Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 12 1 2 3 4 5 6 7 11 12
A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
To przepraszam

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by michael89
Mysle, ze Ignorator przesadza?

Wyjasnijcie sobie te plagiaty.

Proponuje abys zalozyl w TiO temat "Wybacz mi" grin Wtedy moze dojdziecie do porozumienia.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Juz probowales wyjasniac. Ja mam swoje racje, On swoje i tyle.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Experto
Originally Posted by michael89
Mysle, ze Ignorator przesadza?

Wyjasnijcie sobie te plagiaty.

Proponuje abys zalozyl w TiO temat "Wybacz mi" grin Wtedy moze dojdziecie do porozumienia.

Tylko szybko bo Igi ma wakcje niedługo :]

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Napisz tak:
rznalem cudze teksty,
obiecuje wiecej nie rznac tekstow,
obiecuje nie rznac....tfu...to nie tu mialo byc;-)
obiecuje poprawe,
obiecuje ze nie bede, a jak bede to zwiędne grin

I jak jeszcze raz sie to powtorzy to zglosimy to do odpowiedniej instancji, a wtedy przepakowac plecak, wymienic kredki na bielizne i w nogi wink

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Kiedys POLSAT emitowal ten program "WYBACZ MI", taka ruda prowadzila, widze to tak, micheal89 w studio mowi o problemie(czerpanie inspiracji z tekstow I.), ekipa Polastu jedzie do Ignoratora i wrecza mu kwiaty, w zaleznosci od tego czy kwiaty zostana przyjete, IGI albo sie pojewi w studio razem z michaelem albo i nie, jesli sie pojawi, lzy szczescia i pojednanie grin

nie bierzcie tego do siebie, zartowalem smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To było na TVN-ie smile

A swoją drogą, jaki on miał ten podpis pod nickiem? tongue

Reklamowal nowy program Wojciecha Wierzejskiego w "publicznej" tv,
program kulinarny p.t.: Z gejem nie jem!

Regulamin mowi wyraznie ze za takie reklamowanie jest kara, teraz wlasnie zebrala sie rada moderatorow ktora radzi juz 3 godzine jak ukarac za ten niecny czyn.

R
Zbanowany
Zbanowany
R Offline
Kiedys POLSAT emitowal ten program "WYBACZ MI", taka ruda prowadzila, widze to tak, micheal89 w studio mowi o problemie(czerpanie inspiracji z tekstow I.), ekipa Polastu jedzie do Ignoratora i wrecza mu kwiaty, w zaleznosci od tego czy kwiaty zostana przyjete, IGI albo sie pojewi w studio razem z michaelem albo i nie, jesli sie pojawi, lzy szczescia i pojednanie grin

Leże laugh laugh laugh

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline

smile smile smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dla mnie osobiście kwiaty czy też piwo nie jest najlepszą formą przeprosin. Chciałbym aby michael89 udowdnił, że potrafi fajnie i ciekawie pisać wtedy będą dla mnie najlepsze przeprosiny.

Jesli chodzi o całą sytuacją to micheal89 zaczyna się dopiero uczyć pisać i widzę, że popełnił zasadniczy błąd. Ja już na początku kiedy tylko zaczynałem pisać analizy całej kolejki OE to za podstawę przyjąłem kilka założeń, którym jestem wierny po dziś dzień. Pierwszą i najważniejszą było: nie czytanie żadnych zapowiedzi konkurencji, aby przez przypadek nie zasugerować się czyjąś wiedzą. Po dziś dzień wszystkie wnioski wynikają z wiedzy zrogmadzonej na temat danej drużyny. I tutaj zasadniczy błąd popełnił micheal89, który oficjalnie do mnie napisał: "ale ja nie twierdzę, że nie czytałem twoich postów". Tym samym mógł zasugerować się moją wiedzą, wątkami i też tym samym analizy są podobne.

