Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 34 z 35 1 2 32 33 34 35
$t$ Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Dziabor
Originally Posted by $t$
Takie dziwne robaki(proszę się nie śmiać!)
Dość duże, latają raczej pojedynczo, i to lecą lecą i nagle spadają i "spacerują" po ziemii, nie ma ich dużo ale jak spadają to taki mały huk jest tongue

też macie takie smirk ?

chodzi Ci o chrabaszcze?? to tylko wieczorami lataja gdy juz slonce zachodzi smile w dzien zadko spotykane ale sa... u mnie tego mnostwo lata jak sie na wieczor wyjdzie na balkon smile

No takie jakby chrabąszcze, u mnie głównie wieczorami,ale dziś rano 2 zabilem w łazience puke

Ale jak się je zabija to tak fajnie chrumkają grin

Bonus: Unibet
V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Originally Posted by vindom
[Linked Image]
frown to może jeszcze Broniszewskiego na trenera

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
pierwszy raz od czerwca w tym tygodni zaczolem grac. Efekt zagranych 7 overow wynik 1-1 lub 2-0 lub 0-2 istna paranoja frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Przez głupie poprawki zawaliłem sobie wakacje frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nie dostałem się na studia, jestem 2gi na liście rezerwowej, wprawdzie jeszcze jest możliwe, że do 5go września 2 osoby zrezygnują i wskoczę te dwa oczka wyżej, ogólnie tragedia, jestem załamany, nie wiem co ze sobą zrobić ...nie pisze tego aby się użalać, chociaż już to zrobiłem smile ...ale o to aby zapytać "co teraz?" ...zna ktoś z was jakieś szkoły grafiki komputerowej czy coś ? ewentualnie autocad, po której to szkole będę miał dość dobry papierek i dużo ofert pracy ? smile ...najlepiej w Gdańsku lub Warszawie ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by gnacik
"co teraz?"

No teraz to jedziemy do Sopotu, a tam Ci nie w głowie będzie grafika wink

tongue

3maj się ziom! smile

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
gnacik spoko mnie tez nigdzie nie chcieli to ide tutaj wit.edu.pl grin laugh

a teraz do rzeczy... burza jak sk... wiekszej nie widzialem chyba smirk a ja u dziewczyny a w domu zostawilem otwarte okno. To wracam te 10km samochodem. Co chwila galezie omijalem, nie wszystkie sie udalo. Widocznosc na 1 metr dobrze ze droge znam na pamiec bo pewnie bym sie gdzies na drzewie zatrzymal. Grad, wiatr, deszcz i wez jedz w taka pogode. Od garazu biegne do domu, wpadam caly mokry, a tu ciocia siedzi... miala klucze i zamknela mi okno i wytarla juz to co bylo mokre. Dzwonila zeby powiedziec ale nie bylo zasiegu... Nosz kurfa... zawalu serca malo nie dostalem w samochodzie ze zaraz mi cos na leb spadnie i sie okazalo ze niepotrzebnie jechalem. A wszystko przez to ze nie bylo zasiegu puke puke puke

N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
Te, Veteranie w ktorym miejscu mieszkasz w Szydłowcu ? smile

GRILL MASTER
GRILL MASTER
Originally Posted by xqwzts
gnacik spoko mnie tez nigdzie nie chcieli to ide tutaj wit.edu.pl grin laugh

a teraz do rzeczy... burza jak sk... wiekszej nie widzialem chyba smirk a ja u dziewczyny a w domu zostawilem otwarte okno. To wracam te 10km samochodem. Co chwila galezie omijalem, nie wszystkie sie udalo. Widocznosc na 1 metr dobrze ze droge znam na pamiec bo pewnie bym sie gdzies na drzewie zatrzymal. Grad, wiatr, deszcz i wez jedz w taka pogode. Od garazu biegne do domu, wpadam caly mokry, a tu ciocia siedzi... miala klucze i zamknela mi okno i wytarla juz to co bylo mokre. Dzwonila zeby powiedziec ale nie bylo zasiegu... Nosz kurfa... zawalu serca malo nie dostalem w samochodzie ze zaraz mi cos na leb spadnie i sie okazalo ze niepotrzebnie jechalem. A wszystko przez to ze nie bylo zasiegu puke puke puke
w Świętokrzyskim 6 km ode mnie u mnie też ta burza grad wielki blush

