|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy avatar nie może być większy niż 64x64 ? Nie. Na szczęście.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Nie jestem nowy,ale moje pytanie jest nastepujace: Jak zrobic podpis pod nickiem. Wpisuje w pole: Podpis: (do 0 znaków - funkcja wyłączona) Możesz użyć SkrótyUBB w swoim podpisie. To chyba to co nie? Tylko ze po wyslaniu nic nie ma. O co chozzzii?
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
nie ma takiej mozliwosci, wlasny podpis pod nickiem maja moderatorzy, zwyciezcy renomowanych konkursow, ogolnie ludzie zasluzeni dla forum, znaczy jesli chca to maja 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Podpis pod nickiem mozna w tej chwili zdobyc wygrywajac ktorys z konkursow na mecz.pl. Jest to nagroda 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Szkoda bo bez podpisu moj Gierek jest malo warty 
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
ja tez mysle ze z tymi podpisami to jest troche lipnie... ludzie zasłuzenii dla forum... nic dodac nic ująć... albo wszyscy albo nikt, skoro ludzie tak chcą to powinno sie im pozwolic na umieszczanie swoich podpisów... w końcu kto tu jest dla kogo, moderatorzy dla ludzi czy... chyba odpowiedz zbyteczna... mała rzecz a cieszy, przemyslcie to chociarz, pozdrawiam... 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Ja wygralem konkurs  Zrob to samo, a bedziesz mial podpis 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lupus nie przyczepił się do "chociarz"  Albo nie czytał postów albo jest pijany.
|
|
|
|
|
|
|
Lupus nie przyczepił się do "chociarz"  Albo nie czytał postów albo jest pijany. okazał mi troche serca... 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ludzie zasłużeni dla forum - bardzo precyzyjna definicja, nie powiem 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Przeciez pisalismy ze mozna wplacic na dowolny dom dziecka minimum 50 pelenow, przedstawic odpowiedni dokumencik i podpisik na zyczenie. Sami wymiatacze tutaj i 50 marnych zloiszy nie maja 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Kamel jak ostatnio napisal Experto: Jeżeli piszesz w następujący sposób: "klikashh", "pozdróffki", "warszaffki" lub: "cO sŁyChAć U cIeBiE, bO u MnIe SpOx" to odbieram Cię jako człowieka opóźnionego w rozwoju i takiego traktowania się spodziewaj. I ja sie z tym w pelni zgadzam 
|
|
|
|
|
|
|
Ludzie zasłużeni dla forum - bardzo precyzyjna definicja, nie powiem  Co to dla Ciebie 50 zetow, pewnie nawet Ci nie chce logowac do buka aby za tyle obstawic, wplacasz na dom dziecka, przedstawiasz rachunek i juz jestes zasluzony Zreszta tacy sami wymiatacze, a pokazac ze jest sie lepszym od innych w takich konkursach juz ciezko 
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ja wygralem konkurs  Zrob to samo, a bedziesz mial podpis  Jaki wygrałeś? 1?
|
|
|
|
|
|
|
więc rozumiem ze kazdy kto ma ten napisik wygrał jakis konkurs... hm... no to dawac liste - najpierw inicjały goscia a potem co to wielkiego zwojował w konkursach i czym sie wybitnie zasłużył dla forum i wtedy ciemny i zaczepliwy plebs bedzie wiedział ze panują tu jasne reguły... i jeszcze słowo do biszopa... ja akurat nigdy rokefelera z siebie nie robiłem i nie ukrywam że wole sobie za te 50 zeta kuponik posłac niz gdzies je wpłacac, moze jak bede bogaty to wtedy sie skusze..., narazie 50 zeta to równo 2% mojego budzetu więc... pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
Kamel jak ostatnio napisal Experto: Jeżeli piszesz w następujący sposób: "klikashh", "pozdróffki", "warszaffki" lub: "cO sŁyChAć U cIeBiE, bO u MnIe SpOx" to odbieram Cię jako człowieka opóźnionego w rozwoju i takiego traktowania się spodziewaj. I ja sie z tym w pelni zgadzam  
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Ja wygralem konkurs  Zrob to samo, a bedziesz mial podpis  Jaki wygrałeś? 1? PO tenisowe. Kamel jak ostatnio napisal Experto: Jeżeli piszesz w następujący sposób: "klikashh", "pozdróffki", "warszaffki" lub: "cO sŁyChAć U cIeBiE, bO u MnIe SpOx" to odbieram Cię jako człowieka opóźnionego w rozwoju i takiego traktowania się spodziewaj. I ja sie z tym w pelni zgadzam   http://img225.imageshack.us/img225/7649/dfhfgjac5.jpg 
|
|
|
|
|
|
|
co jest lupus nie podoba sie... 
|
|
|
|
|
|
|
więc rozumiem ze kazdy kto ma ten napisik wygrał jakis konkurs... hm... no to dawac liste - najpierw inicjały goscia a potem co to wielkiego zwojował w konkursach i czym sie wybitnie zasłużył dla forum i wtedy ciemny i zaczepliwy plebs bedzie wiedział ze panują tu jasne reguły... a ja wygralem kilka renomowanych + kilka razy bylem drugi i nie mam podpisu  wiem ze wakacje, ale zajmijcie sie czyms ciekawszym niz takie zabawy
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|