Mam nadzieję, że przeczytasz to i zrozumiesz o co chodzi. W drugiej kolejce OE masz wielką szansę na wykazanie się. Jak wiadomo jadę na wakację więc pokaż na co ciebie stać. Mozliwe, że nie napiszę żadnej analizy , bo ważniejsi są dla mnie przyjaciele smile . Żywie wielką nadzieję, że już nie będe musiał się denerwować czytanie twoich wywodów meczowych. Mam także do ciebie kolejną prośbę publikujesz na stronie zapowiedzi. Chciałbym abyś dawał zapowiedzi całej kolejki. Tylko cząstkowe analizy bija w gościu strony, bo może kogoś interesuje nie opisany mecz właśnie przez ciebie.

To były dobre rady Wujka Ignoratora smile.

.::Think Twice::. Ignorator.

old hand
old hand
https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1438386&page=1&fpart=10

Za takie cos nie powinno byc ostrzezenia?

__Michal__ i Gvizdek chyba troche przesadzaja? To nie jest forum kibice.net smirk

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
To nie jest forum jestemkablem.pl

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Na przyszlosc DENEL funkcja NOTIFY, zeby nie bylo takich durnot jak post powyzej wink

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by Denel
https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1438386&page=1&fpart=10

Za takie cos nie powinno byc ostrzezenia?

__Michal__ i Gvizdek chyba troche przesadzaja? To nie jest forum kibice.net smirk

normalny smirk ?

niech sie skończą te wakacje bo za dużo gimnazjalistów grasuje na mecz.pl przez lipiec i sierpień smirk

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
prosze sprawdzcie ostatnio logi Retoox'a

ok 14 30 ktos slal mi PW od niego do mnie, z potiwerdzeniami i oszukal mnie na 500 zl

JuN #1445071 31/07/2007 22:47
JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour

JuN #1464234 06/08/2007 00:02
P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
wiadomość od GBocina

"Witam. Właśnie próbowałem się dostać na forum mecz.pl i dostałem wiadomość: Your account has been banned or locked. Jako że nie znam zbyt wielu osób po numerach gg z tego forum chciałbym Cię prosić czy mógłbyś zapytać za co spotkała mnie ta kara? Zapewne Conrad będzie coś wiedział. Zakładam, że to jakaś pomyłka... Troszeczkę jestem zaskoczony..."

może ktoś wyjaśnić, bo on nie wie o co chodzi

dziękuję

S
addict
addict
S Offline
Witam
Panowie ja mam ten sam problem co Kolega GBocian... Od dłuzszego czasu nie moglem zalogowac sie ani na forum mecz.pl ani tym bardziej na moja prywatna poczte... jakby ktos pozamienial mi hasla !!!! A jakies 5 dni temu zauwazulem ze jakis osobnik w najlepsze uzywa mojego nicka shadok i nabija posty az milo... Dzis zalogowalem sie pod nowym nickiem poniewaz nie znalem adresow mailowycch moderatorow a nie znalem innej mozliwosci napisania czegokolwiek na forum... Panowie co sie do ciezkiej cholery dzieje ???? Nadnieniam ze po sprawdzeniu postow napisanych przez kogos kto podszywa sie pod moj nick shadok zaznaczam ze zadea wiadomosc napisana po dniu 12,07,2007 nie jest mojego autorstwa Prosze o pomoc w wyjasnieniu tej calej historii
Daniel Szatkowski

PS ten sam tekst wysylam do moderatorow mecz.pl

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
shadok z tego co wiem oszukal kogos na 600zl. wiec dostal bana, nie ma zadnej gwarancji ze ktos Ci sie wlamal na konto, bo jak wiemu mozna kogos oszukac i napisac ze to jednak nie ja, wiec tutaj sie nic nie da zrobic.

Inna sprawa to taka ze pilnujcie swoich kont, hasla, pytania zabezpieczajace, mnie jakos nikt sie nie wlamal na konto a wymianialem sie na sporo kasy czyli powinienem byc pierwszym celem do wlamu, jednak to nie takie proste jak niektorym sie wydaje.

Strona 5 z 12 1 2 3 4 5 6 7 11 12

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (ElNinho[mmdea], Sensei, burbon, 11kera11, latajaca_holenderka), 1,862 gości, oraz 13 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,769
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025