Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 10 1 2 3 4 5 6 9 10
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Panowie , potrzebuje Waszej pomocy chce postawic kropke nad..."i", co do typu Anglia - Szwecja 1 , tylko martwi mnie czy przypadkiem Lindgren nie bedzie w stanie "pociagnac" kolegow do zwyciestwa , raczej nie , ale jak myslicie?

Bonus: Unibet
K
journeyman
journeyman
K Offline
W parze W.Brytania v Szwecja kursy sa ustawione dobrze jak dla mnie, bo daje 70% szans Anglikom tutaj. Gdyby Edward ostatnio nie zaczal cieniowac mozna by mowic o dosc pewnym becie, tak jakies ryzyko jest, bo Szwedzi przy rownej jezdzie wszyskich sa w stanie powalczyc, choc osobiscie w to watpie.

Speedway Liga
Speedway Liga
ja osobiscie mysle ze rosjanie moga wiecej namieszac niz ci szwedzi
ale to tylko moja wizja

H
member
member
H Offline
ale teraz mam zagadke myslalem ze rosja to pewniak i wczoraj dubelek z anglia zagralem w toto ale teraz to sam juz nie wiem

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Jak BAW bedzie liczyc head-to-head,jokery zaliczaja?Jest kilka ciekawych par:
GAFUROV(+1,5) - MAX 2,30
Renat zapunktuje najlepiej z rosjan, Max najslabiej u szwedow.Jesli licza jakera mozliwe ze to Renat wlasnie pojedzie.
No wlasnie jak z jokerami?

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by harris73
Jak BAW bedzie liczyc head-to-head,jokery zaliczaja?
No wlasnie jak z jokerami?
joker liczony normalnie niepodwojna zdobycz smile

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Ho,ho jakby tak bylo to nast. pary:
B. Janniro/R. Gafurov +1,5 2
C. Harris/P. Karlsson +0,5 1
S. Nicholls +1,5/G. Hancock 1

??

member
member
ma ktoś plan biegów kto jedzie w ktorym ?

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by andrusek
ma ktoś plan biegów kto jedzie w ktorym ?

http://www.speedwayworld.tv/en/swcresults/m3162

G
Pooh-Bah
Pooh-Bah
G Offline
Mam plan zagrać grubiej na Wlk. Brytanię przed Szwecją i USA przed Rosją. Jakies sugestie?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja tylko mam takie coś smile

Wielka Brytania (kaski czerwone)
1. Lee Richardson
2. Simon Stead
3. Edward Kennett
4. Chris Harris
5. Scott Nicholls (kapitan)
R. Oliver Allen

Manager - Neil Middleditch

USA (kaski niebieski)
1. Greg Hancock (kapitan)
2. Charlie Venegas
3. Chris Kerr
4. Tommy Hedden
5. Billy Janniro
R. Matt Browne

Managaer - David Joiner

Rosja (kaski białe)
1. Denis Gizatullin (kapitan)
2. Siergiej Darkin
3. Emil Saifutdinov
4. Roman Ivanov
5. Renat Gafurov
R. Danil Ivanov

Manager - Andrey Savin

Szwecja (kaski żółte)
1. Fredrik Lindgren
2. Peter Karlsson (kapitan)
3. Antonio Lindbaeck
4. Mikael Max
5. Jonas Davidsson
R. Magnus Karlsson

Manager - Mats Olsson

S
newbie
newbie
S Offline
Ja zagrałem Anglia-Szwecja 1 i USA-Rosja 2. Anglia myśle, że wygra różnicą 5-10pkt głównie za sprawą tego że zawody odbywają się w Anglii. Pytanie czy Rosja będzie w stanie zgromadzic wiecej pkt niż para Hancock-Janniro, bo pozostali Amerykanie raczej będą statystami. Hancock zrobi około 15pkt Janniro 8pkt reszta 2-3pkt co daje w przyblizeniu 25pkt, statystycznie wychodzi 5pkt na kazdego ruska, tylko ze Darkin z R.Ivanovem raczej tyle nie zrobią, a pozostałym cięzko bedzie wygrywac pojedynki ze Szwedami i Anglikami. Zapowiada się wiec pasjonująca walka o baraż.
PS. Jest gdzieś relacja TV w necie?

S
newbie
newbie
S Offline
Ja zagrałem Anglia-Szwecja 1 i USA-Rosja 2. Anglia myśle, że wygra różnicą 5-10pkt głównie za sprawą tego że zawody odbywają się w Anglii. Pytanie czy Rosja będzie w stanie zgromadzic wiecej pkt niż para Hancock-Janniro, bo pozostali Amerykanie raczej będą statystami. Hancock zrobi około 15pkt Janniro 8pkt reszta 2-3pkt co daje w przyblizeniu 25pkt, statystycznie wychodzi 5pkt na kazdego ruska, tylko ze Darkin z R.Ivanovem raczej tyle nie zrobią, a pozostałym cięzko bedzie wygrywac pojedynki ze Szwedami i Anglikami. Zapowiada się wiec pasjonująca walka o baraż.

