|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Miałem to samo. Coś pewnie za 15 razem wszystko poszło OK. Nie mam pojęcia, czym mogło to być spowodowane (próbowałęm na dwóch różnych dyskach i kończyło sie podobnie). W ostateczności, przejdź się do jakiegoś kolegi, wepnij dysk i spróbuj wtedy instalacji Windy. Później u siebie doinstaluj wszystki sterowniki w tym- BARDZO WAŻNE- stery płyty głównej. Nie próbowałem tego sposobu (tylko dlatego, że nie było kolegi do którego przyjechałęm z dyskiem) i jedyne czego można się obawiać, to tego, ze płyta główna mogła by się coś pluć. jeszcze może to być wina czytnika cd lub taśmy pokombinuj z tym . I na nowo postaw system . Zrobiłem tak jak mi radziłeś .Wsadziłem dysk do innego kompa i XP pięknie się zainstalował(wniosek z tego że dysk jest OK),ale po podpięciu go tego komputera z którym pracował juz nie jest dobrze.Bios go wykrywa i zamiast się ładować system to czarny ekran z migającym kursorem.Szlag mnie już trafia ...prawie tydzień walki i zero,kompletna klapa 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Miałem to samo. Coś pewnie za 15 razem wszystko poszło OK. Nie mam pojęcia, czym mogło to być spowodowane (próbowałęm na dwóch różnych dyskach i kończyło sie podobnie). W ostateczności, przejdź się do jakiegoś kolegi, wepnij dysk i spróbuj wtedy instalacji Windy. Później u siebie doinstaluj wszystki sterowniki w tym- BARDZO WAŻNE- stery płyty głównej. Nie próbowałem tego sposobu (tylko dlatego, że nie było kolegi do którego przyjechałęm z dyskiem) i jedyne czego można się obawiać, to tego, ze płyta główna mogła by się coś pluć. Zrobiłem tak jak mi radziłeś .Wsadziłem dysk do innego kompa i XP pięknie się zainstalował(wniosek z tego że dysk jest OK),ale po podpięciu go tego komputera z którym pracował juz nie jest dobrze.Bios go wykrywa i zamiast się ładować system to czarny ekran z migającym kursorem.Szlag mnie już trafia ...prawie tydzień walki i zero,kompletna klapa  Ostatnio miałem podobne objawy mi prawdopodobnie pomogła wymiana baterii podtrzymującej bios na płycie głównej .Spróbuj tego może pomoże ale nie daje żadnej gwarancji 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Miałem to samo. Coś pewnie za 15 razem wszystko poszło OK. Nie mam pojęcia, czym mogło to być spowodowane (próbowałęm na dwóch różnych dyskach i kończyło sie podobnie). W ostateczności, przejdź się do jakiegoś kolegi, wepnij dysk i spróbuj wtedy instalacji Windy. Później u siebie doinstaluj wszystki sterowniki w tym- BARDZO WAŻNE- stery płyty głównej. Nie próbowałem tego sposobu (tylko dlatego, że nie było kolegi do którego przyjechałęm z dyskiem) i jedyne czego można się obawiać, to tego, ze płyta główna mogła by się coś pluć. Zrobiłem tak jak mi radziłeś .Wsadziłem dysk do innego kompa i XP pięknie się zainstalował(wniosek z tego że dysk jest OK),ale po podpięciu go tego komputera z którym pracował juz nie jest dobrze.Bios go wykrywa i zamiast się ładować system to czarny ekran z migającym kursorem.Szlag mnie już trafia ...prawie tydzień walki i zero,kompletna klapa  jeszcze może to być wina czytnika cd lub taśmy pokombinuj z tym . I na nowo postaw system . sorki brak edycji
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja proponuję pożyczyć pamięć od kogoś i sprawdzić, czy czasami pamięć Ci nie padła. Miałem już kiedyś taki problem, że podczas instalacji Win Xp, w pewnym momencie po prostu sięzatrzymywal i nic nie pomagało. Wymieniłem pamięć i wszystko śmigało jak należy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam!sciagnelo mi film z torrentow w winarze i nie wiem jak to otworzyc jest od part 1 do part 21 probowalem pojedynczo ale nie dziala prosze o pomoc dziekuje Jeśli masz nowszego rara to klikasz prawym na archiuwm (dowolnym chyba) i "Rozpakuj tutaj". Powinno pójść...
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Ja proponuję pożyczyć pamięć od kogoś i sprawdzić, czy czasami pamięć Ci nie padła. Miałem już kiedyś taki problem, że podczas instalacji Win Xp, w pewnym momencie po prostu sięzatrzymywal i nic nie pomagało. Wymieniłem pamięć i wszystko śmigało jak należy. Pamięć ok ,tasma też.Bateria ma napięcie 2,85V,niewiem czy dobre czy za małe?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sciagnelem film z torrenta ipokazuje mi 2 pliki bin jak to otworzyc?dzieki
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
sciagnelem film z torrenta ipokazuje mi 2 pliki bin jak to otworzyc?dzieki jest to obraz płyty i trzeba wypalić na płycie. pozdrawiam
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
witam, mam problem  nie moge odtworzyc filmów z płyty, dopiero jak skopiuje go na dysk normlanie chodzi, o co chodzi ? czy ktos moze mi pomoc ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sciagnelem film z torrenta ipokazuje mi 2 pliki bin jak to otworzyc?dzieki jest to obraz płyty i trzeba wypalić na płycie. pozdrawiam nie koniecznie odrazu wypalac mozna zemulowac w odpowiednim programie 
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
zapewne chodzi Ci o DAEMON Tools
|
|