|
|
old hand
|
|
old hand
Pewnie chodzi o ta DATA.... teledysku napewno nienagralem a wybrane piosenki zajmuja ok 500 mb. Ale ja niezauwazylem i musialem zaznaczyc zle tj. ta druga opcje Audio CD.... ale chyba wszytsko gra. A o co chodzi z ta Multisesją ? co tam, zaznaczyc i co to wogole jest ?
|
|
|
|
|
Tata
|
|
Tata
Witam , mam maly problem: otoz mam nagrywarke dvd i nie chce mi nagrywac na zwyklych cd tylko na dvd... A w ogole nie odczytuje mi plyt cd tylko dvd... moze mi ktos to wyjasnic? Z gory dzieki ,,,
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Wgraj nowy firmware. Jeśli nagrywasz spod Alcohola, program się pyta czy chcesz nagrać na nośniku innym niż DVD. Jeśli spod Nero, wybierasz po prostu kompilację CD.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oj, obawiam się, że to nie pomoże. Ja jadę już 2 rok na samych CD  Nie czyta i nie nagrywa DVD.
|
|
|
|
|
Tata
|
|
Tata
Wgraj nowy firmware. Jeśli nagrywasz spod Alcohola, program się pyta czy chcesz nagrać na nośniku innym niż DVD. Jeśli spod Nero, wybierasz po prostu kompilację CD. nagrywam nero , ale nie rady. Zmieniam i probowalem nawet nagrac jakies pliki inne niz mp3 i nic to nie daje. Poprostu wyskakuje mi ze blad... a teraz to nawet dvd nie nagrywa bo wlasnie chcialem nagrac i nic... Ale dzieki za rade.,.. chyba zawioze go do serwisu bo jest jeszcze na gwarancjii
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Elo, chciałbym sobie kupić jakiegos taniego laptopa za ok 1000 zł. W necie znalazłem taką oferte: http://www.taniekomputery.com.pl/product...ca5394b059b81fe . Wart kupić czy moze ktos zaproponuje cos innego?! Proszę o porady 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A o co chodzi z ta Multisesją ? co tam, zaznaczyc i co to wogole jest ? Nie wiem czy Twój odtwarzacz czyta multisesję (to jest takie coś, że za pierwszym nagraniem program nie "zamyka" płyty tylko pozwala na dogrywanie jako kolejne sesje). Najlepiej jak nagrasz wszystko za jednym zamachem i wyłączysz multisesję.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakiego managera pilkarskiego polecacie. Zalezy mi, zeby nie mial duzych wymagan sprzetowych (mam BARDZO slabego kompa), mozliwosc sciagniecia z neta aktualnych skladow oraz mozliwosc pobrania go z neta.
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Jakiego managera pilkarskiego polecacie. Zalezy mi, zeby nie mial duzych wymagan sprzetowych (mam BARDZO slabego kompa), mozliwosc sciagniecia z neta aktualnych skladow oraz mozliwosc pobrania go z neta. CM 01/02 podawali gdzieś linki na forum razem z aktualizacją składów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, szukam dobrego programu do usuwania koni trojańskich, bo avast nie może usunąć ;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
urządzienie wielofunkcyjne ( scaner drukara ksero ) tak do 600-700zł? Z jakies firmy są najlepsze i na co patrzeć kupując owy przedmiot? nie znam sie na tym a chcem kupić 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Witam.Dysk podzielony na partycje ,sformatowany ,podczas instalacji XP w pewnym momencie brak reakcji i dalej ...kicha  zostaje tyko reset Co radzicie?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam, szukam dobrego programu do usuwania koni trojańskich, bo avast nie może usunąć ;/ Polecam nod32 odkąd go mam żadnych problemów z wirami. Polecam !!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A jeżeli chcesz coś darmowego do profilaktyki, to polecam http://www.free-av.com/Zero problemów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
maki i ZBigniew wielkie dzięki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam.Dysk podzielony na partycje ,sformatowany ,podczas instalacji XP w pewnym momencie brak reakcji i dalej ...kicha  zostaje tyko reset Co radzicie? Inną płytę albo w ogóle inny system 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Witam.Dysk podzielony na partycje ,sformatowany ,podczas instalacji XP w pewnym momencie brak reakcji i dalej ...kicha  zostaje tyko reset Co radzicie? Inną płytę albo w ogóle inny system  próbowałem różnych płyt także 98 i zawsze to samo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Miałem to samo. Coś pewnie za 15 razem wszystko poszło OK. Nie mam pojęcia, czym mogło to być spowodowane (próbowałęm na dwóch różnych dyskach i kończyło sie podobnie). W ostateczności, przejdź się do jakiegoś kolegi, wepnij dysk i spróbuj wtedy instalacji Windy. Później u siebie doinstaluj wszystki sterowniki w tym- BARDZO WAŻNE- stery płyty głównej. Nie próbowałem tego sposobu (tylko dlatego, że nie było kolegi do którego przyjechałęm z dyskiem) i jedyne czego można się obawiać, to tego, ze płyta główna mogła by się coś pluć.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Miałem to samo. Coś pewnie za 15 razem wszystko poszło OK. Nie mam pojęcia, czym mogło to być spowodowane (próbowałęm na dwóch różnych dyskach i kończyło sie podobnie). W ostateczności, przejdź się do jakiegoś kolegi, wepnij dysk i spróbuj wtedy instalacji Windy. Później u siebie doinstaluj wszystki sterowniki w tym- BARDZO WAŻNE- stery płyty głównej. Nie próbowałem tego sposobu (tylko dlatego, że nie było kolegi do którego przyjechałęm z dyskiem) i jedyne czego można się obawiać, to tego, ze płyta główna mogła by się coś pluć. Zrobiłem tak jak mi radziłeś .Wsadziłem dysk do innego kompa i XP pięknie się zainstalował(wniosek z tego że dysk jest OK),ale po podpięciu go tego komputera z którym pracował juz nie jest dobrze.Bios go wykrywa i zamiast się ładować system to czarny ekran z migającym kursorem.Szlag mnie już trafia ...prawie tydzień walki i zero,kompletna klapa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam!sciagnelo mi film z torrentow w winarze i nie wiem jak to otworzyc jest od part 1 do part 21 probowalem pojedynczo ale nie dziala prosze o pomoc dziekuje
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|