|
|
Didżej
|
|
Didżej
Tylko że dla mnie reprezentacja USA vs JAPONIA, to dwie różne klasy póki co... Ja rozumiem, że te spotkania są o tzw. pietruchę, no ale, Włosi się po prostu KOMPROMITUJĄ i to jeszcze na dodatek przed własną publicznością... bo tak to mogliby ściemniać, że mieli złą podróż itp  Jak na razie kursy na Włochów @1.28 :Grin:
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
hehehe ale moga i jutro sie skompromitowac a kurs jest smieszny bo jesli druzyna nie wygrywa jakby nie patrzac juz drugiego meczu o pietruche( USA postawilo w drugim meczu ciezkie warunki ale bylo do pokonania ) to wcale nie musi wygrac go jutro. WLosi to napewno i tak beda sciemniac ze sie wybili juz z rywalizjacji i byly problemy z mobilizacja hehe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hmmm... Ja dzis zagram Wlochow, ale tylko dlatego,ze jak przegraja spadna na 4 miejsce i dostana mniej kasy... To jedyne co moze ich zmobilizowac :]
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Wlochy - Japonia +2.5 typ2 kurs: 2.35
Do spotkania zosatlo juz tylko niecale 30 minut, wiec szybciutko bez owijania w bawelne. WLosi są strasznie słabi w tym roku, nie potrafili sie zmobilizowac i wygrac drugiego meczu z Amerykanami, ktorzy grali mecz o pietruche majac awans juz w kieszeni. ( choc moze i nie o pietruche bo ogrywac wlochow jest przyjemnie) Piatek wieczor WLosi przegrywaja 2:3 z Azjatami. Nie wiem co sie dzieje w tym zespole teraz ale chyba dzis powinno im byc wstyd wyjsc przed wlasna publicznoscia z podniesionym czolem i usmiechem na twarzy. Znajac ich tacy wyjda i znow ich to zgubi.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
bylo blisko w drugim secie i szkoda ze japonce wtedy nie wygrali trudno
|
|