|
|
journeyman
|
|
journeyman
naprawde kasa idzie do 7 dni z netellera na konnto bankowe ??? ohujeli ??
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
mam pytanie o rejestracje konta bankowego w NT.W miejscu gdzie nalezy podac nuer konta bankowego w systemie IBAN, numer konta nalezy wpisac PLXXXXXXXXXXXXXXXXXXX(26 liczb) czy same liczby? Bo czekam juz na ten mikroprzelew okolo tygodnia albo i lepiej.
|
|
|
|
|
Fundator
|
|
Fundator
Ivan ja zazwyczaj czekam 3-4 dni na mBank Bizkit ten przelew to nawet dwa tygodnie im schodzi niestety,ale dostaniesz nie bój nic
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
mam pytanie czy opłaca się wziasc czek z netellera i gdzie go pozniej mozna wyplacic?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ale po co ? Wpłać do buka i wypłać na konto bankowe.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
ale niektore buki robia tak ze jak wplacasz z netelera to potem musisz wyplacic na netelera. pascal a jakiego masz buka na mysli co tak robi?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale niektore buki robia tak ze jak wplacasz z netelera to potem musisz wyplacic na netelera. pascal a jakiego masz buka na mysli co tak robi? np gamebookers wplacisz przez NT wyplacasz na konto albo Moneybookers
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale niektore buki robia tak ze jak wplacasz z netelera to potem musisz wyplacic na netelera. pascal a jakiego masz buka na mysli co tak robi? w expie mozna tak zrobic...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Zablokowali mi konto... nie moge zadzwonic na ten numer 0-0 800111 4711 bo mam tylko telefon komórkowy. Wie kot moze ile sie placi jak sie dzwoni na ten +1 403 233 9466 ??
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
nieaktualne skuteczna pomoc na livechacie
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Zablokowali mi konto... nie moge zadzwonic na ten numer 0-0 800111 4711 bo mam tylko telefon komórkowy. Wie kot moze ile sie placi jak sie dzwoni na ten +1 403 233 9466 ?? Wejdż na livechat (po. ang) Poproś o callback. (musisz znać odpowiedż na pytanie weryfikujące) podajesz telefon (ten co rejestrowałeś) podajesz jaki język preferujesz, Jak po polsku to oddzwoni tłumacz (pani po angielsku też wyrażnie mówi) Oddzwaniają szybko nawet o 2-giej w nocy.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Aktualizacja dla użytkowników usługi NETELLER – karta NETELLER
Czy w ramach usługi NETELLER jest dostępna nowa karta wstępnie opłacona? Karta wstępnie opłacona usługi NETELLER jest dostępna w wybranych krajach. Użytkownicy zostaną powiadomieni pocztą e-mail o dostępności karty wstępnie opłaconej we właściwym dla nich obszarze.
W jaki sposób można otrzymać nową kartę wstępnie opłaconą? Obecnie firma NETELLET wydaje karty użytkownikom swoich usług według kraju oraz sporządza rejestr zamówień. Użytkownicy zostaną powiadomieni pocztą e-mail o dostępności karty wstępnie opłaconej we właściwym dla nich obszarze.
Jakie są inne możliwości wypłacania środków? W zależności od kraju zamieszkania środki można wypłacać czekiem, przelewem bankowym lub przelewem użytkownika. Zarejestruj się na swoim koncie, aby zobaczyć, z których opcji wypłacania środków możesz korzystać.
Ostatnia aktualizacja: 29 czerwca 2007 r.
NO coz.. Oby naz kraj tez znalazl sie na uprzywilejowanej liscie. Zmieniaja warunku co chwile niestety :/
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Rozmawialem wlasnie z supportem Netellera i na pytanie czy polska bedzie jednym z krajow w ktorych planuja uruchomic usluge kart pre-paid, dostalem oczywiscie niezbyt precyzyjna odpowiedz, ze jestesmy jednytm z krajow w ktorych uruchomia usluge w przyszlosci (cokolwiek by to mialo znaczyc). Gdy spytalem o jakas konkretna date, odpowiedziano, ze uzytkownicy danego kraju gdzie bede uruchamiac usluge zostana powiadomieni e-mailem. Czyli tak naprawde nadal nic nie wiadomo 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wiesz moze czy chodzi o dzialenie karty w konkretnym kraju czy o to, ze moga nam w ogole kart nie dac? W sumie to wycieczka do Londynu czy Berlina moze nie jest najwygodniejsza ale pewnie i tak lepsza niz wyplata na konto w tej chwili.
