|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mnie denerwuje to, ze wiekszosc ma jakies zdanie o miedziorycie ale i tak daje przyzwolenie na jego zachowanie na forum 2 rzeczy. To forum ma niestety tak samo charakter rozrywkowy jak bukmacherski (ubolewam nad tym), a ze do ostatnich wydarzen nikomu krzywdy nie robil i procz tego byla zajebista beka, to niby czemu nie ma byc przyzwolenia. No i jeszcze druga rzecz, Twoje teksty o "ru*haniu starej" prezentuja fenomenalny poziom, kwalifikujacy sie bardziej na bana niz glupota miedzioryta...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
wczorajszy mecz ligi MLS zagrałem na over 2,5 skończył sie 0:1 Był to ostatni mecz zamykający kupon 6 zdarzeniowy z ako 87,12zgrany za 20 i jak tu sie nie w...... 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Czytanie takich głupot : http://sport.wp.pl/wiadomosc.html?wid=8958194&element=boksPrasy&url=http://sport.wp.pl/wiadomosc.html?wid=8958194&kat=8958194
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pokerowy support Expektu, zenada.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teraz jest śliczna pogoda, a po południu i wieczorem ma padać  Niech pada teraz a wieczorem będzię słońce ;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mnie denerwuje to, ze wiekszosc ma jakies zdanie o miedziorycie ale i tak daje przyzwolenie na jego zachowanie na forum 2 rzeczy. To forum ma niestety tak samo charakter rozrywkowy jak bukmacherski (ubolewam nad tym), a ze do ostatnich wydarzen nikomu krzywdy nie robil i procz tego byla zajebista beka, to niby czemu nie ma byc przyzwolenia. No i jeszcze druga rzecz, Twoje teksty o "ru*haniu starej" prezentuja fenomenalny poziom, kwalifikujacy sie bardziej na bana niz glupota miedzioryta... ustosunkuje sie do Twojej wypowiedzi - ogolnie z ludzmi trzeba rozmawiac na ich poziomie zeby zrozumieli
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ze biore sie za nauke na ostania chwile  i nie potrafie tego juz zmienic 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Że mi się sypie cały plan na wyjazd na heinekena
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ze nie wiem gdzie isc na piwo, siedze w domu a czas mija
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Pociesze Cie, ja znowu nie mam z kim  Denerwuje mnie, ze jak wlacze PS to leci tenis. jak przelacze na PSE to leci tenis. Jak wejde a QC to kroluje tenis.
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Lupusek, zapraszam do Poznania, bylem dzis u lekarza i powoli wracam do normalnego funkcjonowania, z tej okazji czas na jakas mala "libacje" lykniemy nie tylko piwko, dopelnilem ostatnio barek:D Moze Logan wpadnie i zrobimy jakis mini zlocik??  Wyrobicie sie do 22? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Logan tyra w Placie Lublin 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
do 22 lipca?  Jasne  ja do poznania jade 9h pociagiem  Ale podziwiam Cie Biszop, wiekszosc moich znajomych bedacych jakis czas w zwiazku z kobieta pozamieniala sie w pantofle. Na piwo nie wyjdzie, bo albo "jade do dziubaska"  albo "co ona by pow jakby sie dowiedziala", na kosza wpadnie tylko na chwile, bo laska przyjezdza. Dramat co sie z tymi ludzmi wyprawia 
|
|
|
|
|
|
|
Nie mam takich problemow:) Zawsze sie pytam czy moge wyjsc/czy moze ktos przyjsc ale nie w kontekscie czy mi pozwala tylko w kontekscie czy nam pasuje, czy Kasia nie ma czegos zaplanowanego, Ale fakt jest faktem, mojej zony to mi mozna zazdroscic  To jak mam cos chlodzic? 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Bycie singlem tez jak widac ma swoje zalety  Cenie sobie swoja niezaleznosc i olewam pantoflarzy  Chyba dzis pijesz sam 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ale podziwiam Cie Biszop, wiekszosc moich znajomych bedacych jakis czas w zwiazku z kobieta pozamieniala sie w pantofle. Na piwo nie wyjdzie, bo albo "jade do dziubaska"  albo "co ona by pow jakby sie dowiedziala", na kosza wpadnie tylko na chwile, bo laska przyjezdza. Dramat co sie z tymi ludzmi wyprawia  Lupus poruszył tu ciekawy i przykry jednocześnie problem;zauważyłem to samo u paru moich kumpli.Szczególnie nie rozumiem jednego kumpla który był wielkim fanem browarów i codziennie pił 3-4 piwa.Od paru miesięcy pod wpływem narzeczonej stał się całkowitym abstynentem  .Kurcze czuję że straciłem jednego z najlepszym przyjaciół;chłopak nawet nie ma czasu spotkać się na parę minut i w ogóle jest nie do poznania  .
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Poza tym pauko, masz kreche, bos sie na zlocie nie pojawil. A bazyl taka Ci reklame zrobil  Sorry za 2 posty, ale zeby nie bylo OT, to wkurza mnie to, ze jajko ktore gotowalem na twardo mi peklo  łeee 
|
|
|
|
|
|
|
Zlot zaczal sie w czwartek, a ja we wtorek do tej miejscowosci mialem ponad 2500 kilometrow. Wplacilem kasem i bylem umowiony z kilkoma osobami ze sie pojawie, niestety wyszlo jak wyszlo ale na nastepnym sie pojawie. Bazyl dobry czlowiek, nie da sie go nie lubic 
|
|
|
|
|
Tata
|
|
Tata
Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic ,
i jeszcze raz Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic , Karolvic . **** drwala
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|