|
|
newbie
|
|
newbie
Witam,
czy w Pinnacle oraz Nordicbet da sie grac waluta PLN ??? i czy sa prowizje jakies jak wyplacasz kase ??? Pinnacle wiele osob chwali a ponoc takze Nordicbet ma ciekawa i szeroka oferte ...
Dzieki z gory za odpowiedz, a ze dotychczas gralem w expekt to nie mam pojecia o wyzej wymienionych bukach :/ a czasu zbytnio tez nie mam by "buszowac" po forum by znalezc info ktore mnie interesuje.
pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam,
czy w Pinnacle oraz Nordicbet da sie grac waluta PLN ??? i czy sa prowizje jakies jak wyplacasz kase ??? Pinnacle wiele osob chwali a ponoc takze Nordicbet ma ciekawa i szeroka oferte ...
Dzieki z gory za odpowiedz, a ze dotychczas gralem w expekt to nie mam pojecia o wyzej wymienionych bukach :/ a czasu zbytnio tez nie mam by "buszowac" po forum by znalezc info ktore mnie interesuje.
pozdrawiam takze proszę o jakies info na temat pinnacle  zamierzam sie tam przeniesc w najblizszym czasie 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
member
|
|
member
w Pinnacle da się grać walutą PLN. Pierwsza wypłata w miesiącu jest darmowa.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
czy pinacle i nordicbet posiadaja obecnie jakas promocje od depozytu? chcialem sie przeniesc do ktoregos z tych bukow i zbieram info. dzieki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wystarczy wejść na strony tych buków i sprawdzić.. Jeżeli w którymś buku jest jakaś promocja to raczej się pojawia na stronie głównej info..
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Jesli komus by sie chcialo to moglby wymienic WSZYSTKIE buki z polska waluta PLN ??? dzieki
Na pewno wiem ze sa: -expekt -unibet -sportingbet -bwin
co jeszcze ????
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Nawet Pinnacle wprowadził ostatnio PLN.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Dzień dobry,
szukam firm bukmacherskich, które mają bardzo duże limity wysokości zakładów i nie robią niespodzianek typu odmowa przyjęcia zakładu w wysokości 5000. Domyślam się, że spolszczone witryny raczej nie wchodzą w grę. Ciekaw jestem, jak sprawa wygląda w firmami typu William Hill, Ladbrokes czy Pinnacle Sports. Chciałbym bowiem grać surebety, ale stawkami odpowiednimi 10 - 20tys pln.
Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzień dobry,
szukam firm bukmacherskich, które mają bardzo duże limity wysokości zakładów i nie robią niespodzianek typu odmowa przyjęcia zakładu w wysokości 5000. Domyślam się, że spolszczone witryny raczej nie wchodzą w grę. Ciekaw jestem, jak sprawa wygląda w firmami typu William Hill, Ladbrokes czy Pinnacle Sports. Chciałbym bowiem grać surebety, ale stawkami odpowiednimi 10 - 20tys pln.
Pozdrawiam. zdecydowanie polecam expa i betfair 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Dzień dobry,
Pozdrawiam. zdecydowanie polecam expa i betfair  I po co w błąd człowieka wprowadzasz?! Przecież w Expekcie limity są już gdy próbujesz zagrać za 500zł!! Jak sobie wyobrażasz granie surebetów za stawki, które wymienił Daniel? Daj sobie spokój z bukmacherką, bo to nie jest zajęcie dla niezbornych umysłowo.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Z firm ktore wymieniles: WillHill - kilka wiekszych zakladow i limit zerowy. Ladbrokes - sytuacja podobna jak powyzej z tym ze troszke powyzej zera 3-10 EUR limit Pinnacle - tutaj za 20 tys zl zagrasz ale tylko sporty amerykanskie i najwieksze ligi pilki noznej.
surebety owszem, ale na pewno nie za kwoty o ktorych kolega pisze.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Dzięki za info. To niestety i tak za mało firm - aby grać sb warto mieć przynajmniej 15 kont w 15 różnych firmach. Ciekaw jestem, kto tak naprawdę na tym zarabia, skoro głównie surebety dotyczą mniej renomowanych bukmacherów, bardzo szybko narzucających limity..
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam, Szukam buka,gdzie można wpłacac i wypłacac przelewem bankowym na konto korzystając z usługi online banking, tzn. przez internet i który ma konto w polskim banku.
z góry dzięki
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Na ostatnich przykladach. Poczatkoweo STS i Profesjonal (kilka zdazen za kilkaset zlotych, wystarczy troche przysiasc, by zauwazyc, ze maja oni czasam duzo, duzo wyzsze kursy niz w necie, przyklad. bodaj Dinamo Bucarest, handicap +1.5 na gosci za 2.7, w bet365... 1.8).
Nastepnie bet365, swietny live, masa ofert, duuuze limity (gram tu przede wszystkim bramki i rzuty rozne, w obecnej sytuacji - bank kilkanascie tysiecy PLNow (dzieki STSowi), jest to mi na reke.
No i Pinnacle. Gram u niego od wczoraj. Rewelacja. Single, mniejszy stres, najlepszy kurs, swietne handicapy i duze limity (wprawdzie tylko pilka nozna, baseball, tenis i koszykowka, ale nie narzekam). Laczac ta trojce w calosc, wychodzi mi ideal.
Potem Expekt i Unibet, za duze limity. Na koncu bwin, uzywam tyko do ogladania spotkan live, mam limit 500 PLN. Kpina.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam.Mam pytanie do szanownych kolegów.Który z buków poza BAW ma w swojej ofercie zakłady na deblowe mecze tenisowe ???
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Witam.Mam pytanie do szanownych kolegów.Który z buków poza BAW ma w swojej ofercie zakłady na deblowe mecze tenisowe ??? Bet at home
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wszystkie oprócz expektu ...z i do bwin.com kasa szła góra 36 godzin  a w tym badziewiu expekcie przy sobotniej wpłacie - minał prawie tydzien a tu dalej echo!!! NIE POLECAM !!!
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Zauważyłem, że parę osób chwali Expekt za wysokie limity- pamitęam ze przy okazji zeszłorocznych mistrzostw świata gdy wpłaciłem tam trochę kasy to okazało się, że bez biurokracji można stawiać tylko do 499zł. Czyżby od tego czasu coś się zmieniło?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|