|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak najszybciej dostać się z Łodzi do Warszawy? Bo jak patrzę na pociągi to jest to aż śmieszne, nawet 4 i pół godziny z 3 przesiadkami;) Są jakiś alternatywy dla pociągu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak najszybciej dostać się z Łodzi do Warszawy? Bo jak patrzę na pociągi to jest to aż śmieszne, nawet 4 i pół godziny z 3 przesiadkami;) Są jakiś alternatywy dla pociągu? na przykład samolot: szczegóły tutaj: http://www.airport.lodz.pl/
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ewntualnie proponuję kawiarnie: Caffe Kawka na Wronieckiej (mają najlepszy jabłecznik jaki jadłem. Z lodami, bita śmietaną, i polewą karmelową), ewnetualnie Fontanna Czekolady na św. Marcinie (ale tam gdzie już nie jedzie tramwaj, blisko Kupca). Weźmiecie sobie "fądi" czekoladowe i będziecie się na wzajem karmili truskawkami  Mało pomysłów? To coś jeszcze wymyślę  no wlasnie interesuje mnie ta fonntanna czekolady podobno jest tam wyjatkowo  czyli mozna isc deptakiem od strony polwiejskiej i tam dojde kolo kupca tak?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
odgdog <---- give me twoj nr g-g !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ewntualnie proponuję kawiarnie: Caffe Kawka na Wronieckiej (mają najlepszy jabłecznik jaki jadłem. Z lodami, bita śmietaną, i polewą karmelową), ewnetualnie Fontanna Czekolady na św. Marcinie (ale tam gdzie już nie jedzie tramwaj, blisko Kupca). Weźmiecie sobie "fądi" czekoladowe i będziecie się na wzajem karmili truskawkami  Mało pomysłów? To coś jeszcze wymyślę  no wlasnie interesuje mnie ta fonntanna czekolady podobno jest tam wyjatkowo  czyli mozna isc deptakiem od strony polwiejskiej i tam dojde kolo kupca tak? Jak dojdziesz deptakiem do końca, to obróć się w lewo. I gdzieś tam powinieneś zobaczyć. szczegóły na www.fontannaczekolady.pl [ fontannaczekolady.pl]
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ewntualnie proponuję kawiarnie: Caffe Kawka na Wronieckiej (mają najlepszy jabłecznik jaki jadłem. Z lodami, bita śmietaną, i polewą karmelową), ewnetualnie Fontanna Czekolady na św. Marcinie (ale tam gdzie już nie jedzie tramwaj, blisko Kupca). Weźmiecie sobie "fądi" czekoladowe i będziecie się na wzajem karmili truskawkami  Mało pomysłów? To coś jeszcze wymyślę  no wlasnie interesuje mnie ta fonntanna czekolady podobno jest tam wyjatkowo  czyli mozna isc deptakiem od strony polwiejskiej i tam dojde kolo kupca tak? Jak dojdziesz deptakiem do końca, to obróć się w lewo. I gdzieś tam powinieneś zobaczyć. szczegóły na www.fontannaczekolady.pl [ fontannaczekolady.pl] co co tam warto zjesc ? a cenny ? mam wziasc karte z debetem hi hi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to raczej kawiarnia, takze "konkretów" do jedzenia nie uświadczysz. ja proponuję "fądi". na 2 osoby kosztuje 27 zł. Ceny - przystępne.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Hej! czy ktos posiada tygodnik motor sprzed tygodnia (przedostatni numer). Potrzebuje skan 2 stron, bo juz nigdzie nie moge dostac od poniedzialku w sprzedazy jest numer bieżacy  dziekuje i pozdrawiam www.neosport.pl [ neosport.pl] Szybkie obuwie sportowe. Kup dziś, załóż jutro!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja mam na firme 4 telefony.Musieli wziąść to pod uwage  E65 bede miał za ok 120zł WZIĄĆ  ojjj tam....mały błąd a Ty mnie poprawiasz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja mam na firme 4 telefony.Musieli wziąść to pod uwage  E65 bede miał za ok 120zł WZIĄĆ  ojjj tam....mały błąd a Ty mnie poprawiasz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Za 3 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hej! czy ktos posiada tygodnik motor sprzed tygodnia (przedostatni numer). Potrzebuje skan 2 stron, bo juz nigdzie nie moge dostac od poniedzialku w sprzedazy jest numer bieżacy  dziekuje i pozdrawiam Spróbuj może poszukać w bibliotece publicznej. Może akurat prenumerują Motor.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wie ktoś jak uruchomić pirackie gry na konsoli PSP? Ktokolwiek?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Hej! czy ktos posiada tygodnik motor sprzed tygodnia (przedostatni numer). Potrzebuje skan 2 stron, bo juz nigdzie nie moge dostac od poniedzialku w sprzedazy jest numer bieżacy  dziekuje i pozdrawiam Spróbuj może poszukać w bibliotece publicznej. Może akurat prenumerują Motor. Predzej na jakims forum/portalu motoryzacjnym.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak rozliczany jest krecz w buku ladbroks przy stanie 6-4 mecz sie zakaczyl dzieki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ladbrokes - mecz musi się rozpocząć (22/07/2006)
Czyli ten co skreczował przegrał
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak sa na skrzyzowaniach u gory
te takie wygladajace jak kamerki
co zmieniaja swiatla same jak sie dojezdza
to to moze nagrac ?
w sensie nagrywa czy to taki sensor wyczuwajacy ?
jesli nagra , to moze byc na podstawie tego wystawiony mandat ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra juz wiem , sorry za glupie pytanie ;bbbb
|
|