|
|
old hand
|
|
old hand
witam Poszukuje nazwy programu do wyznaczania tras (najlepiej jakby była funkcja GPS  ) taką małą nawigacje chce sobie zrobić Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
mam problem z sony ericcsonem k750i. Chcialem wyslac mms ale wyskkauje mi okienko ze jest problem z poloczeniem interentowym czy cosik tam. Poprzedni gosciu korzystal z orange a ja mam plus czy nalezy cos zmienic w ustawieniach telefonu a jak tak to co ? Aha i bardzo czesto gdy chce zrobic fotke to nie robi sie zdjecie tylko czesto pojawia sie zielone okienko i zdjecie sie nie zapisuje dlaczego tak sie dzieje? Czy to moze jakas awaria apartatu ? Prosze o pomoc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potrzebuje nagrać pewien program na TVP3 Kraków... czy ktoś z was ma karte tv i będzie dziś o 22.00 mial czas? Chodzi mi o to, że ma być obszerna relacja z meczu Przeboju (druzyna z mojego miasta) i szukam kogoś kto mógłby to nagrać i potem gdzieś wrzucić.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
mam problem z sony ericcsonem k750i. Chcialem wyslac mms ale wyskkauje mi okienko ze jest problem z poloczeniem interentowym czy cosik tam. Poprzedni gosciu korzystal z orange a ja mam plus czy nalezy cos zmienic w ustawieniach telefonu a jak tak to co ? Aha i bardzo czesto gdy chce zrobic fotke to nie robi sie zdjecie tylko czesto pojawia sie zielone okienko i zdjecie sie nie zapisuje dlaczego tak sie dzieje? Czy to moze jakas awaria apartatu ? Prosze o pomoc Kaprys, odnośnie pierwszego problemu, to ze strony plusgsm mozna sciagnac gotowe ustawienia do netu itp.. Drugi problem jest powazniejszy, mialem podobnie i niestety u mnie skonczylo sie wizyta w serwisie. Nie pamietam co tam bylo dokladnie ale wiem ze po 14dniach wymieniono mi telefon.
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Ja mam pytanie dotyczące plików mp3.
Otóż czasem bywa tak, że plik ma swoją nazwę, którą zmieniamy wciskając F2. Ale po włączeniu np. winampem, w nim wyświetla się inna nazwa.
Np. nazwa pilku: Bruce Springsteen - Streets of Philadelphia.mp3
A w winampie się wyświetla: Springsteen - Philadelphia soundtrack- Streets of Philadelphia
I teraz pytanie:
Jak zmienić tą nazwę żeby w winampie wyświetlało to, co ja chcę, a nie to co gdzieś bydlę ma tam zakodowane.
Głównie wkurza mnie to w przypadku odtwarzacza mp3 - czasem jak szukam tam jakiejś piosenki po tych wyświetlanych tytułach to mnie szlag trafia bo połowa ma wyświetlane co innego niż nazwa pliku.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Bzyku, sprawdź tak, kliknij na plik prawym (myszki)i daj właściwości, tam są zazwyczaj dane utworu, może będzie można coś zmienić.
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
No właśnie tam mogę tylko zmienić nazwę pliku - to samo co po naciśnięciu F2.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dobrze pamietam , ze jak czlowiek sie naje dobzre przed impreza to podczas picia na niej alkohol szybciej sie wchlania jakby  dobzre rozumeim ?:)
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Otóż czasem bywa tak, że plik ma swoją nazwę, którą zmieniamy wciskając F2. Ale po włączeniu np. winampem, w nim wyświetla się inna nazwa.
A w winampie się wyświetla: Springsteen - Philadelphia soundtrack- Streets of Philadelphia
I teraz pytanie:
Jak zmienić tą nazwę żeby w winampie wyświetlało to, co ja chcę, a nie to co gdzieś bydlę ma tam zakodowane.
Głównie wkurza mnie to w przypadku odtwarzacza mp3 - czasem jak szukam tam jakiejś piosenki po tych wyświetlanych tytułach to mnie szlag trafia bo połowa ma wyświetlane co innego niż nazwa pliku. Ja robie to tak klikam otworz w winampie , wybierasz kawalek ktoremu chcesz zmienic nazwe klikasz prawym , zmien nazwe ,zmieniasz nazwe i klikasz .Po zmianie winamp wyswietla mi to co wpisuje . 
|
|
|
|
|
A7
|
|
A7
I teraz pytanie:
Głównie wkurza mnie to w przypadku odtwarzacza mp3 - czasem jak szukam tam jakiejś piosenki po tych wyświetlanych tytułach to mnie szlag trafia bo połowa ma wyświetlane co innego niż nazwa pliku. Ja robie to tak klikam otworz w winampie , wybierasz kawalek ktoremu chcesz zmienic nazwe klikasz prawym , zmien nazwe ,zmieniasz nazwe i klikasz .Po zmianie winamp wyswietla mi to co wpisuje .  Można jeszcze zmienić innym sposobem. Gdy już piosenka której chcesz zmienić nazwę odtwarzana jest przez winamp, wówczas klikasz na PL (Playlist Editor) - otworzy się ramka, w której będziesz miał ten utwór, zaznaczasz go, po czym wciskasz: alt+3 i tam zmieniasz tytuł, artystę, itd.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bzyku - usuń tagi ID to w winampie będzie się wyświetlała nazwa pliku.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Czy możecie sprawdzić czy działa Wam stronka http://coral.co.uk ? Chciałbym poobstawiać ale u mnie stronka się nie włącza 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Maki - nie wiem w jakim winampie masz takie opcje, bo w moim nie ma :/ A7 - wszedłem tam, zmieniłem, ale nie chce mi zaakceptować zmian. Jak po zmianach naciskam "update" to wyskakuje error i pisze: "Can't modify tag(s)! File is read only" Micha$ - Co to są te tagi ID w winapmie i jak to zrobić? Bo ja trochę niekumaty w takich technicznych sprawach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bzyku wejdz we wlasciwosci mp3 i odznacz "tylko do oczytu" i pozniej bierzesz alt+3 i zmieniasz dane
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Teraz się udało - dzięki wszystkim 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy w orange w Popie są jakies pakiety dotyczace internetu, chodzi mi o przesylanie danych?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy to dotyczy wszystkich stron? Czy jest tu jakis limit pobieranych danych?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czy to dotyczy wszystkich stron? Czy jest tu jakis limit pobieranych danych? W ramach Pakietu Orange World możesz przeglądać strony w Orange World na wap.orange.pl w swoim telefonie i łączyć się ze stroną www.orange.pl [ orange.pl] w internecie bez żadnych ograniczeń. Jesli dobrze mysle mozesz siedziec na stronie orange ile chcesz bez ograniczen  i dotyczy to raczej tylko tej strony 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|