|
|
veteran
|
|
veteran
Panowie radze Wam dobrze dajcie sobie spokoj z tym bukiem...Jakas amatorka..Zalozylem tam konto i po 3 dniach odechcialo mi sie u nich grac...Co to za buk ktory bez problemu przyjmuje depozyt karta visa ,i nie mowie o elektronce tylko normalnej debetowej karcie ogolnie akceptowana przez wiekszasc bukchmacherow, a przy wyplacie robi laske...O bonusie zwiazanym z depozytem tez moglem pomazyc...Ogolnie lipa...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
data, cztery cyfry 1208 i samo imię.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
to wygląda na to , że zrobili promocję i wstrzymali niektóre karty a na m.b nie kwalifikują się , albo poprostu szybka weryfikacje kont dodatkową . wcześniej trochę u nich pograłem , wpłaty i wypłaty bez problemów, ale za tą promocje duzy minus
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
kurna grałem u nich trochę ze 2 miechy temu. wszystko było ok. fajna promocja, wypłata bez problemu, kursy takie jak gamebookers (chyba od nich ściągali  ), ale tera dali d konkretnie. nie dość,że bez sensu te warunki promocji (można wpłacić przelewem bankowym - tylko, że do niemiec idzie on minimum 5 dni - a ogłosili 13 promocję ważną do 15), do tego support nie odpowiada. czerwona kartka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trzymajcie się z dala od tego "buka"! Co za syf! Uboga oferta, rozliczają zakłady godzinami i w dodatku błędnie! Spain or draw -> wynik meczu 0:0 -> LOST 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wczorajszy TDF jeszcze nie rozliczony
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może w niedziele nie pracują 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I strona nie działa. Co za g****!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurwa, żenada. Maksymalne ryzyko na ten mecz zostało osiagniete. O co chodzi? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja polecam !!! Po wyjaśnieniu wszelkich wątpliwości (mea culpa - przyznaje) wypłata na MB po trzech minutach  . Wpłacałem kartą inteligo, więc jednak jakoś można ... Oferta lekko uboga, ale cóż. Jak ktoś chcę tam się po raz pierwszy rejestrować to nie ma się czego bać !!! A z limitami chyba też chyba przesadzacie, jeśli ktoś gra po kilkadziesiąt euro max to raczej limitów nie dostaje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po Waszych opiniach to naprewde nie widomo co myslec...na 11 stron to pol na pol pozytywow i negatywow ...
a tak poza tym: Mozna do nich wplacac W PLN??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kameleon, to nie Ciebie zlimitowali, tylko za dużo ludzi już dany typ grało. Ja tak miałem podczas Wimbledonu, kiedy na pierwszą rundę wystawili zakłady na Roddick 3:0 i Federer 3:0 po kursach >1,60 podczas, gdy inni dawali po 1,15-1,20 w porywach. Mecze miały odbywać się w poniedziałek a już w niedzielę wieczorem taki tekst wyskakiwał.
Osobiście buk bardzo mi się podoba - szybkie, pewne wypłaty. Co do oferty - nie jest jeszcze zbyt bogata, ale podstawowe minimum spełnia. Zakłady rozliczają wolno, ale jakoś wielce mi to nie przeszkadzało kiedy u nich grałem.
Ogólnie na "+".
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nie bylo wczesniej z nimi zadnych problemow takze mozna smialo polecic. Szybkie wyplaty, tylko skan na potwierdzenie.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
dostałem maila, że jest 50% freebet OTRZYMAJ SWÓJ SoS!!! FREEBIES Z WINUNITED.COMRozpoczęcie Sezonu (Piłka Nożna) Jeśli przegrasz swój zakład, WINunited.com daje Ci szanse odzyskania stawki jaką obstawiłeś! Aby wziąć udział w naszej ofercie, postępuj według następujących kroków: 1. Zdeponuj i obstaw zakład za minimum 30 € na wybrane mecze Piłki Nożnej 2. Jeśli przegrasz, wyślij nam Email umieszczając w tytule SoS Freebies „ 3. WINunited zwróci Ci obstawiona przez Ciebie w zakładach stawkę w ciągu 24 godzin od otrzymania Twojego emaila. (*) Depozyty dokonane za pośrednictwem Moneybookers nie kwalifikują się do wzięcia udziału w promocji. Więcej https://www.winunited.com/winunited_content/imageswu/SOS/pl/SOS_pl.html
|
|
|
|
|
a.k.a. "dave_k.o."
|
|
a.k.a. "dave_k.o."
Zarejestrowany: 18/11/2003 Wiadomości: 404 Loc: szczecin wypłacał ktos może ostatnio transferem bankowym na inteligo , bo jak probowalem dzisiaj wyplacic to dostawalem kominikat ze numer iban banku jest niewazny ( podawalem wszystko w systemie 26 znakowym a pozniej jeszcze jedna próba bez pierwszych 2 cyfr kontrolnych) wie ktoś może o co może chodzić ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na początku PL musisz wpisać
|
|
|
|
|
a.k.a. "dave_k.o."
|
|
a.k.a. "dave_k.o."
 dzieki za pomoc
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Orientuje się ktoś czy ten 50% bonus jest przyznawany także dla wpłat przez Moneybookers? W zasadach promocji nic o tym nie ma, ale nigdy nic nie wiadomo...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Orientuje się ktoś czy ten 50% bonus jest przyznawany także dla wpłat przez Moneybookers? W zasadach promocji nic o tym nie ma, ale nigdy nic nie wiadomo... Jaki bonus ????
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|