|
|
member
|
|
member
Witam. Proszę napisać ile trwa przelew z betfair na konto w mbanku oraz na moneybookers i jaka jest pobierana prowizja? Czy zależy to od kwoty wypłaty? Jeszcze jedno pytanie, jak wygląda sprawa z przewalutowaniem, przesyłam powiedzmy 200 zł na konto w betfair, po jakim kursie oni to policzą, dziękuję za odpowiedzi. 1. Przelew z betfair na konto w mBanku w praktyce powinien trwać do trzech dni roboczych 2. Prowizja to 15e - to niestety 'in minus'. 3. Przewalutowanie odbywa sie na bazie www.xe.com [ xe.com]
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ELo! Mam dwa konta w Betfair. Z tym drugim mam pewien problem. Chce zdeponować tam pieniądze przez moneybookers, ale wyskakuje mi komunikat, że już to konto mb jest zarejestrowane na innym koncie Betfair. Co zrobić, aby zdeponować pieniądze na drugim koncie Betfair za pomocą mb? Proponuję zmienić adres email na jednym z kont w BF, a następnie zdeponować pieniądze.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Czy z tej tabeli wynika ze nie mozna wyplacac na polskie konto bankowe? Pisze nie dotyczy Zastanawiam sie nad otworzeniem konta w betfair i testowaniem gry na all green. Jak najlepiej osiagac zysk przed rozpoczeciem meczu? Najpierw back po wyzszym kursie a potem lay po nizszym, czy moze lay po nizszym a w trakcie meczu back po wyzszym? Jest jakis bonus od pierwszego depozytu? W jakiej walucie lepiej zalozyc konto, euro czy pln? Czy z tej tabeli wynika ze nie mozna wyplacac na polskie konto bankowe? Pisze nie dotyczy Zastanawiam sie nad otworzeniem konta w betfair i testowaniem gry na all green. Jak najlepiej osiagac zysk przed rozpoczeciem meczu? Najpierw back po wyzszym kursie a potem lay po nizszym, czy moze lay po nizszym a w trakcie meczu back po wyzszym? Jest jakis bonus od pierwszego depozytu? W jakiej walucie lepiej zalozyc konto, euro czy pln? Po kolei  1. Możesz wypłacać na polskie konto bankowe, jednak wiąże się to z opłatą w wysokości 15e (przelew międzynarodowy) 2. Co do strategii z All Greenami to myślę Logan, że najlepiej będzie jeśli zapytasz w tym temacie: https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1299237&page=1&fpart=23. Bonus maksymalny od depozytu to 30euro(w większości 20e), ale wymaga rejestracji ze specjalnych linków promocyjnych. 4. Na Betfair nie możliwości założenia konta w polskiej walucie.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ELo! Mam dwa konta w Betfair. Z tym drugim mam pewien problem. Chce zdeponować tam pieniądze przez moneybookers, ale wyskakuje mi komunikat, że już to konto mb jest zarejestrowane na innym koncie Betfair. Co zrobić, aby zdeponować pieniądze na drugim koncie Betfair za pomocą mb? Proponuję zmienić adres email na jednym z kont w BF, a następnie zdeponować pieniądze. a ja proponuje nie wplacac przez Moneybookers, gdyż w takim przypadku nie bedzie przyslugiwal bonus - no chyba ze sie nie chce zadnego bonusa
|
|
|
|
|
member
|
|
member
jad: jeśli tak stawiamy sprawę, to rzecz jasna, ja również zgadzam się z Toba 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja proponuje nie wplacac przez Moneybookers, gdyż w takim przypadku nie bedzie przyslugiwal bonus - no chyba ze sie nie chce zadnego bonusa z bonusu mozna skorzystac tylko RAZ, na pierwszym koncie...tak wiec tak czy tak bonus go nie obejmie..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jesli wplace przelewem, czy bede mogl wyplacic na MB?
