|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja nie wejde na strone  Probwalem kazda przegladarka , proxy tez nie pomaga.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Problem z bledem 403 i zakazem dostepu do strony dotyczy polaczenia przez serwer proxy.
Na 100% zablokowane sa popularne u nas adresy: w3cache.tpnet.pl w3cache.icm.edu.pl
Byc moze chodzi o to, ze nie wolno miec ustawionego w przegladarce zadnego proxy.
Dziwne, ze przez tak dlugi czas nie potrafiono wykryc(i naprawic) tak blahej sprawy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurde zamierzałem grać tam od wrzesnia a strona mi sie nie wczytuje ... mimo iz nie mam zadnego proxy..
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
to nic nie tracisz bo ten buk ostatnimi czasy stracil duzo w oczach grajacych, radze zdecydowac sie na jakis konkurencyjny...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
czy w nowym 'gamebookers' dziala teraz usluga wyniki przez sms??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy w nowym 'gamebookers' dziala teraz usluga wyniki przez sms?? nie
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Wpłacał ktoś gdzieś teraz przez MB ? Bo kurna zamknęło mi się okienko, które kazało czekać bo operacja w toku :| Wpłata poszła, teraz tylko pytanie czy GB zaksięguje czy zwróci na MB. Pisze do nich meile od paru godzin i cisza jak makiem zasiał.. 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Wpłacałem dzisiaj do GB przez MB i całość trwała z 1 minutę a kasa na GB była od razu.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
czy w nowym 'gamebookers' dziala teraz usluga wyniki przez sms?? nie Dziala wogole cos tam teraz? ja nadal probuje odzyskac konto ale juz zaczyna mi sie to nudzic. Gdyby nie zablokowane pieniadze to bym juz dawno odpuscil. Najpierw 3x musialem im wysylac swoje dane(skan paszportu i karty) na rozne adresy co mi podawali. Potem nagle wpadli na pomysl, ze mam jednak jeszcze raz im wyslac skan ale z maila ktory mam zarejestrowany w ich systemie. Dobra, wyslalem, znow zamilkli, po kilku mailach do nich w koncu napisali ze mam podac nr tel. bo musza do mnie zadzwonic by zweryfikowac czy ja to ja  no ale niestety minal tydzien prawie i nic. Obecnie na maile nie odpisuja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
GB ma jeszcze bonus urodzinowy??
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
ja nie dostałem (miałem miesiąc temu)
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ja nie dostałem (miałem miesiąc temu) Czy jesteś w GB pół roku ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zamierzam zrobić swoją pierwsza wypłate z GB i mam pytanie czy nie ma możliwości wypłaty w PLN? Jak chcę wypłacić to robi mi przewalutowanie na USD...,a wtedy będe troche stratny. p.s lepiej robić wypłate na karte czy na MB a potem na konto?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Kurde nie moge wyplacic teraz peiniedzy z GB kiedys nie mialem z tym problemu.. A teraz wyplacam na moneybookers i dosc ze idzie cholernie dlugo to nie moge wyplacic w PLN trace na przewalutowaniu to kasa nie dochodzi na MB bo przyslali mi meila po angielsku:/ ze moj e-mail w MB jest invalid i ze kasa zostanie spowrotem zwrocna na konto w GB;|
i ani lkasy zwroconej nie ma ani nie wiem jak mam wyplacic:/??
pomoze ktos ??
PS: zloty status byl lepszy niz te punkty w ktorych nawet nie wiem o co chodzi:/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pisałem już do supportu GB - nie ma już bonusu urodznowego. Czyli to koniec mojej przygody z tym bukiem.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Jakoś mnie to nie dziwi, zniknął bonus 100% cashback, jednocześnie bonus urodzinowy... Niestety ten buk dzisiaj nie jest już tym samym Gamebookers co kiedyś. A szkoda, bo dawniej był to jeden z moich ulubionych buków... Może to jest trochę śmieszne, ale wszystkie rzeczy, które mi się podobały w tym buku... zniknęły. 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
czy ktos wypłacał kase z Gb bezpośrednio na konto inteligo?? zaszło troche zmian od ostaniej wypłaty z GB. czy teraz nie moge wypłacic kasy na MB jezeli wczesniej wpłaciłem tam kase karta??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Beznadzieja się zrobiła. Wpłaciłem sobie 400 PLN ale kwotę musiałem podać w EUR i przy kwocie 100Euro za przewalutowanie zakosili sobie 13 złocisz. A zakłady live to taka padaka, że się w głowie nie mieści 
|
|
|
Link skopiowany do schowka