Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 15 z 35 1 2 13 14 15 16 17 34 35
C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by odgdog
Denerwuje mnie, że nic mi się nie chce i wszystko dokładam na później...

nie ty jeden laugh mad

Bonus: Unibet
T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
wkurwia mnie to , że mam kaca moralnego po tym jak z kolegą wczoraj
zdemontowalismy dwa pisuary w Akademiku na imprezie frown

na dodatek bluze tam zostawiłem i teraz kombinuje jak tam wrócić heheh, a dodam że ciężko bedzie bo reklame sobie zrobiliśmy frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
moj stary mnie denerwuje mad

jak jest za cieplo tongue

jak jest za zimno tongue

Bogdan - pracownik kortow puke

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
wszedzie deszcz
wimbledon deszczowo
w detroit nie graja(MLB) deszczowo
u mnie leje deszczowo puke puke

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
u mnie tez pada - ale ja mieszkam niedaleko Wimbledonu tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a w Gdansku dopiero zaczyna, a ja zaraz na 18stkę do Sopotu mam jechać, denerwuje mnie jeszcze spóźniający się pizza man, jeszcze troche i nie zdążę nawet zjeść :/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A adres tej imprezki masz? Moze podskocze ... laugh

Sorry za OT, ale wiecie ... WAKACJE cool

T
addict
addict
T Offline
bol glowy po imprezie... ? spozniajacy sie bus w ogole wszystko co sie spoznia kuuuuuuuuuur....a laugh smile

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
znowu mi sie duzo rzeczy je*ie

zamiast na openera to do roboty, jakby nie mogli zaczekac 2 dni

bede w robocie a nie bede mial jeszcze wszystkich wpisow, co wiecej jutro jeszcze musze cos pisac, a dzisiaj to ja sie nie nadaje do nauki wink
nie zdam tego, ale najlepsze jest to, ze jest to jedyny przedmiot ktory zdaje sie z notatkami, byla juz "0", byl normalny termin a ja tego nie zaliczam
nie moge znalezc notatek z tego przedmiotu

musze znalezc do piatku niezla sumke pieniedzy inaczej niezla afera z tego bedzie, no ale madry...

ojciec woz sprzedaje, a znajac jego podejscie do nabywania nowych to najszybciej we wrzesniu sobie pojezdze

nazrywalem ze 2 wiaderka czeresni wczoraj, a dzisiaj juz polowa zgnita, oczywiscie teraz nikt nie je, z czeresni ktos robil wino? dobre wychodzi?

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
to ze dziewczyna ktora domnie zarywala kiedys mi sie nie podobal wtedy a gdy dzis sie obudzilem i mi sie ona podoba jest zajeta....wiem ze to dziwne jak nasz ten caly swiat ,ale......na ta zagadke nikt nie zna odpowiedzi.......

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by pawel Wafel
to ze dziewczyna ktora domnie zarywala kiedys mi sie nie podobal wtedy a gdy dzis sie obudzilem i mi sie ona podoba jest zajeta....wiem ze to dziwne jak nasz ten caly swiat ,ale......na ta zagadke nikt nie zna odpowiedzi.......

Skąd ja to znam...

Też mnie to wpienia. W LO kręciłem z wieloma beybe, ale nigdy jakoś z żadną być nie chciałem. Teraz jak jest spotykam gdzieś to tego żałuję... :MAD:

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zgubiłem indeks.

T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
Originally Posted by shane
Zgubiłem indeks.

...to moze wkurwić frown sam kiedyś zgubiłem, ale znalazłem po 9 dniach

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wczoraj byly wpisy o 15:30 i bylo mowione ze potem starosta zaniesie indeksy do szatni naszego budynku i tam bedzie kazdy mogl je odebrac kiedy chce. to poszedlem sobie o 16:30 do tej szatni a tam zadnego nie ma juz.

Dzwonie do starosty, ktory mi mowi ze jakas laska mi go wziela. No ale obdzwonilem wszystkich chyba i nikt nic nie wie.

Swoja droga jesli ktos go ma, to jest niezłym zjebiem, ze mi o tym nie powie :PUKE:

A teraz szukaj wiatru w polu...

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Mnie denerwuje to ze wody nie mam... mad I nie wiadomo kiedy bedzie, bo jakies bakterie wykryto...

Jakby tego bylo malo to dzisiaj jeszcze pradu nie mialem. Od 9...
DOpiero teraz wlaczyli... Heh...

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Spółka Sportowy Lublin nie powstanie

Na czwartkowej sesji rady miasta prezydent Adam Wasilewski zdjął punkt o powołaniu spółki z porządku obrad - podobno z przyczyn formalnych.

Według założeń miałaby ona się zajmować znajdowaniem sponsorów dla sportu. Decyzja wywołała oburzenie kibiców Motoru, którzy stawili się pod ratuszem. Właśnie ten klub, który w tym sezonie awansował do II-ligi piłkarskiej oprócz szczypiornistek SPR, żużlowców TŻ Sipma i koszykarzy Startu AZS miał wejść w jej skład. Po otrzymaniu wiadomości, że spółka nie zostanie powołana kibice zaczęli skandować "duże miasto, nowa władza, tylko Motor jej zawadza". Spowodowało to nawet przerwanie na pewien czas obrad.

- Byłem w drodze do ratusza, jak otrzymałem wiadomość, że jest przerwa z powodu zachowania fanów - mówi Waldemar Paszkiewicz, prezes Motoru. - To dla nas bardzo zła wiadomość. Teraz zbierze się zarząd, przeanalizujemy całą sytuację i zwołamy walne zgromadzenie. Nie ukrywam, że jeśli nie powstanie spółka i nie znajdziemy sponsorów to przyjdzie nam grać juniorami, a podstawowi gracze dostaną wolną rękę w poszukiwaniu nowego klubu - kończy Paszkiewicz.

Jebane urzędasy.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Pescar, podpisuję się do Twojego postu, to mnie nie tylko denerwuje ale wkur... Banda pedałów z tych urzędasów.

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
już mnie czeka jedna poprawka we wrześniu z pieprzonej statystyki, a jeszcze wyników dwóch egzaminów nie znam...cholera popieprzony przedmiot z głupim wykładowcą

T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
Originally Posted by Randall
już mnie czeka jedna poprawka we wrześniu z pieprzonej statystyki, a jeszcze wyników dwóch egzaminów nie znam...cholera popieprzony przedmiot z głupim wykładowcą

tez nie nawidze staty frown

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by TOM182
Originally Posted by Randall

tez nie nawidze staty frown

a ja state mam juz od dwoch lat za soba smile

Strona 15 z 35 1 2 13 14 15 16 17 34 35

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (burbon, JelineK, $-man, rafal08, Sensei, aker), 1,713 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,831,695
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025