|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeszcze nie  nie zagralem na szczescie jeszcze. Dzieki panowie za pomoc. TO napisz do supportu że rezygnujesz z bonusu i CI go odejmą i będziesz grał i wypłacał kiedy Ci przyjdzie to do głowy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeszcze nie  nie zagralem na szczescie jeszcze. Dzieki panowie za pomoc. TO napisz do supportu że rezygnujesz z bonusu i CI go odejmą i będziesz grał i wypłacał kiedy Ci przyjdzie to do głowy  nie musi pisac, wystarczy ze odznaczy w ustawieniach
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Jeszcze nie  nie zagralem na szczescie jeszcze. Dzieki panowie za pomoc. TO napisz do supportu że rezygnujesz z bonusu i CI go odejmą i będziesz grał i wypłacał kiedy Ci przyjdzie to do głowy  nie musi pisac, wystarczy ze odznaczy w ustawieniach I tak musze go wyrobic :/ zagralem za swoj depozyt i juz mam blokade a typek na czacie twierdzi za zaakceptowalem regulamin  idioci jak specjalnie odznaczalem zeby nie grac za ten ich walony bonus ;/
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Jeszcze nie  nie zagralem na szczescie jeszcze. Dzieki panowie za pomoc. TO napisz do supportu że rezygnujesz z bonusu i CI go odejmą i będziesz grał i wypłacał kiedy Ci przyjdzie to do głowy  nie musi pisac, wystarczy ze odznaczy w ustawieniach I tak musze go wyrobic :/ zagralem za swoj depozyt i juz mam blokade a typek na czacie twierdzi za zaakceptowalem regulamin  idioci jak specjalnie odznaczalem zeby nie grac za ten ich walony bonus ;/ Po co tam wpłacasz. Najbardziej chora firma na rynku. Niedługo ci konto zblokują.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
chyba ci chłopaku upały dokuczają
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
[quote=Romuald]Jeszcze nie  nie zagralem na szczescie jeszcze. Dzieki panowie za pomoc. TO napisz do supportu że rezygnujesz z bonusu i CI go odejmą i będziesz grał i wypłacał kiedy Ci przyjdzie to do głowy  nie musi pisac, wystarczy ze odznaczy w ustawieniach I tak musze go wyrobic :/ zagralem za swoj depozyt i juz mam blokade a typek na czacie twierdzi za zaakceptowalem regulamin  idioci jak specjalnie odznaczalem zeby nie grac za ten ich walony bonus ;/ Po co tam wpłacasz. Najbardziej chora firma na rynku. Niedługo ci konto zblokują.[/quote] Potwierdzam i przestrzegam!!!
|
|
|
|
|
member
|
|
member
chyba ci chłopaku upały dokuczają Chyba z betguna jesteś chłopcze.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Chcialem zagrac Bamberg i przy okazji szybko troche kasy z MB na mbank przetransferowac. No nic jeszcze tylko 9 dni 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Chcialem zagrac Bamberg i przy okazji szybko troche kasy z MB na mbank przetransferowac. No nic jeszcze tylko 9 dni  Najpierw musisz zrobić obrót.Od tego momentu czekasz 10 dni na dokonanie wypłaty.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
[quote=$t$][quote=Romuald]Jeszcze nie  nie zagralem na szczescie jeszcze. Dzieki panowie za pomoc. TO napisz do supportu że rezygnujesz z bonusu i CI go odejmą i będziesz grał i wypłacał kiedy Ci przyjdzie to do głowy  nie musi pisac, wystarczy ze odznaczy w ustawieniach I tak musze go wyrobic :/ zagralem za swoj depozyt i juz mam blokade a typek na czacie twierdzi za zaakceptowalem regulamin  idioci jak specjalnie odznaczalem zeby nie grac za ten ich walony bonus ;/ Po co tam wpłacasz. Najbardziej chora firma na rynku. Niedługo ci konto zblokują.[/quote] Potwierdzam i przestrzegam!!! To niebezpieczna firma.Popsuli mi trochę zdrowia!!!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ehh ja tam na nich nie narzekam. Chociaż ten pseudobonus to rzeczywiscie konkretne złodziejstwo.
Jacyż oni wspanialomyślni - promocje robią graczom. Jestem przekonany, że 3/4 graczy po tych wszystkich obrotach związanych z "promocją" wychodzi na minus.
Ja obracając tym bonusem wyszedłem 23 zl na plus hehe, ale zdecydowanien zbyt duzo z tym kombinacji
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Dobra dam rade. Zabiore im wiecej $ niz planowalem nie robcie burdelu z tematu
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Dobra dam rade. Zabiore im wiecej $ niz planowalem nie robcie burdelu z tematu Romuald 50 postów w ciągu jednego dnia, idziesz na rekord świata.!
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dobra dam rade. Zabiore im wiecej $ niz planowalem nie robcie burdelu z tematu Romuald 50 postów w ciągu jednego dnia, idziesz na rekord świata.! tu jest prawdziwy rekordzista!!! Zarejestrowany: 20/06/2007 Wiadomości: 151  aż strach pomysleć ile bedzie miał za rok 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dobra dobra  starczy OT  Na początku zapał zawsze jest i się posty sadzi jeden za drugim  Szczególnie w Quasi nie stanowi to problemu.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dobra dobra  starczy OT  Na początku zapał zawsze jest i się posty sadzi jeden za drugim  Szczególnie w Quasi nie stanowi to problemu. Dobra dam rade. Zabiore im wiecej $ niz planowalem nie robcie burdelu z tematu Romuald 50 postów w ciągu jednego dnia, idziesz na rekord świata.! tu jest prawdziwy rekordzista!!! Zarejestrowany: 20/06/2007 Wiadomości: 151  aż strach pomysleć ile bedzie miał za rok  Drugi dzień postów 105.. narazie !Rekord skoczni!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dajmy na to, że otwieram konto i gram za stawki 100-200 euro (pytanie czy tyle można na starcie) korzystne na tle całego rynku kursy na piłę nożną. Ile zakładów zdążę postawić zanim mnie zlimitują? Jaki będzie pierwszy limit - 25 euro? Jeśli będę dalej grał to czy szybko dorobię się jeszcze niższego?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I jeszcze, czy jak dostanę limity to będę miał możliwość wysyłania większych stawek do akceptacji?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Myśle że jak założysz świeżuteńkie konto to nawet 100 euro nie przyjmą 
|
|