gdzie można w internetowych bukmacherach grać na dokładny wynik meczu Bułgaria-Polska bo u naziemnych chyba tylko w profesjonalu ale wiadomo 10 % podatku smile

A
old hand
old hand
A Offline
a co sadzicie o Korea - Finlandia ?

S
addict
addict
S Offline
Według mnie wygra Korea myślę że powinno być jakieś 3;1 w setach,drużyna gości nie doświadczona i gdy rywal obejmuje przewage na boisku w ich grze przejawia sie nie pokój tracą przez to dużo punktów. gram jeszcze Serbie i Rosję no i jak już wcześniej wspominałem Polskę na osobnym kuponie.

Korea 1,70
Serbia 1,20
Rosja 1,30 Kurs; 2,65 * 50zł=119zł

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Gib01
" Oczywiście tak jak wspominaliście zabraknie Mateja Kazijskiego, ale to oni mają o co walczyć. My miejsce w finale Ligi Światowej w Katowicach już mamy zapewnione."
Yhm , to tez juz chyba zostawie bez komentarza. crazy Bo mysle ze Bulgaria zapewnila sobie juz awans.

Nie ma jak krytyka laugh dobrze wiem jakie miejsce zajmuje Bułgaria. Do tego są na pierwszym miejscu. Także wiem, że dwie awansują. Jednak trzeba zauważyć, że Bułgarzy będą chcieli pokazać się z dobrej stronie na tle Polski. W końcu przegrali z nami mecz o finał w Japonii. Na koniec napiszę, że będzie to największy test dla obydwu stron przed finałem w Katowicach. Krytyka mile widziana, ale konstryktywna a nie szydercza blush

D
old hand
old hand
D Offline
mecze pomiedzy Polska-Bułgaria nie sa o nic!! zobaczcie ile kasy moga wygrac : za wygranie grupy jest tyle samo co za wygranie cale LŚ... troche glupie no ale coz...

Nagrody dla narodowych federacji za fazę grupową:

1. miejsce - 1 000 000 USD
2. miejsce - 950 000 USD
3. miejsce - 900 000 USD
4. miejsce - 850 000 USD

Nagrody dla narodowych federacji za finałowy turniej:
1. miejsce - 1 000 000 USD
2. miejsce - 500 000 USD
3. miejsce - 300 000 USD
4. miejsce - 200 000 USD
5. miejsce - 100 000 USD
6. miejsce - 50 000 USD

źródło: siatka.net

takze mysle ze Polacy conajmniej jeden mecz tam ugraja...

Włosi bez Fariny(libero) na mecze z Francja, na libero zagra przyjmujacy Modeny Casoli.
sadze ze Żabojady wygraja... ale smieszy mnie troche kurs...

jak najbardziej do grania Korea-Finlandia 1 1,7
poziewaz jezeli Koreanczycy wygraja oba mecze z Finami, to beda mieli jeszcze szanse na zajecie drugiego miejsca...

G
Tata
Tata
G Offline
Originally Posted by Ignorator
Originally Posted by Gib01

Nie ma jak krytyka laugh dobrze wiem jakie miejsce zajmuje Bułgaria. Do tego są na pierwszym miejscu. Także wiem, że dwie awansują. Jednak trzeba zauważyć, że Bułgarzy będą chcieli pokazać się z dobrej stronie na tle Polski. W końcu przegrali z nami mecz o finał w Japonii. Na koniec napiszę, że będzie to największy test dla obydwu stron przed finałem w Katowicach. Krytyka mile widziana, ale konstryktywna a nie szydercza blush

No to nie wiem dlaczego napisales ze Polska nie ma oco walczyc? tongue
Wczsniejdzy post pokazuje ile dastaja zwyciazcy grup , no ja bym powalczyl o 1 000 000 USD. A tym bardziej ze jak sam napisales bedzie to sprawdzian umiejetnosi przed FF w Polsce, i mysle ze nie odpuscimy sobie my jak o oni. cool Choc nie wiem dlaczego u nich nie gra podstawowy zawodnik a minanowicie Mateja Kazijski ?Odpoczywa , kontuzja?

