Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8
veteran
veteran

Bonus: Unibet
L
member
member
L Offline
Racja, stało się to co było już od kilku dni do przewidzenia. Zastanawiające jest tylko to, że dopiero teraz postanowili go wycofać, bo normalnie zrobiliby to wcześniej lub poczekali do końca wyścigu. Kto wie, może jeszcze dzisiaj czegoś ciekawego się dowiemy o kolejnych kolarzach ?? Ale chyba już wystarczy jak na jeden Tour.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
NA moj gust dzis nie ma sensu nic stawiac bo moge przejechac bez scigania

S
newbie
newbie
S Offline
Jeszcze Tydzień był by ten wyścig i by sie scigali na tych motocyklach bo nikogo by nie było.
Chyba musza zmienić się te przepisy bo może okazać się ze kolarstwo zniknie ze sportu

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wszyscy zadowoleni,bo Rasmusen wyleciał,a ja mam tylko pytanie czy jak wygra Contador to czy aby na pewno bedzie sie z czego cieszyc ? Moim zdaniem ten cały najazd na Rasmusena to takie szukanie kozła ofiarnego,absolutnie go nie bronie,bo nie o to mi chodzi,ale jak wygra Contador to naprawde bedzie taka wielka roznica ?Gdyby ich poleciało kilku czy kilkunastu,mowie to o koksiarzach to wtedy moznaby sie dopiero cieszyc.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
A najsmieszniejsze jest to, ze Contador ma byc swiadkiem koronnym w jakiej aferze. To jest dopiero paranoja.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Swoją drogą nie dziwota teraz, że nasi zawodnicy nie odnoszą żadnych większych sukcesów i jak jadą na mistrzostwa świata to schodzą po połowie trasy z wycieńczeniu.

W końcu jak tu jechać z najlepszymi bez szprycy laugh

shaken not stirred
shaken not stirred
Contador to chyba jest wg mnie bardziej umoczony niż Rasmussen, może po sobotniej czasówce tez zostanie 'wycofany' laugh To by dopiero był lol. Natomiast co do Duńczyka to nie wierzę w to co nam Rabobank zapodaje w powodach wycofania, pewnie po 'wpadce' Vino tak się przestraszyli że uznali że to ostatnia w miarę dobra chwila aby go usunąć w cień. Cała akcja śmierdzi na kilometr bo niemożliwe że przez 1,5 tygodnia tak zajadle bronili Rasmussena a nagle go ot tak wycofują, gdy ten ma już zwycięstwo w TdF praktycznie w kieszeni.

L
member
member
L Offline
Kto wie, może i rzeczywiście tak było. W końcu nie zawsze po przebadaniu 'próbki A' informacje o tym fakcie dostają się do prasy, więc ciężko stwierdzić jaki jest inny powód wycofania zawodnika aspirującego na zwycięzcę TdF (pewnie inne nowości zostaną ogłoszone dopiero po wyścigu). Jednak sam zainteresowany chwalił się, że w ostatnim okresie przeszedł ok. 14 kontroli anty-dopingowych które nic nie wykazały.

shaken not stirred
shaken not stirred
Jutro czasówka, 55.5km po płaskim z Koniaku do Angoulême.
Przyznam że zaskoczyła mnie jedna wystawiona para.
Cadel Evans - Fabian Cancellara @2.31 bet24
Żadnym ekpertem od typowania kolarstwa nie jestem, ale jak to zobaczyłem to ??? shocked . Evans jutro walczy o wygraną w całym Tourze i będzie jechał na 100% swoich możliwości, co do tego nie ma chyba żadnych wątpliwości, natomisat Cancellara po tym jak wygrał 2 etapy i był liderem z formą jest na równi pochyłej, co dobitnie pokazała czasówka w Albi gdzie był 107!! (tak wiem że miał glebe ale ona wydarzyła się pod koniec trasy). Podobną reakcję miałem w parze Contador - Gusev @2.20, ale tu akurat jestem mniej pewny co do końcowego rezultatu.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Cancellara to specjalista od czasówek - w Albi jechał w bardzo niekorzystnych warunkach atmosferycznych.

Evans bardzo dobry czasowiec, ale nie jakiś wielki mistrz w tym fachu - za nim przemawia na pewno motywacja.

A tak ogólnie rzecz ujmując to jakbym dzisiaj miał postawić na zwycięzcę TdF 2007 to postawiłbym właśnie na Evansa.
1:50 do odrobienia na tak długim dystansie to wcale nie jest tak wiele...

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Chciałem zauważyć, że aktualnie w betfair jest kurs 3,05 na Solera, że zostanie zwyciezcą klasyfikacji górskiej. Co ciekawe prowadzi z przewagą około 100 punktów nad Contadorem. Do mety zostały 2 etapy, w których raczej nie ma tylu punktów do wygrania. Czyżby Soler był kolejnym, który wyleci za doping? No bo inaczej nie potrafię sobie wytłumaczyć tego kursu.

Czy ktoś coś wie na ten temat?

shaken not stirred
shaken not stirred
Originally Posted by rowery.org
Jak podaje serwis radsport-news.com według nieoficjalnych przecieków lider klasyfikacji górskiej i 9. zawodnik klasyfikacji generalnej Tour de France, Kolumbijczyk Mauricio Soler, jest podejrzany o niedozwolone wspomaganie.

Podejrzana próbka została pobrana po 9. etapie prowadzący do Briançon, na którym kolarz Barloworld triumfował.

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
No i wszystko to wyjaśnia, jedyna niewiadoma to taka, czy zdążą go wyrzucić z Touru przed zakończeniem laugh

mógłby ktoś z Was na szybko odnieść się do par z STS? Interesuje mnie zagrywka, że Cancelara nie wygra dziś... 1.50, duże ryzyko?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W necie na takie rozstrzygnięcie dostaniesz znacznie lepszy kurs.

shaken not stirred
shaken not stirred
Damn ktoś wystawił takie coś?? Kuna znowu przegapiam najlepsze zdarzenia, ehh. Tomo, gdzie coś takiego mozna było grac (i po jakim kursie?) ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Było napewno w Betsson - około 1.69, ale tam to pewnie za grosze można było zagrać.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Sprzedając Cancellarę w Betfair bez problemu można było dostać na "Nie wygra" ok. @1.80 już po odjęciu marży.

Inne buki też to miały w ofercie - kursy rzędu 1.6-1.7.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ozdoba Kto wygra 20. etap Tour de France?
Typ: Tom Boonen
Kurs: 3.20
Buk: Betfair
Stawka: 6/10

Głównym i w pełni uzasadnionym faworytem do wygrania finiszu na Polach Elizejskich jest Tom Boonen. Belg po problemach w pierwszym tygodniu wyścigu ostatnimi czasy prezentuje się wyśmienicie i na każdym z kolejnych etapów potwierdza, że zielona koszulka za zwycięstwo w klasyfikacji punktowej należy się właśnie jemu. Również doskonale zorganizowana drużyna Quick Stepu powinna w znacznej mierze pomóc swojemu liderowi w zarezerwowaniu, jak najlepszej pozycji przed ostatnimi metrami. Tym samym może się powtórzyć sytuacja z 2004 roku, kiedy to Belg najpierw triumfował na 6.etapie, a następnie w Paryżu.

Strona 7 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8

Moderatorzy  Green Arrow, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (11kera11, rymoholik, Sensei, rafal08, alfa, betowiec, forty, burbon, Green Arrow, Kretol, Robertj), 1,909 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,272
Posty5,827,405
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025