|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ja wygralem konkurs  Zrob to samo, a bedziesz mial podpis  Jaki wygrałeś? 1? PO tenisowe. Ale grałeś w deblu z tym użytkownikiem, a on nie ma: https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showprofile&User=4098Zresztą to jest połowa bo to nie tylko ty wygrałeś, a on nie ma podpisu. Więc wniosek że za moda masz!
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
więc rozumiem ze kazdy kto ma ten napisik wygrał jakis konkurs... hm... no to dawac liste - najpierw inicjały goscia a potem co to wielkiego zwojował w konkursach i czym sie wybitnie zasłużył dla forum i wtedy ciemny i zaczepliwy plebs bedzie wiedział ze panują tu jasne reguły... a ja wygralem kilka renomowanych + kilka razy bylem drugi i nie mam podpisu  wiem ze wakacje, ale zajmijcie sie czyms ciekawszym niz takie zabawy moje słowa nie były skierowane do ciebie bo akurat tu mozna na serio napisac "zasłuzony dla forum" ... no ale jakby kazdy miał ten przywilej to by było fajnie, wiekszosc ludzi spedza tu dosc duzy kawałek dnia (i nocy niekiedy...)i mysle ze jest to na tyle nieistotna w zasadzie sprawa ze gdy ktos ma ochote na taką pierdołke to nie widze powodu aby mu tego zabraniac... a naprawde pare osób majacych ten bonus niczym wielkim tu nie błysła... pozdrawiam... 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
|
|
spoko rafał, własnie to jest fajne ze kazdy ma to co chce...
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
spoko rafał, własnie to jest fajne ze kazdy ma to co chce... Zbedna dyskusja. Zasady sa jasne, podpisy dla tych ktorzy wygrali forumowy konkurs, wplacili piedziesiataka na szczytny cel albo sa zasluzeni wg widzimisie moderatorow;-) Ja chcialem tez podpis ale mnie nie lubia inni zieloni i nie mam, jakos sobie z tym poradzilem, kilka wizyt u psychoanalityka zalatwilo sprawe jak cos mam kolezanke ktora sie tym zajmuje, na haslo mecz.pl - brak podpisu pod nickiem 30% znizki.
|
|
|
|
|
|
|
spoko rafał, własnie to jest fajne ze kazdy ma to co chce... Zbedna dyskusja. Zasady sa jasne, podpisy dla tych ktorzy wygrali forumowy konkurs, wplacili piedziesiataka na szczytny cel albo sa zasluzeni wg widzimisie moderatorow;-) Ja chcialem tez podpis ale mnie nie lubia inni zieloni i nie mam, jakos sobie z tym poradzilem, kilka wizyt u psychoanalityka zalatwilo sprawe jak cos mam kolezanke ktora sie tym zajmuje, na haslo mecz.pl - brak podpisu pod nickiem 30% znizki. mozna poznac adres kolezanki, bo mam na tym tle podobne problemy i zchęcią wyprubuje twoją metodę... 
|
|
|
|
|
|
|
a z innej beczki, gdybym nie chciał miec nic napisane pod nickiem ... to da sie zrobić... ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
|
|
ok, przylukam kiedy sie jakis fajny z piłki zacznie i moze sie uda... nie... zapisze sie do kilku , to jakis na bank wygram... pozdrawiam 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
zapisze sie do kilku , to jakis na bank wygram... a ja sie moge zalozyc ze to nie takie proste i ze nie wygrasz do konca roku zadnego konkursu 
|
|
|
|
|
|
|
zapisze sie do kilku , to jakis na bank wygram... a ja sie moge zalozyc ze to nie takie proste i ze nie wygrasz do konca roku zadnego konkursu  wiem wiem, to był dowcip...  na priva posłałem prośbe, gdybys znalazł sekunde bede wdzieczny za odp... 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam. Mam pewien problem ze strona: otoz po napisaniu posta automatycznie mnie wylogowuje i jak chce od razu sie zalogowac pojawia sie napis: "You will be returned to the Login screen shortly." Aby sie zalogowac musze zamknac strone i wlaczyc ja ponownie. Co to moze byc? Jak to naprawic?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Witam. Mam pytanko apropo avatarow. Jak zmienic avatara? Kiedy chce to zrobic zawsze wyswietla mi sie stary :/ Kasuje wybieram innego i dalej mam tego co mialem wczesniej  Z gory dzieki za odpowiedz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja zmieniam w firefoxie bo w operze jakoś nie idzie Usuwasz staray avatar "nie chce juz miec avatara", bierzesz F5. Wgrywasz nowy avatar, bierzesz F5. Jaki chcesz mieć avatar?  Kiedyś tak było, że wszyscy widzieli nowy, a właściciel stary.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Kiedyś tak było, że wszyscy widzieli nowy, a właściciel stary. Dzieki wlasnie chyb atak mialem ze widzialem swoj stary a byl juz nowy  dzisiaj jak wszedlem nic nie zmienialem a juz mam dobrego ava  mam nadzieje za wszyscy widza Angelina jako Asa kier 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakie warunki trzeba spełnia, zeby moderatorem?? ")
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
10 000 postow 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
10 000 postow  Własnie, ze nie  inni maja po 1000 i sa 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
10 000 postow  Lepiej tak nie pisać  bo tematy na Quasi trzeba będzie zakładać co 3 minuty 
|
|
|
|
|
|
|
jakie warunki trzeba spełnia, zeby moderatorem?? ") Wyksztalcenie minimum srednie(z matura a nie jakies niepelne), wyzsze oczywiscie mile widziane Biegla znajomosc przynajmniej jednego jezyka obcego.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|