Wojtek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy ktoś moze z grubsza mi to przetlumaczyc ?
To activate your account, NETELLER requires one initial phone contact. If you have not yet provided a phone confirmation, please contact NETELLER at the telephone number(s) below. If you are unable to call, please respond to this e-mail with a more convenient time and the phone number where you can be reached. We appreciate your patience and cooperation.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Wiesz moze czy chodzi o dzialenie karty w konkretnym kraju czy o to, ze moga nam w ogole kart nie dac? W sumie to wycieczka do Londynu czy Berlina moze nie jest najwygodniejsza ale pewnie i tak lepsza niz wyplata na konto w tej chwili.
Wojtek Chodzi o wydawanie kart obywatelem danego kraju z tego co zdazylem sie zorientowac. Powiedzieli ze jestesmy na liscie "oczekujacych", ale co kiedy i jak nie udalo niestety mi juz sie z nich wyciagnac.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
założyłem sobie konto, ale nie bardzo kumam z tym wpłaceniem pieniędzy. chodzi mi o opcję "Bankowość internetowa". rozumiem, że działa to błyskawicznie jak np. moneybookers. mam konto złotówkowe w millenium, a netllera w euro. robię po kolei wszystko kroki. w korku 3 przelicz mi euro na złotówki. w kroku czwartym mogę wybrać bank z listy, otwiera się okno banku i wtedy zaczynają się schody, bo nie ma żadnego automatycznego okienka (jak np. w tym systemie płatności w betsoinie). mogę tylko wysłać normalny przelew w złotówkach. ale kwotę trzeba wpisać ręcznie. musi to być taka sama kwota jak w kroku trzecim? a co z przwalutowaniem na euro?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
a i według instrukcji trzeba w danych odbiorcy wpisać "waluta - euro", tyle że na nie ma takiej opcji w formularzu odbiorcy w banku
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
To activate your account, NETELLER requires one initial phone contact. If you have not yet provided a phone confirmation, please contact NETELLER at the telephone number(s) below. If you are unable to call, please respond to this e-mail with a more convenient time and the phone number where you can be reached. We appreciate your patience and cooperation. W skrocie: aktywowanie konta wymaga jednego kontaktu telefoniczego. Jesli jeszcze nie zrobiles potwierdzenie telefonicznego, skontaktuj sie na numerem(numerami) ponizej. Jesli nie jestes w stanie zadzwonic odpowiedz na ten e-mail i podaj bardziej odpowiedni czas i numer tel pod ktory beda mogli zadzwonic.I dziekuja za cierpliwosc i wspolprace  Pozdr
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
To activate your account, NETELLER requires one initial phone contact. If you have not yet provided a phone confirmation, please contact NETELLER at the telephone number(s) below. If you are unable to call, please respond to this e-mail with a more convenient time and the phone number where you can be reached. We appreciate your patience and cooperation. W skrocie: aktywowanie konta wymaga jednego kontaktu telefoniczego. Jesli jeszcze nie zrobiles potwierdzenie telefonicznego, skontaktuj sie na numerem(numerami) ponizej. Jesli nie jestes w stanie zadzwonic odpowiedz na ten e-mail i podaj bardziej odpowiedni czas i numer tel pod ktory beda mogli zadzwonic.I dziekuja za cierpliwosc i wspolprace  Pozdr Ostatnio dzwonilem, bo mialem zablokowane. Dzwonisz pod ten numer co masz, jesli umiesz angielski, to gadasz z typem po angielsku, jesli nie to prosisz o polaka i laczysz sie z polskim supportem (u mnie to laczenie trwalo kolo 4 minut) i wtedy ten typ po angielsku mowi temu po polsku o co ma sie ciebie zapytac i tak weryfikijesz swoje dane.Potem oni oddzwaniaja na twoj numer i jeszcze raz o te same dane pytaja. Z telefonu komorkowego za minute wychodzi okolo 1zl.Mi rozmowa zajela okolo 10 minut, wiec 10zl w plecy. No coz..
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|