|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wierzycie w swoje szacowanie p czy nie macie jaj ? Przypuszczam, że to drugie. Generalnie jest to oczywiście nieopłacalne ale są dwie zalety. Pierwsza to pewność wygranej, a druga - często ważniejsza - zwolnienie zamrożonych środków w betfair. W 9 przypadkach na 10 takie zamykanie pozycji jest nieopłacalne ale w na przykład w przypadku meczu Davydenko-Guccione trzeba przyznać wilczkowi, że zrobił to prawie optymalnie. Sprzedał 1.66, kupił 1.78 a teraz mamy 1.72.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A konkluzją niech będzie, że w betfair da się zarobić nie tylko na pk ale też na psychologii tłumu. To wszystko jednak OT.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Po przemyśleniu faktycznie rozumie że kursy często pod wpływem serwisów z opłacalnych robią się nieopłacalne (serwisy cieszą się yeldem bo grają kursy opłacalne) a ludzie korzystających z serwisów są na minusie bo defakto graja kursy juz mocno nieoplacalne , to samo tyczy się myśle że w niektorych przypadkach betfair ,kurs mocno spada aż do takiego poziomu że druga strona robi się opłacalna i wtedy ktoś to po prostu sprzedaje i wcale nie o to chodzi by grac oplacalne kursy lub nie tylko miec jak najwiecej czystego zysku - chyba zaczynam kapować do tego prowizja z all greenu mniejsza . Takie zjawisko zauważyłem np w betchance na pozór wariaci ,ale podczas kosmetycznych spadków kurs u nich drastycznie spada aż do takiego poziomu że druga strona robi się do gry ,natomiast często średni kurs na rynku spada jeszcze bardziej i okazuje się że jednak betchance miał racje.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
dokladnie zoRro i niech to bedzie podsumowanie dyskusji nad greenbukami w tym temacie ( po co ja sie w ten przyklad bawilem  a tak na marginesie to macku trafiles mnie w czuly punkcik odpowiadam: i to i to ani nie szacuje pk ani nie mam jaj do grania zbyt ostro 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wkurzam sie wilczek ,bo mi te greenowanie nie bardzo wychodzi 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
jesli ktos potrafi przewidziec "gorki" i "doliny" to bede mu chylil czola.... nie chodzi mi o jednorazowy wystep..... tak naprawde jest to bardzo trudne ocenienie czy dany kurs jest juz max czy min..... jak wszystko wychodzi w praniu
kiedys ze 100E bawiac sie przez 3 godziny na betfairze ugralem 250 E czystego zarobku jeszcze przed meczem..... chcialbym miec takie zdolnosci choc 1 raz w tygodniu :):):)
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
sports teraz ty chlopaki nie dolujcie mnie mnie ten davydenko wyszedl fartem to go i podalem bo taki ladny byl nie łumiem przewidywac gorek i dolin ja tylko kupuje taniej niz sprzedalem ale jak widzicie to jest tak oglupiajace ze tu odreagowuje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wierzycie w swoje szacowanie p czy nie macie jaj ? Przypuszczam, że to drugie. Generalnie jest to oczywiście nieopłacalne (...) Polemizowałbym. Jest to nieopłacalne z pkt widzenia pojedyńczego marketu. Ale globalnie - w długim okresie czasu - jest to opłacalne. Np. dzisiaj - przed meczem sprzedałem Youznego po 1.23 a kiedy jego rywal, Simon, prowadził z przewagą breaka w 4 secie (i 2-1 w setach) sprzedałem Francuza po 1.07. Ostatecznie Rosjanin wygrał. Fakt - przegrywa się 9 na 10 zakładów (i to pewnie jest problem natury psychologicznej) ale - moim zdaniem - w betfairze najłatwiej zarobić na chciwości innych.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
No wlasnie skonczylem prace u buka na ten tydzien. Dokladnie 17 min mi to zajelo. Mam nadzieje ze cos wejdzie w ten weekend bo jak tak to robie sobie przerwe wakacyjna bo nie bedzie juz nic ciekawego do grania. Oczywiscie z tego co mnie interesuje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wierzycie w swoje szacowanie p czy nie macie jaj ? Przypuszczam, że to drugie. Generalnie jest to oczywiście nieopłacalne (...) Polemizowałbym. Jest to nieopłacalne z pkt widzenia pojedyńczego marketu. Ale globalnie - w długim okresie czasu - jest to opłacalne. Ja bym powiedział dokładnie na odwrót. Ale na pewno nie miałem na myśli livebettingu, tam kurs warty zagrania/sprzedania może być kilka razy w meczu na każdego gracza. Także livebetting to zupełnie osobna historia i nie o nim z Maćkiem tu pisaliśmy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No wlasnie skonczylem prace u buka na ten tydzien. Dokladnie 17 min mi to zajelo. Mam nadzieje ze cos wejdzie w ten weekend bo jak tak to robie sobie przerwe wakacyjna bo nie bedzie juz nic ciekawego do grania. Oczywiscie z tego co mnie interesuje. Szukajcie drastycznie obniżonych kursów. 17 minut, które wstrząsnęło światem.. 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Ja dzis ugralem 3 srednie miesieczne skrupulatnie planowane, przypadkiem wszedlem sprawdzic tylko czy wczorajszy skrupulatnie planowany zakladzik wszedl i tak od niechcenia puscilem nie specjalnie skrupulatnie planowany zakladzik, pomylilo mi sie i zagralem odwrotnie niz chcialem jednak okazalo sie dobrze sie stalo bo z nie specjalnie sktupulatnie planowanego zakladziku wyszla super bomba, ale ciii bo jak jakis pracownik tego buka to czyta to mi anuluja  Ten temat nie liczac kilku moze -nastu postow wymiata 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
No wlasnie skonczylem prace u buka na ten tydzien. Dokladnie 17 min mi to zajelo. Mam nadzieje ze cos wejdzie w ten weekend bo jak tak to robie sobie przerwe wakacyjna bo nie bedzie juz nic ciekawego do grania. Oczywiscie z tego co mnie interesuje. Szukajcie drastycznie obniżonych kursów. 17 minut, które wstrząsnęło światem..  Niestety nie wstrzasnelo bo dostalem limity na wszystkie 3 mecze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to tak z ciekawośći może zdradzisz te mecze?  skoro już je zagrałeś to nic niekorzystnego Ci nie grozi 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ja siedze przed komputerem cale dnie, czasem noce, aby trzymac reke na pulsie....a tu prosze geniusz w 17 min "wylosowal" co ma grac..... albo masz wiele szczescia albo kłamiesz z tym zarabaniem....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to tak z ciekawośći może zdradzisz te mecze?  skoro już je zagrałeś to nic niekorzystnego Ci nie grozi  Wtedy to już wszystkie buki by wycofały z oferty 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
to tak z ciekawośći może zdradzisz te mecze?  skoro już je zagrałeś to nic niekorzystnego Ci nie grozi  Wtedy to już wszystkie buki by wycofały z oferty  a w nastepnej kolejce remisy tych druzyn po 1.3 - 5komb - i limt 50 zl
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Eska ,zdradź co to za mecze nie bądź samolub 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Eska, cała Polska czeka...
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
too much love will kill you 
widze ze seka wam nie zdradził swej tajemnicy, a czy ten pan prowadzi swój temat ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|