S
newbie
newbie
S Offline

enthusiast
enthusiast
jezeli zawodnik pojedzie 6 biegow to bwin liczy 6 czy moze 5 tylko, i joker napewno liczy sie pojedynczo ??? bo para nicholls hancock wyglada ciekawie

H
member
member
H Offline
mam pytanie czy w tych zawodach moze byc przeprowadzona wiecej niz jedna rezerwa taktyczna czy wiecej tak jak twierdzi Kwasigroch bo jak moze byc wiecej niz jedna to czemu w australii po 6 razy nie pojechali crump i rayan?? dzieki za odp.

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
O ile sie nie myle to raz jedzie Joker i tyle. A co do zmian taktycznych to takowych chyba nie ma. Rezerwa od tego roku jeest zwykla ale to tylko moze jechac w razie jakiejs kontuzji odniesionej w trakcie zawodow przez kolege z teamu.

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Nowością w tegorocznym Drużynowym Pucharze Świata jest zawodnik rezerwowy. Każda reprezentacja składa się z sześciu, a nie jak we wcześniejszych latach pięciu zawodników. Rezerwowy będzie mógł zastąpić kolegę zespołu np. w przypadku kontuzji. Zawodnik zmieniany nie będzie mógł już kontynuować jazdy w danym turnieju.

Menadżerowie będą mogli korzystać z rezerw taktycznych i jokerów. Oba manewry taktyczne można zastosować, gdy strata do lidera będzie wynosiła sześć punktów. W przypadku jokera punkty będą liczone podwójnie. Zmiany tej można dokonać tylko raz w zawodach

Z
veteran
veteran
Z Offline
Zeby prawidlowo wytypowac zwyciezce pary USA-Rosja nie potrzeba wiele,wiadomo ze glownie bedzie to zalezalo od podejscia hancocka do tych zawodow,jezeli bedzie conajmniej przyzwoite to amerykanie nie powinni miec problemow z pokonaniem Rosja,a oto po krotce dlaczego:
USA
Hancock-licze przyzwoity wystep niech wozi same "dwojki" to mamy z jokerem 14pkt
Janniro w 6 startach w ktorych powinien pokonac na wlasnym torze kazdego z rosjan i byc moze maxa lkub davidssona licze 7pkt
Keer nie jest super zlym jezdzcem,zna bardzo dobrze tory angielskie na 2pkt go z pewnoscia stac moze pokonac i ivanova i darkina
pozostali amerykanie niech nie zdobeda punktow
daje nam to 23pkt,sume jaka rosjanie nie maja szansy zdobyc a oto dlaczego:
-jak wiadomo zawody skladaja sie z 25 biegow,zakladajac ze 6 porazek z hancockiem,oraz zalozmy 4-5 z Janniro rosjanie moga zapunktowac na amerykanach w okolo 15 biegach co daje 15x1pkt,mamy 15 zalozmy ze uda sie cos rosjanom skubnoc na maxie lub davidssonie,ale nie przewiduje wiecej niz 5 razy takiego zdarzenia wiec mamy ok 20pkt dla rosjan. Niby davidsson i max do objechania przez rosjan,tyle ze ewentualnie przez Gafurova,gizatulina i Sajfudinova tyle ze oni nie znaja poza gafurovem specyfikacji torow angielskich bo nigdy tu nie jezdzili,mimo ze tor nie nalezy do trudnych.

H
member
member
H Offline
jarko napisal ze zmiany mozna dokonac raz wiec jezeli zmiany taktycznej mozna uzyc tylko raz to lepiej by greg pojechal 6 razy a nie janiro co do punktow przedstawionych przez zenka to niby racja ale rosja rowniez wykorzysta z jokera i np w biegu 18
GBR 2 Edward KENNETT 0 0
US 4 Billy Janniro 0 0
RUS 1 Sergey DARKIN 0 0
SWE 3 Mikael MAX 0 0
za darkina widze tu jednego z 3 punktujacych np. gafurova i jest szansa na 6 pkt
pozatym duzo bedzie od szwedow zalezalo mysle ze zadnej szansy nie beda mieli na 1 miejsce i w koncowce moga odpuscic tak jak australia trzymam kciuki za rosje smile

Strona 4 z 10 1 2 3 4 5 6 9 10

Moderatorzy  Green Arrow, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
1 zarejestrowanych użytkowników (rafal08), 2,414 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,839,307
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026