|
|
veteran
|
|
veteran
Ja od dwoch dni walcze z wyplata na MB dzis mi przyslali meila ze moj adres MB jest nie ten sam co jest w GB. Ale jak ja sprawdzam to jest ten sam chce wyplacic kase i uciekac stamtad:D. Najlepsze jest to ze wplacilem sobie 50 euro do party games i dostalem 25euro myslalem ze sobie pogram za te 25 obroce i cos wyplace a okazalo sie ze pierw gram za te 50 a pozniej za 25 i tak pozniej moglem wyplacic tylko 25 E. Bzdura totalna nie polecam tego bukmachera nikomu a byl dla mnie najlepszy.:(
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Przy wpłacie się traci na przewalutowaniu? Wcześniej tak nie było...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co się dzieje z tym bukmacherem? Wypłaty w PLN nie można zrobić, więc dokonałem w EUR 2000 PLN a na konto dotarło o 100zł mniej.
|
|
|
|
|
|
|
Nie można nawet wpłacać i wypłacać w PLN przez Moneybookers?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co się dzieje z tym bukmacherem? Wypłaty w PLN nie można zrobić, więc dokonałem w EUR 2000 PLN a na konto dotarło o 100zł mniej. przewalutowanie moze? moze sie placi za to ? nie wiem ja wplacałem w zł jeszcze gdy był old school gamebookers 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
NA pewno przewalutowanie, ale wypłacałem miesiąc wcześniej pieniądze to była opcja wypłat w PLN i żadnych problemów nie było. Istniała tylko informacja, że jedna wypłata w miesiącu darmowa a kolejna to coś ok. 5 euro. Teraz tego nie ma...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Przy wpłacie się traci na przewalutowaniu? Wcześniej tak nie było... Dlatego warto zmienić walutę na EUR jak się ma NT lub MB w EUR. Inaczej koszty przewalutowania "zjedzą" sporą zcęść zysków. Przy wpłacie i wypłacie jest podawane "koszty przewalutowania" To już nie jest GB a "PartyGB".
|
|
|
|
|
|
|
Konto chyba można mieć w PLN, prawda (wysyłali o tym mailing niedawno)? A jeśli ma się tam konto w PL i Moneybookers także w PL to traci się na przewalutowaniu?
P.S. Czy jest tam dziś jakiś bonus na początek?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Conrad tak traci się na przewalutowaniu. Euro liczyli wczoraj po 3,65 chyba, a na dodatek jakaś prowizja w wysokości 13 zł. mnie dopadła przy wpłacie 100EUR.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Konto chyba można mieć w PLN, prawda (wysyłali o tym mailing niedawno)? A jeśli ma się tam konto w PL i Moneybookers także w PL to traci się na przewalutowaniu?
P.S. Czy jest tam dziś jakiś bonus na początek? Jak się ma konto w PLN, to jest się zamieszanym w przewalutowania (czasem nawet "powrotne"). Dlatego juz lepiej wpłacać i wypłacać kartą (i tak przewalutowania na EUR) i mieć konto w EUR (w "GB"). Też miałem konto GB w PLN, ale skorzystałem z możliwości zmiany waluty na EUR, bo nie ma żadnego powodu by zostać przy PLN. Promocja za referencje była do 2 lipca. Dla poleconego 20% depozytu a dla "promotora" 40%. (odpowiednio 20 i 10 EUR czyli 75, 37 PLN) (obrót "3 x B x 1,6")
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tu już nie chodzi mi o kurs wymiany, tylko o rażący błąd: [ Linked Image] Jeżeli 1 PLN = 0.3562 USD to jakim cudem 1 USD = 2.6418 PLN ??? (Jak komuś się nie chce liczyć, to powinno być 2,8074)
|
|
|
|
|
|
|
Hmm, być może stosowane są jakieś widełki tak jak w bankach/kantorach, stąd różnica w kursach pomiędzy przeliczeniami w jedną cz drugą stronę?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jeżeli 1 PLN = 0.3562 USD to jakim cudem 1 USD = 2.6418 PLN ??? (Jak komuś się nie chce liczyć, to powinno być 2,8074) Mają widełki 3% przy kursach wymiany. Kurs jest 2,7235 Pozostawienie jako waluty konta PLN, to ....
|
|
|
|
|
|
|
Czyli by grać w tym buku trzeba uciekać do Euro jednak, bo nie ma sensu tracić przy przewalutowaniu...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Mogę zmienić właściciela konta w GB i MB z ojca na mnie ? Czy jeśli w GB będę miał EUR, a w MB PLN to będzie przewalutowanie ? A jak sytuacja wygląda, gdy EUR i EUR ? Nigdu nie miałem kasy ani na GB i MB (konta już mam przez pewien czas. Pozdrawiam PS.Jaki buk polecacie w zastępstwie GB ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mogę zmienić właściciela konta w GB i MB z ojca na mnie ? Czy jeśli w GB będę miał EUR, a w MB PLN to będzie przewalutowanie ? A jak sytuacja wygląda, gdy EUR i EUR ? Nigdu nie miałem kasy ani na GB i MB (konta już mam przez pewien czas. Pozdrawiam PS.Jaki buk polecacie w zastępstwie GB ? o wlasciciela konta to Ci nic nie powiem bo nie wiem , pisz do supportu moze chyba ze tutaj ktoś wie. Jak masz konto na MB w zl a GB w € to masz przewalutowanie i jakas jest od tego oplata. I na zmiane , gdy MB masz w € a GB w zł [chcociaz teraz nie wiem czy sie da?] to rowniez przewalutowanie i opłata.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co do innego bukmachera to nie przekonasz sie ktory jest dobry poki nie pograsz. A wiadomo ze sa gusta i gusciki :-)
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
A gdy aktualnie mam PLN i PLN w GB i MB także jest przewalutowanie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak i dodatkowo jest jeszcze jakaś opłata.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Mogę zmienić właściciela konta w GB i MB z ojca na mnie ? Czy jeśli w GB będę miał EUR, a w MB PLN to będzie przewalutowanie ? A jak sytuacja wygląda, gdy EUR i EUR ? Nigdu nie miałem kasy ani na GB i MB (konta już mam przez pewien czas. Pozdrawiam PS.Jaki buk polecacie w zastępstwie GB ? Skoro właścicielem konta jest ojciec, to nie mozesz działać na tym koncie. Możesz założyć swoje konta w GB i MB w EUR. W MB też jest(? była) procedura zmiany waluty. Inna mozliwośc, to KK VC (w PLN i EUR) Karte obciązają wtedy w EUR i zwroty też są w EUR (w obydwie strony po kursie sprzedaży). 1 EUR = 1 EUR
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|