|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
(w sumie sam nie wiem po co pisalem ten post...bo przeciez kurier mial byc u niego o 13  )
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
u mnie nie chcial niczego ale on daje umowe do podpisania czy jak ? umowe trzeba bedzie odsylac ? podpisujesz troche papierkow (chyba 3, moze 4), daje Ci zestaw startowy i potem reszte robisz przez telefon, nic nie musisz odsylac, przygotuj sobie tylko dokument tozsamosci jakis, bo moze bedzie chcial zeby mu pokazac, no i podczas rozmowy pozniej przez telefon tez bedzie Ci potrzebny dokument tozsamosci, ktory podawales podczas rejestracji chial dowod tylko i podpisalem 3 papierki i juz po chwili konto mialem aktywne(zadzwonilem tylko na biuro obslugi) podoba mi się to, nie to co np w mBanku tam to ponad miesiac na aktywacje rachunku czekalem nie liczac czasu na karte i hasla jednorazowe 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Mam pytanie do Was. Czy możliwe jest założenie konta w oddziale pko czy tylko przez internet za pośrednictwem kuriera i jak to mniej wiecej wygląda krok po kroku.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam.Dostalem zwrot na karte od betchance.Niestety kasa zablokowana na miecha:/Czy moze mi ktos przypomnic w jaki sposob mozna odblokowac talary:)??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
piszesz do nich maila o tresci: "Witam, pisze do działu reklamacji w związku z zablokowaniem pieniędzy na koncie o numerze: *****************. Pieniądze, które zostały zablokowane są środkami wygranymi w zakładach bukmacherskich. Pieniądze te zostały wypłacone na konto w inteligo jako zwrot na karte. Załączam screen'a na którym widać, że środki zostały wypłacone z konta w (nbazwa buka) . W zwiazku z powyższym moim zdaniem nie ma powodu by blokować owe środki. Prosiłbym bardzo o ich odblokowanie, w sytuacji w której obecnie jestem pieniądze te bardzo by się przydały.
Dziękuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby."
pozniej czekasz 1-3 dni na telefon od nich z informacja, ze kasa odblokowana
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
dziekowka yaaho za wene tworcza:) <piwo>*99
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to nie ja to pisalem  ktos z forum to napisal bardzo dawno temu...ja sobie to skopiowalem i trzymam na kompie, bo sie przydaje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wiecie może ile idzie zwykle przelew z mbank na inteligo? podobno kilka h? z górdzy dzieki:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak wyslesz rano to pojdzie kilka godzin, jak wyslesz wieczorem to nastepnego dnia...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
czy jest jakis limit wyplat karta ? i czy w banku PKO mozna normalnie pieniadze w okienku wyplacac ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w okienku wyplacac nie mozna, tylko bankomat, a limit masz taki jaki sobie ustawisz
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
w okienku wyplacac nie mozna, tylko bankomat, a limit masz taki jaki sobie ustawisz a jak to sie robi ? te ustawianie limitu ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na stronie ,a jak nie to zadzwon zglosi sie chlop albo chlopka i rzucisz haslo ze chcesz zwiekszyc limit.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Do których buków można płacić tą śmieszną Visa Electron Inteligo i ile za to pobierają i czy nie ma problemów jakichś?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja nie miałem raczej problemów nigdzie z wpłatą ta kartą i nie jest ona wcale "śmieszna", a opłaty to zależnie od buków.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Orintuje sie moze ktos czy przy przesylaniu kasy z buka do MB i z MB na karte inteligo, tez trzeba ten raport kasowy od buka miec zeby nie zablokowali na miesiac karty???
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Panowie jak ktos moze to niech poratuje wiedza bo czekam na kase wyplacona z MB na karte Inteligo...a wiec jak dlugo taki proces trwa ???Czy blokuja karte jak przy normalnym zwrocie na karte bezposrednio od buka???
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
czy karta Visa Electron mozna placic u bukow ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
czy karta Visa Electron mozna placic u bukow ? dobra juz wiem ;p jak biore zwrot na karte to te srodki sa zablokowane na miesiac chyba ze napisze jakiegos tam emaila tak ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy karta Visa Electron mozna placic u bukow ? dobra juz wiem ;p jak biore zwrot na karte to te srodki sa zablokowane na miesiac chyba ze napisze jakiegos tam emaila tak ? tak, ale tylko jesli zwrot jest wyzszy od depozytu
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|