|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja mam 172 cm i jest m iz tym dobzre mam teraz 20 lat i nie rosne juz 7 lat  LOL byłem najwyzszy w klasie 1 gimnazjum a pozniej jednym z nizszych "mam teraz 20 lat i nie rosne juz 7 lat" normalnie zrymowało Ci sie jak do jakiejś hiphopowej piosenki  Haha tak mi sie napisało ale serio az mnie to boli że w tym wieku przestałem rosnąć i wiem raczej dlaczego bardzo wcześnie zacząłem latać na siłownie i siłować się z cięzarami i chyba to zachamowało wzrost ;/ nie musi to być przez siłownie gdyż wzrost jest uwarunkowany genetycznie....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale w wieku 13 lat przestac rosnac ? trochce dziwne ;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
To że nie moge znaleźć żadnej pracy na wakacje... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w wieku 13 lat chodzic na silownie - chore :/ wg. mnie 17-18 lat to minimum na przerzucanie żelastwa, dla mnie zawsze na pierwszym miejscu byl wzrost, na silke chodzilem 2-3 razy w tygodniu po treningu (tylko cwiczenia na siedzaco i lezaco, NIC na stojaco do 18 roku zycia), teraz mam 22 lata i nie narzekam ani na wzrost, ani na sile 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra tylk ow wieku 13 lat czulem sie juz dosc dorosly chodzi o wzrost jak i o umysl nie bylem jedny który zaczynał w tym wieku niestety mi to na dobre nie wyszlo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To że nie moge znaleźć żadnej pracy na wakacje...  to chyba nie szukales nawet...prace znalesc mozna i to latwo, ja sobie zalatwilem w dziale sprzedazy w jednej z wiekszych firm w polsce (nazwy nie zdradze)  przed komputerkiem 8 godzin dziennie od lipca, do konca wrzesnia (pozniej uczelnia...) za 12 zeta za godzine, moje doswiadczenia praktycznie zerowe (wczesniej pracowlem 2 lata w firmie zakladajacej alarmy), studiuje systemy informatyczne na polibudzie (3 rok), pracy szukalem....2 dni  i znalazlem, wiec nie pisz bzdur, ze pracy nie mozna znalesc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra tylk ow wieku 13 lat czulem sie juz dosc dorosly chodzi o wzrost jak i o umysl nie bylem jedny który zaczynał w tym wieku niestety mi to na dobre nie wyszlo ma sporo znajomych, ktorzy tez tak wczesnie zaczeli chodzic na silke, w wieku 13 lat byli wyzsi ode mnie, teraz jestem 20 cm wyzszy od nich  NIE DLA PRZERZUCANIA ŻELASTWA PRZED 18 ROKIEM ZYCIA NA STOJACO!!!! nie pozwalajcie swoim dzieciom i znajomym, bo potem beda kurduplami... a skoro uwazales, ze jestes "dorosly" to jak teraz widac zle uwazales
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurduplami ? troszke przeginasz o tobie z kolei moge powiedziec kłoda ,dryblas , i inne nie chce juz tego komentowac
P.S Kurdupel ma 150 cm
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurduplami ? troszke przeginasz o tobie z kolei moge powiedziec kłoda ,dryblas , i inne nie chce juz tego komentowac
P.S Kurdupel ma 150 cm Zgadzam sie z Tobą, znam kilka osób ( płec brzydka ) , co mają > 1.60 -1.70cm , a wieksze powodzenie u dziewczyn niz Ci co maja > 1.80 , na dysko widzialem jak laski sie kleily do takiego, nie wzrost a to co soba reprezentuje i jaki jest jest najwazniejsze. Z drugiej strony jak się poznaje dziewczyne, czy to w realu czy na necie pierwsze na co zwracaja uwage to to czy jest wyzszy od nich, tak sie utarlo ze kobiety wola mezczyzn duzo wyzszych od siebie (min 10cm). Zdecydowana wiekszosc dziewczyn w opisie swojego wymarzonego partnera okresla na poczatku " wysoki, etc etc." Zdania sa podzielone, ale przeciez jak ktos ma te 1.60-1.70 cm to co ma zyc w kompleksach, i cale zycie biadolic ze jest niski i chcialby miec tyle a tyle wzostu? PS> Znam taką jedna parke , on ma 1.68 a ona koło 1.90  a szaleja za soba ze hej:) kwestia gustu:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a temat co mnie dnerwuje wiec zeby nie bylo OT:
denerwuje mnie serwis TT, ktory olewa swoich klientow , zadajac kase za kolejne miesiace mimo ze dwa ostatnie miechy na minus - zlodziejstwo. Kiedys byli najlepi a spadli na samo dno , przykre ( nasunal mi sie przypadek dj sosny tutaj)
denerwuja mnie wrzaski i burdy pod oknem w godzinach nocno-porannych (pałarze maja to wiadomo gdzie)
denerwuje mnie nuda, i to ze nic mi sie nie chce, ani isc na rower ani do pubu, lenia mam, a moze do deprecha, cholera wi:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak ma 175cm i kurduplem lub gnomem sie nie nazywam wzorsto to tylko genetyka nic na to nie zaradzisz  zycie wkurza mnie to ze szukam dziwczyny juz 4 miesie bez sensu takie szukanie w wsi z 20 tys mieszkancoów a fajne laski to 19 lat at ym masz 25  bez sen
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
dziwisz sie, co lepsze sztuki sa zajete, wiec musisz lapac te mlode ktore jeszcze nie zostaly obstawione  co do wzrostu, to niby uroslem, ale zadna to moja zasluga, chociaz takie kaczory ktorzy maja 1,50 to raczej ciezko mieli z wyrywaniem panienek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No co. Lech całkiem fajną sztukę wyrwał.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
MŚ U-21 nie idzie na tym turnieju grać na faworytów :/ wszyscy albo remisują albo w dupsko
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wkurza mnie brak mydła i ręczników w kiblach w lokalach na mieście...
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
Wkurza mnie brak mydła i ręczników w kiblach w lokalach na mieście... nooo, nie czego wynosić... 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Co tam kurduple  Ja mam tylko 182(chcialbym miec cos kolo 188), zeby bylo smieszniej to mam bardzo dlugie nogi, a od pasa w gore juz niewiele  W dodatku mam drobna budowe ciala co tez mnie kiedys wkurzalo, bo na to nic nie poradzisz  Moze gdybym w mlodym wieku lazil na basen, to by mnie wyciagnelo, aczkolwiek, nauczylem sie plywac dopiero w 1 klasie LO  Chodzenie na silownie w wieku 13 lat uwazam za skrajny debilizm, bo cwiczenia z ciezarami obciazaja kregoslup, a w tak mlodym wieku to lepiej isc wlasnie na basen porozciagac miesnie.
|
|
|
|
|
|
|
... mam bardzo dlugie nogi, a od pasa w gore juz niewiele ...  W dodatku mam drobna budowe ciala... to nie fikaj bo jak w ciebie wjade to kości zatrzeszczą i juz sie nigdy nie wyciągną... 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|