Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 30 z 35 1 2 28 29 30 31 32 34 35
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
edit:
Originally Posted by odgdog
sypie się: 25 lat, a już nie mam połowy zęba i łysieję

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
odgdog <ok> Jestem z Tobą smile

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
ja sie nie denerwuje...........

Impossible is nothing
Impossible is nothing
i słusznie smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
sypie: 25 lat, a już nie mam połowy zęba i łysieję

ja mam połowę zeba doklejaną w wieku 19lat, więc spoko wink

$t$ Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by _Korver_

ja mam połowę zeba doklejaną w wieku 19lat, więc spoko wink

Jak juz o zebach,

Denerwuje mnie że mnie ząbek pobolewa frown

Porucznik
Porucznik
Originally Posted by mateusz2201
ja też ale tylko rmf-fm
hmm, tak czasami się zastanawiam jak można słuchać tego samego co 40-60 minut ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Denerwuje mnie wczorajsza duża faza i rzeczy robione pod jej wpływem

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Zablokowali mi neta bo wirus rozsyłał spam z mojego komputera. A do tego firma z internetem ma zabezpieczenia, których nie potrafi obsługiwać i mimo, że dysk był sformatowany to nie mogłem aktywować internetu przez cały dzień :/ Jednak piątek 13 to był pechowy dzień.

enthusiast
enthusiast
Ja powiem tylko tak denerwuje mnie od wieki wiekow T.Gollob

a ostatnio nawet bardziej niegdy go nie lubialem zawsze byl cwaniaczkiem a teraz nagle udaje i robie z siebie najwiekszego polskiego zuzlowca i wzro do nasladowania

a jeszcze bardziej wkur... mnie to jak w wywiadach beszczelnie odpowiada ze niechce komentowac decyzji sedziego w meczu z Rzeszowe gdy przejechal dwoma kolami za linie,( nie skorzystano z zapisu kamer co powinno nastapic i zostal by wykluczony)

denerwuje mnie rowniez kolodziej ktory tlumaczy sie ze jakis tam zawodnik z tarnowa zostal niesprawiedliwie wykluczony wiec jest remis i jeszcze bardziej naj naj najwku... mnie sedzi tego meczu ktory skrzywdzil Rzeszow i ZKZ no tak nie pwoinno byc ten facet powinien zostac ewidentnie pozbawiony wykonywania tej pracy

no kur to byly az tak widoczne ze az niemozliwe jak mozna pomylic liczac do 4??? no jak???!!!

tarnow to najwieksi zlodzieje jakich mialem okazje ogladac

jestem wielce zaskoczony tym ze zwiazek ktory czuwa nad nasza liga nie robi z tym nic i najprawdopodobniej ten sedzi bedzie dalej prowadzil mecze i je sprzedawal krzywdzac takie druzyny jak Rzeszow czy ZKZ

Fu** Gollob

NIcki Rulez

[Linked Image]

enthusiast
enthusiast
wkurza mnie jeszcze to ze uciekaja mi literki jak pisze denerwujac sie ;/

nie płacz dziecko laugh laugh laugh Robisz z siebie pośmiewisko i po co ci to ?

poza tym sędzia wcale Rzeszowowi w praktyce nic nie zabrał, bo primo: podejmował decyzje na korzyść Stali. Bo na przykład w przypadku błędu podprowadzającego sędzia nie jest niczemu winien. Zaś z taśmami trochę namieszał. Tak czy siak, bez tego nie byłoby taktyka i wyszłoby na to samo. Więc weź się koleś ogarnij.