No a wiec nie mam zamiar juz kontynuowac tego tematu , jesli czyms urazilem Ignorator to sory. smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dla tych co tak dopytują się o Mateja Kazińskiego. Trener Bułgarów po prostu daje mu odpocząć, tak oficjalnie stwierdził w wywiadzie bo jeszcze się Matej nagra i musi zluzować tak to sformułował. A jak jest naprawdę? Oni tylko wiedzą smile

Pozdrawiam Pawka z Kielc papa

L
Pooh-Bah
Pooh-Bah
L Offline
[/quote]
Wczsniejdzy post pokazuje ile dastaja zwyciazcy grup , no ja bym powalczyl o 1 000 000 USD. smile [/quote]

jeżeli zwycięzca bierze 1.000.000 a drugi 950.000 to walczymy "raptem" o 50.000 US (chyba, że sie myle w wyliczeniach).....myslę, że nasi to "przeboleją".......

G
Tata
Tata
G Offline
Originally Posted by lysy1
Wczsniejdzy post pokazuje ile dastaja zwyciazcy grup , no ja bym powalczyl o 1 000 000 USD. smile [/quote]

jeżeli zwycięzca bierze 1.000.000 a drugi 950.000 to walczymy "raptem" o 50.000 US (chyba, że sie myle w wyliczeniach).....myslę, że nasi to "przeboleją"....... [/quote]

Nie chodzi tylko o pieniadze, masz zracje to raptem albo az 50 00 zielonych, ale napewno Bulgarzy sa zadni rewanzu za mecz w Japoni na mistrzostwach swiata a my chcemy miec dalej nad Bulgarami przewage psychiczna ze jestesmy lepsi. Wypowiedz Alozjego Swiderka wyrazie mowie ze nie odpuscimy zadnego meczu i bedziemy walczyc o zwyciestwo w grupie.

A wiec koniec tematu chyba i poczekamy do meczu.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Moim zdaniem aspekt finansowy powinnismy odsunac na bok. Nie wydaje mi sie,zeby te 50 tys. zielonych mialo jakis wplyw na postawe zarowno jednych jak i drugich. Zgoda, Bulgarzy sa zadni rewanzu za MS,ale roznie wychodzi jak sie bardzo chce. Mysle,ze przewage psychologiczna bedziemy mieli nad nimi nadal, niezalenie od wynikow spotkan w Warnie. W koncu jak caly czas podkresla sam Lozano el LS sa tylko pewnego rodzaju sprawdzianem i wynik nie jest najwazniejszy. Trzeba pamietac,ze zmeczenie tymi wszystkimi podrozami musi dac w koncu znac o sobie, ciagle zmiany czasu tez nie pozostana bez wplywu na postawe naszych siatkarzy. Dlatego uwazam,ze w pierwszym meczu to Bulgaria wygra,ale w niedziele pokazemy kto w rzeczywistosci jest lepszy. smile
Pozdrawiam.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
laugh

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Zastanawiam sie nad zagraniem dzis Portugali kurs jak na taki mecz wydaje sie byc atrakcyjny 1.4- w koncu w ostatnim meczu ograli gladko na wyjezdzie Niemcow 3-0, co zrobilo spore wrazenie na mnie, a Belgowie jak najbardziej do ogrania w takim samym stosunku!

a.k.a. "HuBciAk KiboL"
a.k.a. "HuBciAk KiboL"
Originally Posted by gremlin
Zastanawiam sie nad zagraniem dzis Portugali kurs jak na taki mecz wydaje sie byc atrakcyjny 1.4- w koncu w ostatnim meczu ograli gladko na wyjezdzie Niemcow 3-0, co zrobilo spore wrazenie na mnie, a Belgowie jak najbardziej do ogrania w takim samym stosunku!

tylko jest mały problem , taki malutki smile ze Portugalia nie gra z Belgią smile Z Belgią gra Hiszpania a Portugalia gra z Czechami smile takie małe sprostowanie wink aha i jeszcze jedno - to nie jest temat Liga europejska smile

a tak od siebie nie gram juz nic z Ligi Europejskiej chyba ze cos poleca Wojbest wink i innym tez radze tego - to jeden wielki syf smile

z dzisiejszych spotkan sproboje Polske +1,5 mysle ze ugraja 2 sety smile do tego moze Chiny, Francje, i USA smile za srednia stawke smile Francje bo wczoraj przegrali a mogli spokojnie wygrac smile Usa dlatego ze musza wygrywac z najsłabsza druzyna grupy jesli chca przyjechac do Polski smile Chiny jak wiekszosc na forum smile a Polske moze troche zabardzo patriotycznie ale wierze ze moga nawet wygrac smile smile

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
o kurdeeeeee! laugh sorry !! dzieki za sprostowanie - a ja to juz raczej chyba teraz sie obudzilem po przeczytaniu Twojego postu hura

Strona 8 z 12 1 2 6 7 8 9 10 11 12

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (burbon, forty, $-man, rafal08), 12,351 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,080
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
2 hours ago