|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Przeglądałem ostatni temat od początku i kilka miesięcy temu można było zauważyć, że panował za przeproszeniem "burdel" z wypłatami, zmieniło może już się na lepsze?. Czy jest możliwość zadzwonienia z komórki (Plus) na polski support?. Czy konto jest blokowane już przy pierwszej wpłacie jakiś pieniędzy na konto neteller?.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Przeglądałem ostatni temat od początku i kilka miesięcy temu można było zauważyć, że panował za przeproszeniem "burdel" z wypłatami, zmieniło może już się na lepsze?. Czy jest możliwość zadzwonienia z komórki (Plus) na polski support?. Czy konto jest blokowane już przy pierwszej wpłacie jakiś pieniędzy na konto neteller?. Przy wpływie ok.25 EUR - nie reagowali. Jak wpłynęło 100 EUR: Dear Mr. XXX, NETELLER has placed a temporary hold on your account. To protect your personal information please contact us by telephone to verify your identity. We apologize for any inconvenience. Thank you for choosing NETELLER. ...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wystarczy tylko jeden telefon na odblokowanie?, długo ta rozmowa może trwać?.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak, 1 telefon wystarczy, o ile bedziesz dzwonił z nr który masz zarejestrowany u nich w koncie, rozmowa trwa ze 3-4min. po chwili oni oddzwaniaja i juz masz odblokowane konto.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Ile czekaliscie na mikroprzelew na inteligo? Ja juz czekam tydzien i nic...
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Ile czekaliscie na mikroprzelew na inteligo? Ja juz czekam tydzien i nic... Ja czekałem 3 tygodnie.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ja czekalem kilka dni, kumpel 1,5 miesiąca i za cholere nie wiem od czego to zalezy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja mikroprzelew miałem w jakoś 3 dni robocze / BPH
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
jak mam netellera w euro, a buk ma konto w dolarach, to biorą jakąś kase za przewalutowanie przy wpłacie/wypłacie?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Ile sie czeka na czek od netellrra i jak go zrealizowac?
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
jak mam netellera w euro, a buk ma konto w dolarach, to biorą jakąś kase za przewalutowanie przy wpłacie/wypłacie? nie
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Ile sie czeka na czek od netellrra i jak go zrealizowac? lepiej sobie przelej na konto bankowe czy gdzies, bo to roznie bywa z czekami zza granicy i nie raz trzeba dlugo czekac, zeby go zrealizowac
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
no wiem ale na mikroprzelew sie nie moge doczekac, a chcialbym kase wyplacic:/
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Czy mozna zweryfikowac rachunek bankowy wplacajac pieniadze na konto neteller? bo nie chce mi sie czekac tyle na ten mikroprzelew...
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
no wiem ale na mikroprzelew sie nie moge doczekac, a chcialbym kase wyplacic:/ wplac do jakiegos buka i stamtad wyplac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy jeszcze istnieje taki twór jak "karta netellera" ? kiedys bylo o tym głośno. Teraz chciałem ją sobie zamowić, ale "biegam" po swoim koncie i nigdzie nie znajduje żadnego info na ten temat 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
czy jeszcze istnieje taki twór jak "karta netellera" ? kiedys bylo o tym głośno. Teraz chciałem ją sobie zamowić, ale "biegam" po swoim koncie i nigdzie nie znajduje żadnego info na ten temat  Były ale zerwali umowe z dostawcą i teraz mają być nowe (moze juz są:)) ale wiem tyle że Polacy narazie nie mogą korzystać z kart.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzięki pascal123 za info  szkoda, ze juz nie ma tej karty. naczytałem się o jej zaletach na www.neteller.prv.pl [ neteller.prv.pl] i doszedłem do oczywistego wniosku, że to świetna sprawa. no ale niestety...  oby tą swoją "nową karte" wprowadzili w miare szybko  jeszcze jedno pytanko. jak to jest z tymi wypłatami przelewem bankowym? neteller za kazda wypłate pobiera 1$, natomiast pozostałe opłaty pobiera bank. za co? za przewalutowanie tak? czy te opłaty pobierane przez bank sa stałe czy jest to jakis procent od kwoty? chcąc wyplacić przykładowo 100$ to tak mniej więcej na ile mnie wykasują?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
dzięki pascal123 za info  szkoda, ze juz nie ma tej karty. naczytałem się o jej zaletach na www.neteller.prv.pl [ neteller.prv.pl] i doszedłem do oczywistego wniosku, że to świetna sprawa. no ale niestety...  oby tą swoją "nową karte" wprowadzili w miare szybko  jeszcze jedno pytanko. jak to jest z tymi wypłatami przelewem bankowym? neteller za kazda wypłate pobiera 1$, natomiast pozostałe opłaty pobiera bank. za co? za przewalutowanie tak? czy te opłaty pobierane przez bank sa stałe czy jest to jakis procent od kwoty? chcąc wyplacić przykładowo 100$ to tak mniej więcej na ile mnie wykasują? Ja wyplacalem tylko kartą ale wiem że duzo lepeij wyjdziesz jak wplacisz do buka i wyplacisz na konto bankowe.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|