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
Originally Posted by nivet
Te, Veteranie w ktorym miejscu mieszkasz w Szydłowcu ? smile
na kolejowej a co?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I znowu grill u mnie na ogrodzie i przychodzą jacyś znajomi do rodziców, a ja znowu jestem skazany na mecz.pl i bro bro. Do jasnej cholery, czy moi rodzice nie mogą się raz ustawić z jakimiś znajomymi co mają ładną/ładne córki? By mnie tylko odwiedziły to obiecuję godziwe ugoszczenie ich ;]

A tak nuda nuda i jeszcze raz nuda ;/

veteran
veteran
Originally Posted by shane
I znowu grill u mnie na ogrodzie i przychodzą jacyś znajomi do rodziców, a ja znowu jestem skazany na mecz.pl i bro bro. Do jasnej cholery, czy moi rodzice nie mogą się raz ustawić z jakimiś znajomymi co mają ładną/ładne córki? By mnie tylko odwiedziły to obiecuję godziwe ugoszczenie ich ;]

A tak nuda nuda i jeszcze raz nuda ;/

Co ja mam powiedziec. Siedze od 5 tygodni w Dublinie. W weekendy nie ma tu nic do roboty, a w dodatku jeszcze moj kuzyn z zona i coreczka wyjechali na 2 tygodnie do domu. Prawie nikogo tu nie znam, wiec jestem skazany na siedzenie w chacie. Ale w srode wraca kuzyn (sam, zona zostaje w domu), wiec mam nadzieje ze cos bedzie sie dzaialo. Jedyny plus to to ze nie wydam siana na picie, ale to marne pocieszenie frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Denerwuje mnie, że prąd przed chwilą na sekundę wyłączyli. Akurat grałem w CMa i od kilku spotkań save'a nie robiłem ... a taka ładna seria była :/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
mnie denerwuje to co sie dzieje w tenisie ostatnio. różnie można myśleć, ale siedze w tej materii od roku bodaj 95 i...caly tydzien az do czwartku leciał pięknie. od czwartku jedna wielka kudłata dupa jakby sie umówili:

1. Werdasko - Czela - tu to nawet szkoda pisać, albo Fena powinien się udać na badania proktologiczne, tudzież psychiatryczne, albo po prostu puścił mecz. co to jest Czela udowodnił dziś Wawrinka, który nic ostatnio nie grając zeżarł gościa bez popijania.

2. Penneta - Muller - dla pewnych osób piękna, dla innych nie - w każdym razie Flavia grająca u siebie przegrywa z Martiną Muller - z tą Martiną, którą wsysnęła nasza Aga, która na cegle gnoi 33 lat bodaj pani Pratt i która ogólnie nie gra NIC. a żeby było śmieszniej to w 3 secie ze stanu 1:4 dogoniła, by oddać na 4:6. Pech ?

3. Pavel/Waske - Cermak/Friedl - tego nie rozumiem, nie qmam, nie pojmuję...moża ja za głupi jestem, może oni. W każdym razie Cermaki od dawna gdzieś daleko poza czołówką. Wczorajszy mecz deblowy to u nich bp za bp. Rywale nie potrafili tego wykorzystać. Dzisiaj natomiast, nie wiem czy Pavel z Waske chcieli to przegrać, czy po prostu mają problemy ze sobą. Set pierwszy - mogło się zdarzyć, chociaż P/W mieli dwie piłki na seta - przegrali w tajbreku. Ale set drugi to jakiś koszmar. Prowadzili dwukrotnie z przewagą brejka by W KOLEJNYCH GEMACH ODDAWAĆ odpowiednio do 15 i do 0. Żeby było śmieszniej, praktycznie w każdym gemie serwisowym czechów mieli po 0-30 na brejku i nie potrafili złamać. A żeby było jeszcze bardziej wesoło to nawet foot faulty na bp robili. heheh ..no pośmiejmy się ...a...no i się oddali w ostatnim gemie Ogólnie mieli coś z 3/10bp.

