pojechalem po mame, bo jak ja jej nie odbiore, to moj brat dupy nie ruszy, wrocilem do domu, potem pojechalem po ojca, wrocilem do domu, przebralem sie, pobieglem na boisko, oddalem pare rzutow ledwie i tak dupnelo deszczem ze szok. Wrocilem wkurzony do domu, wlaczam kompa, net nie dziala....
pojechalem po mame, bo jak ja jej nie odbiore, to moj brat dupy nie ruszy, wrocilem do domu, potem pojechalem po ojca, wrocilem do domu, przebralem sie, pobieglem na boisko, oddalem pare rzutow ledwie i tak dupnelo deszczem ze szok. Wrocilem wkurzony do domu, wlaczam kompa, net nie dziala....
a mnie wk****, ze od jakiegos tygodnia praktycznie codziennie (nawet po 2-3 razy dziennie) mam wyłączany prąd i gdyby to bylo tak na godzine czasu to jeszcze pół biedy. To jest brak prądu przez doslownie 1/4 sekundy!! tylko po to ,aby mi komp jeb*** i znow jest prąd do szału juz mnie to doprowadza jesli jutro znow się to powtorzy, to dzwonie do nich i tak ich spier**** że to dynia mala
- reklamy w necie co trzeba szukać kwadracika gdzie je wyłączyć a innej opcji nie ma bo zasłaniają cały ekran
- reklamy z głosem no to już jest gruba przesada siedzę sobie o 2 w nocy wchodzę gdzieś na stronę i mi się ktoś zaczyna wydzierać bo akurat mam głośniki na full
- od 20 dni boli mnie brzuch - nie moge zainstalować XP pirata bo mi admin sieci blokuje net , kupiłem za 200 pln z allegro oryginała to okazało sie że on nie podejdzie bo tylko moze podejść do kompa własciciela który sprzedajac mi go nie miał o tym pojęcia - kiepskie samopoczucie - moneybookers ma niby cofnąć pieniadze z wymiany , sprawa w toku ...