Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
journeyman
journeyman
Mam problem. Potrzebuję szybko zakupić nawigację samochodową. Nawi musi mieć bardzo dokładną mapę Niemiec i również dokładne mapy krajów europy zachodniej. Mapka Polski również mogłaby być. Kurczę nie wiem jaka będzie najlepsza. No i cena chciałbym zmieścić się w 1500-2000 zł z wszystkimi dodatkami. Może ktoś ma jakieś doświadczenie z tego typu urządzeniami i mógłby mi coś doradzić lub polecić jakiś konkretny model w tej cenie. Z góry wielkie dzięki.

Bonus: Unibet
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Up

Nie siedze w temacie nawigacji, pewnie sa specjalne fora na ten temat, ale moze ktos akurat bedzie tutaj cos wiedzial. A wiec zastanawawiam sie czy jest mozliwe aby kupic nawigacje Tom-tom dajmy na to XL, czy One, z mapa UK + Irlandia, a nastepnie z netu posciagac mape Europy zachodniej? Wiadomo ze ceny tego samego modelu moga znaczaca roznic sie od siebie w zaleznosci od ilosci map i kombinuje czy da sie to ominac.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Mysle ze da sie, ale moga byc jakies zabezpieczenia ktore moze byc ciezko ominac.
Mialem ostatnio w rekach TT Go700 widzialem wtyke usb w nim, wiec pewnie jakos costam sie wgrywa, ale co i jak..
Musisz pytac innych smile

Pooh-Bah
Pooh-Bah
http://my-navia.pl/

tu poczytaj

nie siedzę w tym temacie ale kilka dni temu zakupiłem zwykłe MIO z mapą tylko Polski i niby zablokowane:)

a teraz już mam odblokowane (kilka minut szukania info) i to bez utraty gwarancji, oprócz tego zrobił się pełną gębą palmtop i mapy mam jakie chcę smile

każda nawi ma USB i podłączenie do kompa (choćby właśnie po to żeby aktualizować mapy)

pozdrawiam

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
2 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Sensei), 2,595 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,325
Posty5,842,904
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026