4.Mattek - Amanmuradowa - szedłem spać przy wyniku 3*:1 dla Bethani. To co się stało potem znam z opowieści. Nadmienię, że pani Amanmuradowa ma sporą nadwagę, brzuszek wisi tu i ówdzie. Mattek w 3 secie miała 4*:0. Jak zrobiła z tego 5:7 - to wiedzą tylko najstarsi górale, a może oni też tego nie wiedzą?

5. Kerr/Thomas - Ratiwana/Ratiwana - hehe :> nowa deblowa siła ?
panowie R. wyszli z buszu i leją po kolei jak leci. Imiona mają fajne ale co poza tym? ktoś tu pisał, co ich widział ze tenisowo to poziom niziutki ..w jaki sposób więc czołowi debliści ulegli im w dwóch setach???

6. Sluiter/de Bakker - Calleri/Massu - może tutaj za dużo się spodziewałem ? ale ileż trzeba mieć w sobie bezczelności, żeby oddawać gemy ze stanów 30:0, albo robiąc po 2 dfy pod rząd aby był z tego bp? ileż trzeba mieć ironii żeby przed własną publicznością nie mieć ani krzty honoru i woli walki? Calleri/Massu uciekli w dniu dzisiejszym nie przystępując wogóle...

wylałem swoje żale - rozpocząłem tydzien od runu coś 10-1, skończyłem 0-7. Pech

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Kac po wczorajszym weselu puke

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
swoim :> ?

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by Jakubosiu
swoim :> ?

W przyszlym miesiacu, ale tam nie moge zaszalec z wiadomych powodow grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Właściwie nie tyle denerwuje co jest mi smutno frown
gdyz nie bedzie mnie najprawdopodobniej na dziejszym spotkaniu
Stal Rzeszów- Atlas Wrocław
frown dlugo czekalem na to zeby sie wybraz na zuzel ale coz nie mozna miec wszytskiego...
Byc moze jeszcze cos sie zmieni, ale i tak nawet jesli sie wybiore to w niezbyt wesolym nastroju ehhhh
nie bede ogl uczestniczyc w tym widowisku tak jakby tego chcial pelen radosci i z pozytywnym nastawieniem, nie bede mogl relacionowac na bierzaco rzeczy ktore tam sie dzieja z moim najlepszym kumplem jak to zawsze robilismy, bedzie mi brakowac tych slynych slow spikera ktory zaprasza na "pare taktów muzyki "
oraz tej niezapomniaej atmosfery jaka panuje na tym stadionie posrod tcyh cudownych kibicow w dodatku o takiej poze gdy nie bedzie juz tak goraco a w blasku jupoterow nasi gladiatorzy beda toczyc boj o zwycenstwo frown

[Linked Image]
Wszystko do niedawna nabralo zlego smaku, nic nie jest takie jakie bylo wczesniej i nie bedzie, niestey zrozumiem mnie tylko chyba jedna osoba ktora przeczyta ten post i na ktora moge liczyc. Niemniej jednak bede trzymam kciuki za nasz zespol i spogladal z nadzieją w przyszlosc ktora byc moze bedzie lepsza, w ktorej bedzie wiecej chwil radosci niz smutku, wiecej chwil do radosci i swietowania niz pograzania sie w mysleniu dlaczego takie rzeczy sie wlasnie dzieje i nie mowie tu o tym ze musze opuscic mecz a o duzo ceniejszej sprawie. Mecz to tylko pretekst do zabawy, niestey zycie nie jest zabawą i dzieje sie w nim wiele zlych rzeczy na ktore nie ma lekarstwa i nie mozna ich zmienic mozna jedynie pozostac przy kims i wspierac go w nadzieji ze zdazy sie cud i jednak bedzie dobrze frown

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Denerwuje mnie że musiałem zmienić system na linuxa i nie mogę się teraz w tym wszystkim odnaleźć :/

Tenis Trader
Tenis Trader
http://f1.wp.pl/wiadomosc.html?wid=9044163&element=wiadomosciSGGlowna&url=http://f1.wp.pl/wiadomosc.html?wid=9044163&kat=1775

Co za burak laugh

Strona 34 z 35 1 2 32 33 34 35

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
13 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, forty, aker, burbon, alfa, rymoholik, baracuda, ANZELMO, Lukasz111, Sensei, 11kera11, betowiec), 2,037 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,830,596
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025