|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Haczyk jest prosty! Musisz obrócić pięciokrotnie wartością bonusa i depozytu czyli musisz postawić w sumie 250 euro ,żeby zarobić dodatkowe 25 .Jak ci sie to już uda to potem jest gehenna przy wypłacie. Wysyłanie skanów rachunków za internet,rozmowy kwalifikacyjne przez telefon i różne takie . Jak ktoś się zalogował z twojego IP do betssona albo masz jakaś osiedlówke to przepadłeś bo złamałeś regulamin.Wogóle to najpierw przeczytaj regulamin Betssona a potem sam zdecyduj czy warto u nich grać, a regulamin przeczytaj najlepiej z prawnikiem ( może zgodzi sie za koszt niższy niz ich bonus ) Dodatkowej weryfikcji podlegaja wobec kotrych sa podejrzenia ze sa bonushunterami, siec osiedlowa tego nie przesadza.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ten bonusik na copa america tylko na wybranych którzy otrzymają propozycje na mail?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dodatkowej weryfikcji podlegaja wobec kotrych sa podejrzenia ze sa bonushunterami, siec osiedlowa tego nie przesadza. To kolejny "pozaregulaminowy wybieg". Co to dla was oznacza "bonushunter"? Jak sie okaże, że jest to co ? Namawiacie na bonus żeby komuś zarzucić, że go chce ? Odnośnie IP, to po przypadku jak namówiłem Kolegę (z pracy) i dostał koszulkę a nie dostał bonusa dlasze opisywanie tego mącipola nie ma sensu. Betsson robi jak mu sie podoba.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Ale Wy podejrzewacie każdego kto wygrał ! albo ja nie znam przypadku żeby ktoś wypłacił u was pieniądze bez przejścia przez gehennę sprawdzania . Przecież niektóre dokumenty jak rachunek od dostawcy internetowego są czasami nie do zdobycia.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ale Wy podejrzewacie każdego kto wygrał ! albo ja nie znam przypadku żeby ktoś wypłacił u was pieniądze bez przejścia przez gehennę sprawdzania . Przecież niektóre dokumenty jak rachunek od dostawcy internetowego są czasami nie do zdobycia. Wypłaciłem bez sprawdzania traktowanego jako gehennę. Wysłałem skan dowodu. Nie byłem "skrajnym przypadkiem". Z bonusami i wypłatami osobiście nie miałem zadnych problemów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ile sie czeka na wypłate na mb, wiec ze bylo pewnie milion razy, ale nie chce sie szukac  z gory dziekuje za pomoc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja jak zlecilem wyplate o 7 rano to mailem o 9 tego samego dnia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzieki Jakubosiu. Ja zlecilem po 14 ale jeszcze ni ma 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hbr, ja nawet 2 dni kiedys czekalem (na MB). łacznie wypłacałem z betssona juz kaske z 4-5 razy , i nigdy nie bylo z tym problemow. Moze nie odbywa sie to błyskawicznie, ale zawsze kasa dociera do MB bez żadnych jazd
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Witam W innym wątku dowiedziałem się, ze prowizja na giełdzie betsson wynosi 2 % jak długo bedzie trwała ta .... własnie promocja ?, Dotyczy poslkuch graczy dla wszytskich zakladow do konca czerwca , ale niewykluczone ze zostanie przedluzona. Witam Są juz jakieś informacje, czy promocja zostanie przedłuzona ? pzdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Banik, mam problem. Wpłacałem kasę przez przelewy24 z Inteligo. Wszystko poszło dobrze, ale przy przekierowaniu na stronę Betssona coś się spieprzyło (biała strona + tekst o jakimś błędzie + Proszę czekać...). Czekałem sporo, ale nic się nie zmieniało, więc wyłączyłem tą stronę i wszedłem ręcznie na Betsson.com. Niestety pieniędzy nie ma ani u mnie na koncie bankowym, ani na koncie Betssona. Co jest grane?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
zadzown do przelew24 podaj numer tranzakcji ?? spiasłes go powiesz kolesiowi i albo codnie albo da do betssona
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
Niestety pieniędzy nie ma ani u mnie na koncie bankowym, ani na koncie Betssona. Co jest grane? Dwa razy mi sie tak zdarzylo. Raz na Allpay a drugi wlasnie Przelewy24 jak wplacalem do Betsson. Ja wtedy wyslalem dwa maile [do betssona i do przelwy24]. Po godzinnie czasu kwota przelweu byla na koncie u buka. Jesli trwa to zbyt dlugo to wyslij maila: Masz ten kod/haslo transakcji, to spokojnie wyslij maila do przelewy24 i zapytaj sie czy transakcja doszla do skutku. Kasa na pewno bedzie na Twoim koncie, ale tylko nie wiem kiedy [1h, 3h, 5h ?]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ok, dzięki za rady. Zadzwonić nie mogę, bo aktualnie nie mam telefonu 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Podaj login na priv. Sprobuj tez wyjasnic to na liveczacie w betsson. Co do porwizji na gieldzie nie mam jeszcze potwierdzenia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie zdążyłem napisać maila i pieniądze już dotarły  Widocznie sami wszystko sprawdzają 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
BANIK......co z tymi deblami tenisowymi na Betsson ? Jest jakaś szansa aby były w ofercie ??
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Mam pytanko do zorientowanych w promocji 100% gratis na kolejna wplate do 25E (Copa America). Do kiedy nalezy wplacic kase i czy depozyty przez MoneyBookers wliczaja sie do promocji? Dzieki za pomoc. Pisalem do supportu dwa razy ale nie moge doczekac sie odpowiedzi. Pozdrowka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam pytanko do zorientowanych w promocji 100% gratis na kolejna wplate do 25E (Copa America). Do kiedy nalezy wplacic kase i czy depozyty przez MoneyBookers wliczaja sie do promocji? Dzieki za pomoc. Pisalem do supportu dwa razy ale nie moge doczekac sie odpowiedzi. Pozdrowka "Z bonusu nie mogą skorzystać osoby wpłacające poprzez Moneybookers lub Neteller!" jest napisane jak wół w regulaminie 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|