Ten program już nas zadziwił kilka razy. Moim zdaniem zagranie Alicji w związku z Klałdiuszem było nie fer.Dlaczego??? Alicja gdyby grała fer to gdy się dowiedziała że Klałdiusz wygrał poprzez nie zliczone sms-y to powinna najzwyczajniej w świecie się poddać.Jeszcze robi łaskę że pozwoliła do dogrywki.Wszyscy ją teraz za to wychwalają jaka to ona sprawiedliwa!!!.
Co o tym myślicie i kto według was zgarnie całą kasę?????????? Dziękuję i wszystkich pozdrawiam.
Na Alicje szła niezliczona ilością sma-ów . hahah ten jej frajer kokainą handlował, jakąś knajpe nawet mieli w Gdańsku, teraz już chyba nie.I nie wiem jak się skończyło , ale mu siedzieli.A ona teraz zdaje się za wróżke robi hahaha, za duzo narkotyków się nawąchała.
a poza tym nikt mi się tam nie podobał z kandydatów do wygrania tej edycjii. oj , ile czsu juz minęło. haha.
Dobrze powodzi się Alicji Walczak (39 l.), która mieszka w Gdańsku. Obroniła pracę magisterską z dziennikarstwa na Uniwersytecie Warszawskim i wybiera się na Akademię Sztuk Pięknych. Fotografuje, stara się o pracę w "National Geographic". - Tydzień temu wróciłam z Sudanu, gdzie nurkowałam z rekinami - opowiada i podkreśla, iż dzięki udziałowi w show odkryła samą siebie, swoje złe i dobre strony. Dziś jest szczęśliwa, chociaż sama: Jestem szczęśliwa. I zakochana w życiu. Do pełni brakuje mi zakochania się w mężczyźnie - mówi.