|
|
addict
|
|
addict
Witam.Zleciłem wypłate z betandwin.Zażadali skanu dokumentu.Ok Przesle im zdjecie dowodu zrobione komórką.Powiedzcie jakie dane może przysłonić zdjecie lub inne???Chodzi mi o to ze raz juz zgubiłem dowód i miałęm troche nieprzyjemności i chciałym uniknąc teraz zeby ktoś miał wszytstkie dane.Zaznaczam zę mam stary dowód.Prosze o pomoc.Dzieki
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
jak masz stary to musisz zrobic zrzut tam gdzie zdjęcie i meldunek, natomiast problemów z tego nie powinieneś miec - ( w przypadku skanów kart łącznie z kodem cv2 jest dużo gorzej)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Masz masz stary to czas wymienic na nowy :-P
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja mam jeszcze stary, trzeba przeslac im strony 1,2,3 i chyba ta z meldunkiem, najlepiej ze skanowac i nagrac sobie na plytke albo twardy dysk. Jesli robisz zdjecie komorka to musi byc dobrej jakosci tak zeby bez problemu bylo widac wszystkie dane
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie, a czy można miec jakieś problemy z tego powodu, ze wyslemy swój skan dowodu osobistego do Bwin?? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A niby jakie problemy? Sporo bukow ma takie wymogi. Przeciez i tak maja Twoje pelne dane, a dowod ma potwierdzic tylko czy sa prawdziwe.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jeżeli wejdzie nowelizacja ustawy, o której mowa w innym wątku, to możesz mieć na karku Urząd Skarbowy i ew. prokuratora. Dodatkowo podmioty stowarzyszone z bwin będą mogły ściągnąć z ciebie karę umowną do wysokości 3500 EUR z tytułu opłat manipulacyjnych, jeżeli uznają, że próbujesz ominąć zapisy regulaminu.
TO ŻART!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jeżeli wejdzie nowelizacja ustawy, o której mowa w innym wątku, to możesz mieć na karku Urząd Skarbowy i ew. prokuratora. Dodatkowo podmioty stowarzyszone z bwin będą mogły ściągnąć z ciebie karę umowną do wysokości 3500 EUR z tytułu opłat manipulacyjnych, jeżeli uznają, że próbujesz ominąć zapisy regulaminu.
TO ŻART! Skoro to żart, to po co to wszystko pisałeś?? 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dlatego, że aby odpowiedzieć na twoje pytanie wystarczyło ruszyć głową. Jest masa osób, przez ręce których przechodzi twój dowód. Urzędnicy, bibliotekarki, policjanci, bankowcy, cieć w akademiku i wielu innych. Czy jest problemem dla kogoś z nich zrobić sobie jego zdjęcie? Martwisz się, jak dajesz którejś z tych osób dowód osobisty? Raczej nie - a wysłaniem zdjęcia się martwisz...
A napis miał być miej widoczny.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak masz stary to musisz zrobic zrzut tam gdzie zdjęcie i meldunek, natomiast problemów z tego nie powinieneś miec - ( w przypadku skanów kart łącznie z kodem cv2 jest dużo gorzej) No tez nie za bardzo nawojuje bo firmy nie wysla towaryu na inny adres niz adres zamieszkania wlasciciela karty wiec jedyna szansa ze skany wpadna w rece wspollokatora - no ale tak jest w UK w PL nie wiem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pryznajmnirj nie wysla bez dodatkowych weryfikacji - dla potencjalnej ofiary wszystko jest do odkrecenia, placa za to w ostatecznym rozrachunku uczciwi konsumenci - np coraz wiecej dostawcow bedzie chcialo skany ich dowodow tozsamosci czy potwierdzen miejsca zamieszkania przy zamawianiu dobr czy uslug
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Temat o tym buku znajduje siÄ™ w dziale Åšwiat Bukmacherstwa.
|
|
|
Link skopiowany do schowka