A temu super Scottowi brakuje lat świetlnych do Tomka smile

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
a ja nie mam dwóch zębów i jednego złamanego wink wiec sie nie martw . Wazne ze przednie są całe laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
mnie denerwuja wszyscy "kibice", ktorzy stawiaja swoja milosc czy sympatie do zawodnikow zagranicznych ponad rodzimych zawodnikow, przede wszystkim mowie tu o stosunku do Tomasza Golloba i nie checi do niego wielu Polakow...tyle co on zdobyl w Polsce i na swiecie dla naszego kraju...to chyba nikt nie zrobil ( zdobyl ) uwazam ze mozna go nie "kochac" ale nalezy mu sie wielki szacunek za to wszystko co zrobil przez ostatnie 20 lat ... ostatnie dwudziestolecie to dominacja tylko jednego zuzlowca w Polsce...jest nim Tomasz Gollob...ale niestety nic nie trwa wiecznie i tez forma Tomka to juz nie ta co kilka lat temu ale nadal uwazam ze jest najlepszym w Polsce i kazdy inny polski zuzlowiec moze mu czyscic kevlar lub mowic mu per pan... i niestety nie widac jego nastepcow...a tak samo na swiecie od ponad 15 lat jest zawsze w 5 najlepszych zuzlowcow wg mnie ale pecha bo byl Nielsen,Rickardsson a teraz jest Crump i tego co nienawidze Pedersena
PS. nie pisze tego ze jestem bydgoszczaninem i bronie Golloba ale dlatego ze jestem bydgoszczaninem, kocham zuzel i troszke sie znam na zuzlu...ale mnie ponioslo!
>>>>>>>>>> przepraszam i pozdrawiam <<<<<<<<<<

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
buszmen co ty piszesz ???

no przepraszam ale wg Ciebie sedzia podejmowal decyzje na korzysc Stali?! nie moge sie z tym zgodzic a wrecz smieszy mnie to co napisalec bez obrazy oczywiscie...

moim zdaniem jednak sedzi wypaczyl troche wynik tego spotkania co oczywiscie nei zmienia faktu ze juz go niezmienimy smile

a co do Tomka

hmmm...
Czytaliscie moze wywiad z nim po tym meczu ?
jego odpowidzi same nasuwaly odpowiedz ze nie byl dokonca pewny tego co mowi, raz twierdzil ze nie przekroczl dwoma kolami lini za drugim razem ze byl spychany przez Nickiego a jeszcze innym ze nawet na nie nie najechal i niechce tego komentowac laugh sam sie troche gubil w tym co mowi co nie zmienia faktu ze ladnie pojechal w tym spotkaniu pokazal jakas klase ale moim zdaniem wiecej w tym przypadku smile

no bo przekroczył, sedzia tego nie widział - i to był jego bład. Ale decyzja o powtórzeniu biegu nie była błedem sedziego, co wyżej dziecko zasugerowało. A sędzia gubił sie tez na korzysc Stali - przy obu sytuacjach z taśmą.

Zresztą, obrażanie Kołodzieja czy Golloba z powodu tego ze ulubiona druzyna przegrała - nawet w takich okolicznosciach, gdzie można to intrepretować różnie, to przede wszystkim obnażanie własnych braków intelektualnych.

Poza tym, gdyby tam było w - nie byłoby taktyka, przed nominowanymi byłoby to samo.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Hehe Experto czytales to? grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
sorki buszmen ale... smile

skoro piszesz ze obrazanie Golloba czy Kolodzieja tyko dlatego ze kogos druzyna przegrala jest obnizaniem wlasnych brakow intelektualnych to czym mozna nazwac twoj atak na Scotty-iego nazywajac go dzieckiem itd, itp nic Ci chyba nie zrobil i nie obrazal a to ze wyrazil swoje zdanie poniekat troche sluszne to jego sprawa

p.s
bez napinki ja niemam zadnego ale do Ciebie ale sam obrazasz innych a nastepnie piszesz ze takie obraznie jest obnizaniem wlasnych brakow intelektualnych

nie trzymam niczyjeje strony ale to chyba Ty jako pierwszy tu kogos obrazaliles wiec wyluzuj tam gdzie Cie cisnie piwo

ahaaaa

co do tych sytuacji do tasmy to sie z toba chyba jednak nie zgodze i co do wyniku Stali jednak troche tez nie

pozdro

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Sobota noc, człek po całym tygodniu nocek i teraz oczywiście problem z zaśnięciem :/ ...

Strona 30 z 35 1 2 28 29 30 31 32 34 35

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
13 zarejestrowanych użytkowników (alfa, $-man, latajaca_holenderka, rymoholik, Sensei, burbon, ANZELMO, Lukasz111, rafal08, forty, poozon, 11kera11, Akhu), 3,534 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,828,957
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025