Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 4 1 2 3 4
_
Pooh-Bah
Pooh-Bah
_ Offline
Juz w pierwszej fazie grupowej obstawiałem PANATE na zwycięzce Euroligi więc byłbym mocno nikonsekwentny gdybym tuz przed finałem tego nie potwierdził: )Wygrywając zdecydowanie z Tau zrewanzowali sie hiszpanom za odpadniecie w 1/4 Euroligi rok temu...CSKA natomist planowo ( choc bez handi ) ograli Unicaje..Oprócz mocnego składu PANATY za nimi stanie 6 zawodnik meczu ( czyli publicznośc) ..bo nie zapominajmy ze final EUROLIGI rozgrywany jest w Atenach.. na zwycęstwo w FINAL FOUR Panaty zagrałem juz wczesniej i poprawiłem również wczoraj grajac na nich z TAU.. meczu o 3 miejsce najprawdopodobniej nie bde ruszal..POZDRAWIAM GRACZY
p.s kurs na CSKA dosc kosmiczny jak na nich 2.5: )

Bonus: Unibet
T
addict
addict
T Offline
tia najlpeszy mecz ktorego neiobejrze bo canal daje go na CS2 a posiadacza kablowki jest to nie dozwolone doogladanie ech.

N
enthusiast
enthusiast
N Offline
dziś Finał a tu tak cicho? grin co jest panowie? smile

Nie będę oryginalny, stawiam na CSKA. 2,55 w BAW, 2,63 w pinnacle - jak dla mnie promocja grin
Choć w piątek byłem pod wrażeniem gry Panathinaikosu, defensywa The Greens była niemal porównywalna do obrony CSKA. Ale CSKA moim zdaniem nie odkryło wszystkich kart, wygrało z Malagą minimalnym nakładem sił. Dziś zobaczymy prawdziwych krasnoarmiejców wink Messina sporo nauczył się przez ostatnie lata i czuję, że zrewanżuje się staremu Zeljko za porażkę w finale F4 w 2002 roku w Bolonii (Messina był wtedy trenerem gospodarzy a w finale lepsze było PAO Obradovica).
Można grać czystą dwójeczkę, a można też połączyć ją (w toto grin) z underem. Bo jeśli CSKA ma wygrać, musi nie tylko świetnie zagrać w obronie, ale liczyć na to, że gospodarze nie wytrzymają presji i zagrają zbyt nerwowo smile Bo jeśli porównamy potencjał ofensywny obu ekip, to jednak malutki plusik dla PAO smile Malutki...

_
Pooh-Bah
Pooh-Bah
_ Offline
Osobiście nie grałem meczu o 3 miejsce ale jestem pod wrazeniem wyczynu zespołu UNICAJA MALAGA. Był to o wiele mniej ważny mecz niz ten który zacznie sie za ok godzine ale to ze MALAGA jest trzecia druzyną EUROPY to jak dla mnie jest sensacja in plus.
Ogladałem pare razy tą druzyne i im wyzsza była faza rozgrywek tym grali coraz lepiej....przed chwila zakończył sie ich mecz ograli w którym ograli TAU

Tau - Unicaja 72-74

POZDRAWIAM GRACZY
p.s moje zdanie co do finału zawarłem w poscie powyżej...

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
[quote=ntechnic]dziś Finał a tu tak cicho? grin co jest panowie? smile[quote]

Jak to co - CSKA Moskwa i TEO...

_
Pooh-Bah
Pooh-Bah
_ Offline
PANATINAIKOS mnie nie zawiódł 93:91 i PANTA najlepszą druzyną stargo kontynentu : ) Piękne ( jak dla mnie ) zakończenie sezonu EUROLIGII....Dzięki Panowie za wspolnie spędzone środy i czwartki
POzdrawiam muppetta, BIG BENA, djcksOna i wszystkich zabierających głos w ty dziale : ) Do zobaczenia w tym dziale w seonie 2007 / 08 !!!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Skąd można ściągnąć finał, orientuje się ktoś?

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
nie wiem skad mozna sciagnac meczyk pewnie bedzie wkrotce na torentach.
Moje odczucia co do samego meczu sa takie ze CSKA przegralo go na wlasne zyczenie robiac kretynskie faule. W wyniku swojej gry pozwolili Panacie stanac na lini az 46 razy co jest bardzo duzo iloscia(38 celnych). Z czego wiekszosc fauli ktorych konsekwecja byly rzuty wolne miala miejsce przy jakis probach przechwytow, przebijaniu sie na zaslonach, takie same glupie faule. Nawet trener CSKA pukal sie w glowe w kierunku swojich zawodnikow po co oni to robia. Cska dopadlo w 3 kwarcie gospodarzy ale 3 kolejne faule pozwolily znow odskoczyc.
Jeszcze jedno mnie zaskoczylo mianowicie wynik, ale on zaskoczyl chyba wszystkich. Osobicie myslalem ze bedzie okolo 130-140 oczek a skonczylo sie na ponad 180.
pozdrawiam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by bursztyk
Skąd można ściągnąć finał, orientuje się ktoś?

http://www.sport-scene.net/details.php?id=167

pao - cska

_
Pooh-Bah
Pooh-Bah
_ Offline
Czy ktoś może wie gdzie odbedzie sie finał Euroligi za rok?

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by ___On
Czy ktoś może wie gdzie odbedzie sie finał Euroligi za rok?

Final Four 2008 - Madryt

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
a wiecie mozna skad pobrac muzyke ktora byla na meczach euroligi w sopocie(dokladniej w oliwii:), chodzi mi o jedna melodie, nie wiem, moze to hymn euroligi byl... no ale w oprawach meczowych zawsze byla

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Kto jest mistrzem Polski? - Prokom! Kto powalczy w Eurolidze? - Prokom! Z jakiego miasta? - Sopot! Jooooł

laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Stich
a wiecie mozna skad pobrac muzyke ktora byla na meczach euroligi w sopocie(dokladniej w oliwii:), chodzi mi o jedna melodie, nie wiem, moze to hymn euroligi byl... no ale w oprawach meczowych zawsze byla

www.euroleague.net [euroleague.net]

Devotion --> Downloads

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
CIEKAWE ILE W TYM PRAWDY i ilu sie uda ostatecznie sciagnac, ale taki skladzik PROKOMU wygladal by cudownie:

Nowymi koszykarzami będą Oscar Torres, Tomas Van den Spiegel, Ruben Wołkowyski, Travis Best, Milan Gurović, Krzysztof Roszyk, Iwo Kitzinger i być może Lynn Greer!

Zrodlo: http://www.sport.pl/koszykowka/1,65090,4239285.html

... tylko ten trener wink

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Gurovic już się pożegnał z kibicami smile

czyli....

Strona 4 z 4 1 2 3 4

Moderatorzy  Akhu, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
1 zarejestrowanych użytkowników (Sensei), 1,937 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,272
Posty5,827,427
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025