Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 24 z 35 1 2 22 23 24 25 26 34 35
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by 12-latek
mnie wkur... to ze umowilismy sie ze znajomymi ze mamy jechac nad wode pieknie ladnie zalatwiem numer telefonu do znajomego fajny domek super okazja, woda, gryl, slonce, piwko, kobiety itp itd a nagle jeden znajomy mi wyjezdza ze nie jest uz pewien i wykreca sie jakimis pierdolami i mysli ze chyba jestem debilem ze mi moze taki kit wcisnac i zamiast powiedziec prosto w oczy ze dal dupy to wodzi mnie i znajomych za nos a i tak owie w ostatniej chwili ze nie i wszystko szlak jasny trafi kur... mac

Szczęście w nieszczęściu bo i tak deszcz na p i e r dala

Bonus: Unibet
Blade Runner
Blade Runner
Wkurza mnie, że wygrałem konsolę w pokera - a cwele z Thenutz nawet nie raczą odpowiedzieć na moje maile z pytaniem, czy już wysłali (wygrałem ponad tydzień temu). Od 5 dni codziennie ślę maile i zero odpowiedzi.

Pewnie gówno przyślą, a nie konsolę frown

$t$ Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Że nie mam nic na Mb, a trzeba coś zagrać smile , a nikt nie ma na wymiane confused

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Ze wstaje jutro o 5, a rodzina sobie urzadzila male spotkanie, i jako jedyny trzezwy bede musial odwozic ich do domu, a nie zanosi sie na to, by szybko skonczyli wink

H
old hand
old hand
H Offline
jak czytam że lupus zmoczył skarpetki, albo że mu wnieśli pizze na siłownię, to wszystkie moje problemy- jakby przez pół tongue

G
old hand
old hand
G Offline
Rozpieprzyłem auto ojcu i on jeszcze nic o tym nie wie, bo jak wróciciłem to juz spał i nie chce go budzić.
Co mi zrobie rano jak to zobaczy?
Tak oceniam na 1000pln szkody + to co gościowi rozjebałem, bo sie z nim ugadałem, jakies 500pln. Zabije mnie?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Tak źle nie będzie, ale wqrwi się niekiepsko.

G
old hand
old hand
G Offline
A dobrze zrobilem ze sie z gosciem ugadałem? 500pln to chyba nieduzo, to byla ewidentnie moja wina i pewnie mandatu bym tyle dostał jakby policja przyjechała, no i znizki na ubezpieczenie by sie skurczyły....

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jeśli Twoja wina to zawsze lepiej się dogadać niż czekać na przyjazd misiaków. Tak więc to powinno zadziałać na plus. Co do reszty to już zależy od ojca i jego stosunku do auta.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
dowiadywanie sie rewelacji o ktorych wczesniej nie mialo sie pojecia, a jednak sa(byly) wazne : \

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ilosc czasu spedzana przed kompem laugh

Kiedys wszedzie szlo zdarzyc, a teraz czasu ciagle malo.

Ma/mial ktos podobnie i wie jak temu zaradzic?

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Justynka na Wimbledonie....po zobaczeniu drabinki zagralem kupe kasy, ze wygra wimbledon @ 3,5...przed samym finalem miala isc kontra, wczesniej nie kontrowalem, bo to dla mnie nie mozliwe, zeby ja Bartoli wyeliminowala, zawodniczka ktora nie lubie najbardziej z calej WTA :/ juz bym wolal, zeby JuJu przegrala z Domachowska...niz z Bartoli (nie lubie ja przede wszystkim za final z Morigami w Pradze, za to jak uklada rece przed serwisem, za jej otylosc, za oburęczne granie, za te dziwne skakanie przed kazda pilka, wczorajszego meczu nie ogladalem, bo nie potrafie ogladac meczow z jej udzialem...)

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by Valverde

ja spedzam jakies 10-11 godzin dziennie laugh

ale to pewnie dlatego, ze mam taka prace i 8 godzin w pracy w ten monitor chcac..nie chcac patrzec musze

veteran
veteran
Originally Posted by yaaho

ale to pewnie dlatego, ze mam taka prace i 8 godzin w pracy w ten monitor chcac..nie chcac patrzec musze

A jaka prace masz?

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by fatherPIO
A jaka prace masz?

w dziale zakupow w firmie robiacej rury...zamawiam czesci do produkcji wpisujac do kompa co jest potrzebne (dokladne parametry) i na kiedy ma byc dostarczone, co godzine (o pelnej) przychodzi mi lista co mam zamowic, robie to w 10 minut i pozniej przez 50 minut siedze i nic nie robie...zarabiam dobrze, pracy szukalem nie cale dwa dni, mialem zerowe doswiadczenie, studiuje na 3 roku (juz w sumie 4) systemy informatyczne w technologiach przemyslowych. Jedyny minus tej pracy to wiek ludzi z ktorymi pracuje, jestem tam najmlodszy i sa tylko 3 osoby z dzialu ponizej 30 roku zycia, reszta ma 30-33 lata, przychodza do pracy w garniturkach (ja nie lubie tak sztywno chodzic, wole adidaski i jeansy i tak tez chodze...), pracuje od 8 do 16 od poniedzialku do piatku, czyli standardowo, na nadgodziny i soboty sie nie zgadzam, bo to co zarabiam to i tak za duzo dla mnie, mam telefon sluzbowy i wieku 22 lat (bo tyle mam) zaczalem sobie fajna kariere smile w tej firmie, ludzie, ktorzy pracuja na hali tez ladnie zarabiaja (kolo 1500-2000 zeta), sa to ludzie po szkolach zawodowych lub technikum, ze studiami (przynajmniej zaczetymi) nie ma nikogo, w Polsce jest juz coraz lepiej...

I NIECH MI NIKT NIE PISZE, ZE PRACY W POLSCE NIE MA :/ jest i to sporo...ale w wiekszosci to praca za grosze, ale jak widac po moim przypadku dobrze platna prace znalesc tez nie jest trudno smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I NIECH MI NIKT NIE PISZE, ZE PRACY W POLSCE NIE MA :/ jest i to sporo...ale w wiekszosci to praca za grosze, ale jak widac po moim przypadku dobrze platna prace znalesc tez nie jest trudno smile

Podpisuję się pod tym rękami i nogami smile

Huachipato
Huachipato

Ja tez z 16 godzin co siedze w robocie, około 8 spędzam przy kompie

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
to ze jeszcze tydzien musze sie uczyc puke i napisac ostatni exam z prawa adminstracyjnego 14 lipca puke a przedmiot nudny mad

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by Gvizdek
to ze jeszcze tydzien musze sie uczyc puke i napisac ostatni exam z prawa adminstracyjnego 14 lipca puke a przedmiot nudny mad

nikt Cie przeciez nie zmusza smile zostaw sobie na wrzesien, moze Ci sie zachce smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
kolejny stracony dzień

Strona 24 z 35 1 2 22 23 24 25 26 34 35

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (aker, rymoholik, Sensei, Akhu, rafal08, Szuman, latajaca_holenderka, $-man, kamel), 2,925 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,271
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025