Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 10 z 10 1 2 8 9 10
G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Originally Posted by $t$
Originally Posted by gremlin
ponoc dzis jedzie Rune Holta - cos tak obilo mi sie o uszy - jezeli mozecie to potwierdzcie to info! ale nie jest to informacja pewna bo zaslyszalem ja chyba w radio

Tak, Rune zastąpi Baliśnkiego
no to w swietle powyzszego nasze szanse chyba nie rosna co???
zaznaczam ze nie iteresuje sie w sposob szczegolny tym sportem tak wiec Wasza ocena moze byc zgola odmienna tongue

Bonus: Unibet
Minimalnie rosną jednak. Bardziej rosną na 2, bo Baliński móglby pojechać b. słabo co Holcie sie nie zdarzy. Aczkolwiek generalnie to wiele raczej nie zmienia.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Ja musze sie do czegos przyznac i uderzyc w piers.Otoz dwa dni temu kategorycznie skreslalem Polakow do zajecia -1-szego miejsca, a im blizej Finalu, zaczynam wierzyc.Pisalem ze nie mamy takich liderow jak maja rywale, ale tez nie mamy slabych punktow jak rywale.Twierdze ze mamy najbardziej wyrownany sklad, mimo ze moze nie bedziemy mieli najwiecej biegow wygranych , to tez nie bedziemy mieli najwiecej "0".W barazu tak prowizorycznie liczylem kazdem z naszych po 10pkt, dzisiaj w pesymistycznym wariancie licze po 8=40 a wariant optymistyczny 9x5=45 a to juz moze dac Zloto!!!.Jednak nie gralem tego , mysle podobnie jak speedway M. o tytule moze zdecydowac "dyspozycja dnia".Zagralem typy ktore w temacie wczesniej podalem i calym sercem bede kibicowal naszym.Do boju Polska , Bialo - Czerwoni !!!

ps.Nasz trener M.Cieslak to "stary lis"(zarowno od taktyki jak i przygotowania toru) moze pomyslal o jakiejs "niespodziance" dla rywali? Sprawiedliwosc i win musi byc po ..naszej stronie hehe

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wszystkie typy w plecy ale zwycięstwo Polski - bezcenne smile ... sprzęt dzisiaj mieli taki, ze Pedersen czy Crump zostawali pol prostej w tyle laugh ... a Adams ktory jezdzi tu od wielu lat nie wiedzial zupelnie o co kaman ;]

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Wszystko ladnie pieknie sie skonczylo zarowno dla Polski jak i dal mnie ale chcialbym taka jazde naszych orlow zobaczyc na obcym torze i zwyciestwo.Jak dla mnie 2 pkt nad Dunami to niewiele az strach pomyslec gdyby final byl na obcym torze.Moim zdaniem jednak duny ponad wszystko.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Druga sprawa to rados radoscia po zwyciestwie.I podziekujmy m. in. Holcie bo po "przypadlosciach Walasa nic by z tego nie bylo.A teksty przed zawodami o jedzie Norwega???Nie rozumiem wiec dlaczego teraz wszyscy sie ciesza?

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
ja powiem tyle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sialalalalalalallalalalalalalalalallalala<piwo dla wszystkich co wierzyli do konca !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I nie wazne nic!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzis jestesmy Najjjjjjjjjjjjjjjjjj lepsi ~!!!!!

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by harris73
Nie rozumiem wiec dlaczego teraz wszyscy sie ciesza?
bo Polska zostala mistrzami swiata a to nieczesto sie zdarza
smile
a ze jezdzil "farbowany polak " wink to szczegol

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Panowie, zobaczmy na naszych zachodnich sasiadow, praktycznie w kazdej dyscyplinie maja "naturalizowanych" Niemcow i nie robia z tego problemu.Powinnismy sie cieszyc ze wybral nasze barwy i ze super jezdzi dla Polski.To co pokazal w 21-szym wyscigu , to palce lizac, brawo Holta !!! Kapitalnie pojechal rowniez K.Kasprzak w 23-cim biegu, a tak juz serio to wszyscy zasluzyli na wielkie brawa(no Walasek sie tylko wychylil, ale w barazu tez dolozyl swoja cegielke do sukcesu).Mysle ze nie byloby tego sukcesu bez M.Cieslaka , wykonal kawal dobrej roboty,rewelacyjnie przygotowal zawodnikow pod wzgledem mentalnym , sprzetowym itd.Ciezka praca zaowocowala zwyciestwem!

old hand
old hand
Brawo Polacy ! Nie ma co gadać który to Polak z krwii i kości a który naturalizowany , kązdy z nich walczył i wywalczył dla nas Polaków złoto !

addict
addict
Mea Culpa, mea maxima culpa. Gratuluję Polakom, cóż Duńczykom zabrakło lepszej postawy liderów: Andersena i Pedersena, bo kto by przypuszczał, że trójka B. Pedersen, Bjerre i Iversen zrobi aż 30 pkt. Krzysztof Kasprzak absolutny top, no. 1!

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Drudzy w tych zawodach &#8211; Duńczycy złożyli protest odnośnie silników Golloba i Kasprzaka.

Jak informuje Radio Elka, dopiero przed północą skończyło się sprawdzanie pojemności silników polskich zawodników. Okazało się, że Gollob i Kasprzak jechali na regulaminowym sprzęcie. Wg informacji radia pomysłodawcą całego zajścia był Duńczyk Ole Olsen, który jest dyrektorem zawodów. Nie ma nic wspólnego z duńską drużyną! Zapewne wielu kibiców pamięta jak w ubiegłym roku Nicki Pedersen kierował ostre słowa do Olsena podczas DPŚ. - Nie spodziewałem się, że ktoś złoży protest, chyba nie potrafią przegrywać po sportowemu, ale mają takie prawo. U mnie wszystko jest w porządku - powiedział po sprawdzaniu silników Gollob.
nawet pogodzic sie z porazka niepotrafili smirk

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Jak rozliczył Wam bwin Lindbacka w parze z Sajftudinowem?

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Originally Posted by jarko 33
smile

A 2 lata temu kto wygrał? smile

R
+
+
R Offline
2 lata temu o ile sie ne myle wygralismy bardzo zdecydowanie niszczac szwedow i dunczykow.. o ile sie nie myle jezdzili we Wrocku smile

enthusiast
enthusiast
Originally Posted by boricas
Jak rozliczył Wam bwin Lindbacka w parze z Sajftudinowem?

mi zrobili zwrot, niestety :/

Pooh-Bah
Pooh-Bah
dzięki za odpowiedź

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by Conrad
Originally Posted by jarko 33
smile

A 2 lata temu kto wygrał? smile
ale mi chodzilo ogolnie o polski sport smile
ze nieczesto polska druzyna zostaje mistrzem swiata smile

Strona 10 z 10 1 2 8 9 10

Moderatorzy  Green Arrow, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, 11kera11, rafal08, alfa, poozon, latajaca_holenderka, burbon, rymoholik, Kretol, Akhu), 3,497 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,296
Posty5,839,641
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026