|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No cóż unibet nieczynny conajmniej do 20 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przykro stwierdzić ale unibet dzisiaj przegiął pałkę z wyłączeniem strony. Zdarzały im się przerwy ale nie cały dzień. Tyle fajnych zakładów poszło się kochać  Jakby nie mogli "prac porządkowych" robić wczoraj jak była nędza w ofercie. Duży minus dla nich,a a był to mój ulubiony buk 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to chyba do jutra rana nic z tego nie bedzie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mi tam nie trybi 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jaka jest minimalna wpłata do tego buka??
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
nie chciałbym wpłacić 30 zeta???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wpłata kartą - min. 40zł max 2000zł, przelew bankowy min. 80zł, moneybookers min 40 zł max 35 tyś. zł :D, neteller 10GBP - 15 tyś GBP. Pomimo że przy wpłacie kartą biorą jeszcze 2,5% prowizji to jest to najwygodniejszy sposób. Z kartą inteligo działa bez problemu.
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Wpłata kartą - min. 40zł max 2000zł, przelew bankowy min. 80zł, moneybookers min 40 zł max 35 tyś. zł :D, neteller 10GBP - 15 tyś GBP. Pomimo że przy wpłacie kartą biorą jeszcze 2,5% prowizji to jest to najwygodniejszy sposób. Z kartą inteligo działa bez problemu. lecz jeśli ktoś nie ma karty to akurat unibet jest bardzo szybki w transakcjach bankowych. U mnie zazwyczaj 2 dni robocze wpłata i dwa dni robocze wypłata. Polecam tego buka, jeden z moich ulubionych.
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Wpłata kartą - min. 40zł max 2000zł, przelew bankowy min. 80zł, moneybookers min 40 zł max 35 tyś. zł :D, neteller 10GBP - 15 tyś GBP. Pomimo że przy wpłacie kartą biorą jeszcze 2,5% prowizji to jest to najwygodniejszy sposób. Z kartą inteligo działa bez problemu. lecz jeśli ktoś nie ma karty to akurat unibet jest bardzo szybki w transakcjach bankowych. U mnie zazwyczaj 2 dni robocze wpłata i dwa dni robocze wypłata. Polecam tego buka, jeden z moich ulubionych. sorry nie doczytałem o co ci dokladnie chodziło  mimo wszystko wplaty i wyplaty szybciutko 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zgadza się, jak dla mnie buk nr 1 w tej chwili.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale bardzo biedny tenis jest w tym unibecie...zawsze tak jest??
a i mam jeszcze pytanie moze troche glupie ale tego nie wiem...
jaka to jest karta kredytowa jak debetowa jak platnicza,...jak mam normalna karte do bankomatow VISA w banku BZWBK...to jest taka karta co mozna nia dokonac wplaty do buka??
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
jaka to jest karta kredytowa jak debetowa jak platnicza,...jak mam normalna karte do bankomatow VISA w banku BZWBK...to jest taka karta co mozna nia dokonac wplaty do buka?? Podział kredytowa/debetowa/płatnicza nie pozwala na określenie czy ,możesz wpłacać. Istotne jest co ustawi dla karty dany bank. Najczęściej kredytowa (VC) jest również tzw. "wypukłą" i o ile bank nie zabroni, to do buka wpłacisz. Ale są i debetowe (czyli nie mozesz się zadłużać) "wypukłe". Są tez debetowe VISA Electron (Intelligo) które pozwalają wpłacać a kredytowe VE (mBank) nie pozwalają. Karty VISA są wygodniejsze, bo można na nie zwracać (wygrane) przy EC/MC z reguły zwrot na kartę jes niemożliwt.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
jaka to jest karta kredytowa jak debetowa jak platnicza,...jak mam normalna karte do bankomatow VISA w banku BZWBK...to jest taka karta co mozna nia dokonac wplaty do buka?? Podział kredytowa/debetowa/płatnicza nie pozwala na określenie czy ,możesz wpłacać. Istotne jest co ustawi dla karty dany bank. Najczęściej kredytowa (VC) jest również tzw. "wypukłą" i o ile bank nie zabroni, to do buka wpłacisz. Ale są i debetowe (czyli nie mozesz się zadłużać) "wypukłe". Są tez debetowe VISA Electron (Intelligo) które pozwalają wpłacać a kredytowe VE (mBank) nie pozwalają. Karty VISA są wygodniejsze, bo można na nie zwracać (wygrane) przy EC/MC z reguły zwrot na kartę jest niemożliwy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaka to jest karta kredytowa jak debetowa jak platnicza,...jak mam normalna karte do bankomatow VISA w banku BZWBK...to jest taka karta co mozna nia dokonac wplaty do buka?? Podział kredytowa/debetowa/płatnicza nie pozwala na określenie czy ,możesz wpłacać. Istotne jest co ustawi dla karty dany bank. Najczęściej kredytowa (VC) jest również tzw. "wypukłą" i o ile bank nie zabroni, to do buka wpłacisz. Ale są i debetowe (czyli nie mozesz się zadłużać) "wypukłe". Są tez debetowe VISA Electron (Intelligo) które pozwalają wpłacać a kredytowe VE (mBank) nie pozwalają. Karty VISA są wygodniejsze, bo można na nie zwracać (wygrane) przy EC/MC z reguły zwrot na kartę jest niemożliwy. dziekuje bardzo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale bardzo biedny tenis jest w tym unibecie...zawsze tak jest?? W sumie oferta z tenisa taka sobie, w pierwszych rundach głównie zakłady 1-2, over/under na gemy. Później można już grać dokładny wynik, rzadziej wystawiają handicapy na gemy. Ale generalnie buk bardzo przyjazny (no chyba że robią technical upgrade przez 20 godzin jak przedwczoraj), nigdy nie było problemu z wpłatą czy wypłata pieniędzy, w ciągu 2 dni robczych wypłacają.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co sie dzieje z unibetem? od kilku lat jestem juz u nich, i jak byla za wysoka stawka brali do potwierdzenia, a teraz na czerwono automatycznie odrzuca na starcie, nie mozna zagrac na Polska- USA mecz, nie wiem czy tak samo z innymi dyscyplinami:-/
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
lipa z tym unibetem po przerwie . nic nie działa . rozliczanie zakładów trwa kosmicznie długo. live nie chodzi . dramat
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mam pytanko! Gralem zuzel z handi ostatnio elite league i mecz zostal przerwany po 12 biegach wynik teoretycznie zostal zatwierdzony tylko czy ten buk liczy rowniez tak czy daja zwrot ??
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|