Te bonusy po 30e to sa freebety czy normalna kasa?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Te bonusy po 30e to sa freebety czy normalna kasa? 1.Tak, jeśli zrealizujesz jeszcze depozyt (min.10e) za pomocą MB. 2.To nie jest freebet, 30e dopisywane jest do Twojego konta w przeciągu 48h, od momentu zaksięgowania na Twoim koncie w BF obrotu na kwotę 30e Przyjemnego wygrywnia i jak największej liczby 'all greenów' 
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Te bonusy po 30e to sa freebety czy normalna kasa? Jak wpłacisz przelewem to najpierw musisz wypłacić przelewem tyle ile wpłaciłeś a potem możesz wypłacać jak tylko chcesz 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ELo! Mam dwa konta w Betfair. Z tym drugim mam pewien problem. Chce zdeponować tam pieniądze przez moneybookers, ale wyskakuje mi komunikat, że już to konto mb jest zarejestrowane na innym koncie Betfair. Co zrobić, aby zdeponować pieniądze na drugim koncie Betfair za pomocą mb? Proponuję zmienić adres email na jednym z kont w BF, a następnie zdeponować pieniądze. a ja proponuje nie wplacac przez Moneybookers, gdyż w takim przypadku nie bedzie przyslugiwal bonus - no chyba ze sie nie chce zadnego bonusa i tak nie dostane bonusa bo na pierwszym dostałem, zgadza się? sorry za dwa posty pomyłka:/
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Zleciłem wczoraj wypłate pare euro na MB,dziś otwieram BF i ta kwota wrócila.Jednym słowem cofneli mi wypłate miał ktoś tak?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Zleciłem wczoraj wypłate pare euro na MB,dziś otwieram BF i ta kwota wrócila.Jednym słowem cofneli mi wypłate miał ktoś tak? Oli najlepiej napisać do supportu [email protected]. Mi się nigdy nie zdarzyło.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Ja też tak kiedyś miałem. Może to dlatego, że gdy już zrealizowałeś to zagrałeś jakieś zakłady?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Zleciłem wczoraj wypłate pare euro na MB,dziś otwieram BF i ta kwota wrócila.Jednym słowem cofneli mi wypłate miał ktoś tak? mialem dokladnie tosamo maja jakies klopoty
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
W dalszym ciągu nie mogę wypłacić środków na MB
Zaczyna mnie to irytować
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
To ma być support ? Drogi Uzytkowniku, Dziekujemy za nadeslany email. Informujemy, iz z powodu naglego wypadku nie mozemy obecnie odpowiedziec na Pana/Pani email w jezyku polskim. W sprawach naglych prosimy o kontakt pod adresem [email protected] podajac w tytule wiadomosci swoja nazwe uzytkownika. Moze Pan/Pani napisac do nas w jednym z nastepujacych jezykow: angielski, wloski, hiszpanski, niemiecki, grecki, portugalski, szwedzki, norweski, dunski, finski, turecki, rosyjski, bulgarski i czeski. Serdecznie przepraszamy. Z powazaniem, Dzial Obslugi Klienta
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Również zdarzyło mi się cofnięcie zlecenia wypłaty, napisałem meila o co chodzi?. Odpisali, ze maja problemy z wypłatami na MB i proszą o cierpliwość. Tylko, że to było jakiś miesiąc temu, wczoraj wypłata na MB szła mi 2 godziny  .
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
To ma być support ? Drogi Uzytkowniku, Dziekujemy za nadeslany email. Informujemy, iz z powodu naglego wypadku nie mozemy obecnie odpowiedziec na Pana/Pani email w jezyku polskim. W sprawach naglych prosimy o kontakt pod adresem [email protected] podajac w tytule wiadomosci swoja nazwe uzytkownika. Moze Pan/Pani napisac do nas w jednym z nastepujacych jezykow: angielski, wloski, hiszpanski, niemiecki, grecki, portugalski, szwedzki, norweski, dunski, finski, turecki, rosyjski, bulgarski i czeski. Serdecznie przepraszamy. Z powazaniem, Dzial Obslugi Klienta Twój fiński jest taki słaby Oli? 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|