Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 11 z 24 1 2 9 10 11 12 13 23 24
A
old hand
old hand
A Offline
witam
Poszukuje nazwy programu do wyznaczania tras (najlepiej jakby była funkcja GPS smile ) taką małą nawigacje chce sobie zrobić wink
Pozdrawiam

Bonus: Unibet
Pooh-Bah
Pooh-Bah
mam problem z sony ericcsonem k750i. Chcialem wyslac mms ale wyskkauje mi okienko ze jest problem z poloczeniem interentowym czy cosik tam. Poprzedni gosciu korzystal z orange a ja mam plus czy nalezy cos zmienic w ustawieniach telefonu a jak tak to co ? Aha i bardzo czesto gdy chce zrobic fotke to nie robi sie zdjecie tylko czesto pojawia sie zielone okienko i zdjecie sie nie zapisuje dlaczego tak sie dzieje? Czy to moze jakas awaria apartatu ? Prosze o pomoc

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Potrzebuje nagrać pewien program na TVP3 Kraków... czy ktoś z was ma karte tv i będzie dziś o 22.00 mial czas? Chodzi mi o to, że ma być obszerna relacja z meczu Przeboju (druzyna z mojego miasta) i szukam kogoś kto mógłby to nagrać i potem gdzieś wrzucić.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by KaPrYs
mam problem z sony ericcsonem k750i. Chcialem wyslac mms ale wyskkauje mi okienko ze jest problem z poloczeniem interentowym czy cosik tam. Poprzedni gosciu korzystal z orange a ja mam plus czy nalezy cos zmienic w ustawieniach telefonu a jak tak to co ? Aha i bardzo czesto gdy chce zrobic fotke to nie robi sie zdjecie tylko czesto pojawia sie zielone okienko i zdjecie sie nie zapisuje dlaczego tak sie dzieje? Czy to moze jakas awaria apartatu ? Prosze o pomoc

Kaprys, odnośnie pierwszego problemu, to ze strony plusgsm mozna sciagnac gotowe ustawienia do netu itp..
Drugi problem jest powazniejszy, mialem podobnie i niestety u mnie skonczylo sie wizyta w serwisie. Nie pamietam co tam bylo dokladnie ale wiem ze po 14dniach wymieniono mi telefon.

Blade Runner
Blade Runner
Ja mam pytanie dotyczące plików mp3.

Otóż czasem bywa tak, że plik ma swoją nazwę, którą zmieniamy wciskając F2. Ale po włączeniu np. winampem, w nim wyświetla się inna nazwa.

Np. nazwa pilku: Bruce Springsteen - Streets of Philadelphia.mp3

A w winampie się wyświetla: Springsteen - Philadelphia soundtrack- Streets of Philadelphia

I teraz pytanie:

Jak zmienić tą nazwę żeby w winampie wyświetlało to, co ja chcę, a nie to co gdzieś bydlę ma tam zakodowane.

Głównie wkurza mnie to w przypadku odtwarzacza mp3 - czasem jak szukam tam jakiejś piosenki po tych wyświetlanych tytułach to mnie szlag trafia bo połowa ma wyświetlane co innego niż nazwa pliku.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Bzyku, sprawdź tak, kliknij na plik prawym (myszki)i daj właściwości, tam są zazwyczaj dane utworu, może będzie można coś zmienić.

Blade Runner
Blade Runner
No właśnie tam mogę tylko zmienić nazwę pliku - to samo co po naciśnięciu F2.

old hand
old hand
Dobrze pamietam , ze jak czlowiek sie naje dobzre przed impreza to podczas picia na niej alkohol szybciej sie wchlania jakby smile dobzre rozumeim ?:)

M
addict
addict
M Offline
Originally Posted by Bzyku

Otóż czasem bywa tak, że plik ma swoją nazwę, którą zmieniamy wciskając F2. Ale po włączeniu np. winampem, w nim wyświetla się inna nazwa.

A w winampie się wyświetla: Springsteen - Philadelphia soundtrack- Streets of Philadelphia

I teraz pytanie:

Jak zmienić tą nazwę żeby w winampie wyświetlało to, co ja chcę, a nie to co gdzieś bydlę ma tam zakodowane.

Głównie wkurza mnie to w przypadku odtwarzacza mp3 - czasem jak szukam tam jakiejś piosenki po tych wyświetlanych tytułach to mnie szlag trafia bo połowa ma wyświetlane co innego niż nazwa pliku.

Ja robie to tak
klikam otworz w winampie , wybierasz kawalek ktoremu chcesz zmienic nazwe
klikasz prawym , zmien nazwe ,zmieniasz nazwe
i klikasz .Po zmianie winamp wyswietla mi to co wpisuje . grin

A7
A7
Originally Posted by maki
Originally Posted by Bzyku

I teraz pytanie:

Ja robie to tak
klikam otworz w winampie , wybierasz kawalek ktoremu chcesz zmienic nazwe
klikasz prawym , zmien nazwe ,zmieniasz nazwe
i klikasz .Po zmianie winamp wyswietla mi to co wpisuje . grin

Można jeszcze zmienić innym sposobem. Gdy już piosenka której chcesz zmienić nazwę odtwarzana jest przez winamp, wówczas klikasz na PL (Playlist Editor) - otworzy się ramka, w której będziesz miał ten utwór, zaznaczasz go, po czym wciskasz: alt+3 i tam zmieniasz tytuł, artystę, itd.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Bzyku - usuń tagi ID to w winampie będzie się wyświetlała nazwa pliku.

S
veteran
veteran
S Offline
Czy możecie sprawdzić czy działa Wam stronka http://coral.co.uk ?

Chciałbym poobstawiać ale u mnie stronka się nie włącza frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie działa.

Blade Runner
Blade Runner
Maki - nie wiem w jakim winampie masz takie opcje, bo w moim nie ma :/

A7 - wszedłem tam, zmieniłem, ale nie chce mi zaakceptować zmian. Jak po zmianach naciskam "update" to wyskakuje error i pisze:

"Can't modify tag(s)! File is read only"

Micha$ - Co to są te tagi ID w winapmie i jak to zrobić? Bo ja trochę niekumaty w takich technicznych sprawach wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Bzyku wejdz we wlasciwosci mp3 i odznacz "tylko do oczytu" i pozniej bierzesz alt+3 i zmieniasz dane

Blade Runner
Blade Runner
Teraz się udało - dzięki wszystkim piwo

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Czy w orange w Popie są jakies pakiety dotyczace internetu, chodzi mi o przesylanie danych?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Czy to dotyczy wszystkich stron?
Czy jest tu jakis limit pobieranych danych?

M
enthusiast
enthusiast
M Offline
Originally Posted by michael89
Czy to dotyczy wszystkich stron?
Czy jest tu jakis limit pobieranych danych?

W ramach Pakietu Orange World możesz przeglądać strony w Orange World na wap.orange.pl w swoim telefonie i łączyć się ze stroną www.orange.pl [orange.pl] w internecie bez żadnych ograniczeń.

Jesli dobrze mysle mozesz siedziec na stronie orange ile chcesz bez ograniczen smile i dotyczy to raczej tylko tej strony smile

Strona 11 z 24 1 2 9 10 11 12 13 23 24

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, forty, burbon), 2,107 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,336
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
08:56 AM