|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ostatnio z Moją byłem na Shreku. Dla mnie była to najlepsza część, chociaż poprzednich za dobrze nie pamiętam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Z Dziewczyną....do kina... na co  ?" odpowiedź oczywista - na sex 
|
|
|
|
|
MaSha Lover
|
|
MaSha Lover
Trza było obejrzeć Giertycha, dobrze mówił  LPR 4 LIFE ! Poprańce z lewicy, dawno już ich rozszyfrował. A na wieczór Brewster-Kliczko II, C'moooooooooooooooooon Lamon.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polecam "Niczego nie żałuję". Byłem wczoraj i bardzo ciekawy film. Zwłaszcza dla kobiet...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To juz z dziewczyna sobie ustalcie na co chcecie iść ...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Byem ostatnio z panna na Hostelu 2 bo sie uparla...zdecydowanie nie polecam - film poza rozlewem krwi nie wnosi nic ciekawego
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Dobra, kto byl w kinie na DIE HARD 4.0, poprosze o opinie na temat tego filmu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Shrek Trzeci wydaje sie najlepszy  , ewentualnie idzcie do Multikina na jakis maraton filmowy ( o ile w Waszym miescie jest Multikino ), a na Die Hard 4.0 to idz z kumplami a pozniej po seansie na miasto na piwo  ... ogolnie to nie ma nic ciekawego w kinach... aha pozostaje jeszcze Jack Sparrow ( Piraci z Karaibow - PotC:WE )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W multikinach czasami puszczają mecze polaków. 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Panowie wrocilem z wakacji wczoraj, chce dzis Kobietke zabrać do kina ... polecicie cos co warto by razem oglądnąc ? Oj pantofel, pantofel 
|
|
|
|
|
MaSha Lover
|
|
MaSha Lover
Na czym w końcu byliście? 
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
pewnie na "suche majtki na dnie morza " 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
jak chcesz isc z kobieta na sex do kina to wybieraj seanse poranne zazwyczaj bajki leca ale onie nie przeszkadzaja wam . W kinie nikogo nie ma wiec latwo przejdziecie do rzeczy.p.s polecam ostatnie rzedy z kanapami zazwyczaj(przynajmniej tak u mnie w Cinema) maja one na samym koncu takie zakola swietnie maskuja :D:D:D
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polecam "Niczego nie żałuję". Byłem wczoraj i bardzo ciekawy film. Zwłaszcza dla kobiet... możliwe, że ten film pomylił mi się z "A właśnie, że tak!" ...ale jeżeli chodzi o ten, na którym ja bylem to raczej odradzam, co najmniej połowę filmy to przegadaliśmy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bylismy na Szreku i nie żałujemy. Smiechu co nie miara a mnie i tak najbardziej urzeka kot w butach Polecam Pozdrawiam Najwiekszego Majone$a w Krakowie - Kase.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I jeszcze : Panowie wrocilem z wakacji wczoraj, chce dzis Kobietke zabrać do kina ... polecicie cos co warto by razem oglądnąc ? Oj pantofel, pantofel  Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Czyżby mój dowcip był zbyt ciężki?  przesadziłeś 
|
|
|
|
|
Impossible is nothing
|
|
Impossible is nothing
na Shreka 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Dobra, kto byl w kinie na DIE HARD 4.0, poprosze o opinie na temat tego filmu. Nie wiem czy jeszcze leci ale slyszalem od znajomego ze bardzo ciekawy jest film produkcji rosyjskiej, film sensacyjny z watkiem kulinarnym, akcja dzieje sie gdzies na zakaukaziu, ktos buchnal sztuke wedliny, pozniej ja odnalezli ale nie byla kompletna, nie chce pisac wiecej zeby nie zepsuc wieczoru w kinie. Znajomy bardzo polecal. aaa, zapomnialbym tytulu: Tajemniczy ślad zębów na kaszance Szklana pulapka sie ponoc chowa 
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
too much love will kill you 
Dobra, kto byl w kinie na DIE HARD 4.0, poprosze o opinie na temat tego filmu. Nie wiem czy jeszcze leci ale slyszalem od znajomego ze bardzo ciekawy jest film produkcji rosyjskiej, film sensacyjny z watkiem kulinarnym, akcja dzieje sie gdzies na zakaukaziu, ktos buchnal sztuke wedliny, pozniej ja odnalezli ale nie byla kompletna, nie chce pisac wiecej zeby nie zepsuc wieczoru w kinie. Znajomy bardzo polecal. aaa, zapomnialbym tytulu: Tajemniczy ślad zębów na kaszance Szklana pulapka sie ponoc chowa  i ty mi mowisz ze moje posty to paplanina... 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|