Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 10 1 2 3 9 10
F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
tenis Orange Prokom Open tenis

[Linked Image]

[Linked Image] Miejsce : Sopot,Polska
[Linked Image] Data : Lipiec 30-5,Sierpień 2007
[Linked Image] Drabinki : 32M
[Linked Image] Nawierzchnia : Clay
[Linked Image] Pula Nagrod : €425,250

INFO :
-----
Oficjalna Strona Turnieju [ideaprokomopen.pl]
-----
Losowanie : Drabinki [ideaprokomopen.pl]
-----
Plan Gier [ideaprokomopen.pl]
-----
Scoreboard : live [protennislive.com]
[b]-----
[/b]

================================

Last edited by Goget; 03/08/2007 22:42.
Bonus: Unibet
F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
Do tych co będą w Sopocie - widzieliście jak wyglądał temat o Challengerach we Wrocławie i Poznaniu. Zróbcie wszystko by nas przebić. Do dzieła.

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Post deleted by oli

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Ja bym bardzo uważał na ten turniej w Sopocie. Znając życie będziemy mieli dużo wałków bo przecież nie jest to turniej, który ma dużą pulę nagród,a i znani zawodnicy zapewne dostali tyle za udział w nim, że nie będą starali się za wszelką cenę wygrywać meczów.

Co do meczów to nie zgodzę się z moim poprzednikiem co do meczu Calleriego. Argentyńczyk gra w tym sezonie bardzo słabo udało mu się jakoś dojść do półfinału w Kitzbuhel ale tam przegrał dość łatwo ze średniakiem Potito Starace, który dzisiaj zapewne przegra w finale z Monaco. Argentyńczyk nie powtórzy wyczynu z przed roku wygrywając turniej w Kitzbuhel. Koubek to bardzo chimeryczny gracz potrafi wygrać z bardzo dobrym graczem jak i przegrać z mało znanym ale sądzę, że Austryjak ma bardzo duże szanse na zwycięstwo w meczu z Callerim.

Acasuso-Eschauer
Tutaj w roli małego faworyta postawiłbym Austryjaka, który przeżywa drugą młodość w tym sezonie,a Argentyńczyk wręcz przeciwnie gra bardzo słabo przegrywa praktycznie z każdym.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Miałem okazję oglądać parę gemów 2 meczów:

Gaston Gaudio - Kacper Owsian. Gaudio potraktował ten mecz jako trening bez większego wysiłku wygrał z przestraszonym Kacprem 6-2 6-3. Jutro poznamy wartość Gaustona w meczu z Darcisem, który w tych eliminacjach oddał tylko 2 gemy swoim przeciwnikom niestety byli to Polscy zawodnicy.

Ivo Minar - Boris Pashanski. Serwis obydwu zawodników niespecjalny, Boris bardziej regularny. Ivo pod koniec 3 seta miał problemy z oddychaniem, kondycyjnie chyba nie wytrzymał tego spotkania, które zakończyło się wynikiem 3-6 6-4 6-4 dla Serba.

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by Fro_Lech
Do tych co będą w Sopocie - widzieliście jak wyglądał temat o Challengerach we Wrocławie i Poznaniu. Zróbcie wszystko by nas przebić. Do dzieła.

narazie najslabiej wypadl Bytom...na ktorym bylem ja, chyba tylko Kuba80 pisal "cos" o tym czalku smile

Originally Posted by grzesol
Ja bym bardzo uważał na ten turniej w Sopocie. Znając życie będziemy mieli dużo wałków bo przecież nie jest to turniej, który ma dużą pulę nagród,a i znani zawodnicy zapewne dostali tyle za udział w nim, że nie będą starali się za wszelką cenę wygrywać meczów.

Co do meczów to nie zgodzę się z moim poprzednikiem co do meczu Calleriego. Argentyńczyk gra w tym sezonie bardzo słabo udało mu się jakoś dojść do półfinału w Kitzbuhel ale tam przegrał dość łatwo ze średniakiem Potito Starace, który dzisiaj zapewne przegra w finale z Monaco. Argentyńczyk nie powtórzy wyczynu z przed roku wygrywając turniej w Kitzbuhel. Koubek to bardzo chimeryczny gracz potrafi wygrać z bardzo dobrym graczem jak i przegrać z mało znanym ale sądzę, że Austryjak ma bardzo duże szanse na zwycięstwo w meczu z Callerim.

Acasuso-Eschauer
Tutaj w roli małego faworyta postawiłbym Austryjaka, który przeżywa drugą młodość w tym sezonie,a Argentyńczyk wręcz przeciwnie gra bardzo słabo przegrywa praktycznie z każdym.

1. ten turniej ma NAJGORSZY termin z wszystkich mozliwych w calym roku...a to dlatego, ze za tydzien zaczyna sie masters w kanadzie (montreal lub toronto...zalezy jaki mamy rok, w tym roku montreal), kanada lezy w "troche" innej strefie czasowej i nikomu (poza "ziemniakami", ktorzy na hardzie zbyt wiele nie zrobia) nie oplaca sie tu wygrywac w sopocie, najlepiej sledzic kto gra w montrealu (kwale i turniej glowny) i odpowiednio dobierac mecze do gry

2. wedlug mnie Calleri szybki i latwe 2:0, ogladalem troche jego meczow w Austri i najlepiej to nie wygladalo, ale na austriaka starczy

3. Acasuso znowu zlapal forme...jak dla mnie ten mecz to no bet

ciekaw jest wystepu Darcisa...chlopak ma zyciowa forme, ciekaw tez jestem co zrobia buki i jakie kursy na niego wystawia...

ma ktos znajomych w liniach lotniczych, zeby sie dowiedziec na kiedy Robredo ma zarezerwowany bilet do USA? bo tak na moje oko, Lukasz jest w stanie z nim "wygrac", a jak nie Lukasz to w drugiej rundzie Robredo juz napewno jedzie do USA smile tradycja musi byc...

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
Darcis walnie Gaudio jak chce. Świadczą o tym aż 5 gemów ugranych przez Owsiana z nim :| To jest jakiś dramat Gastona, że dał sobą tak pomiatać... Wstyd Gaston , wstyd.

Poza tym kolega który oglądał Patience-Chadaj stwierdził, że Chadaj zagrał tym razem słabo, zero ataku. Nie potrafił zaatakować balonów Francuza, nie potrafił skutecznie wejść z returnem. Schukin akurat gra mocno i twardo, wydaje mi się że ma spore szanse wejść do turu głównego.

Mam nadzieję, że ktoś znajdzie czas by zrelacjonować jacy zawodnicy balowali do późnych godzin nocnych, taki Patience np. bardzo lubi się bawić smile.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Dobrze by było zbadać podczas treningów jak tam sie prezentuje Tipsarevic . Ta jego kontuzja to pewnie poważna była skoro zszedł po 2 gemach . I nie grał w tym tygodniu w bundeslidze .

Zaden z zawodników z Sopotu nie jest zgłoszony do kwali Montrealu .

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Post deleted by oli

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Codzienna transmisja na TVP SPORT od 12,15 do 19,35 smile

Last edited by oli; 30/07/2007 17:41.
_
Pooh-Bah
Pooh-Bah
_ Offline
Post deleted by oli

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dochodzą do mnie sms-y od niejakiego Kameleona, który bacznie przygląda się kwalifikacjom i jutro peffka peff to Darcis smile

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Post deleted by oli

Pisz na temat albo wcale nie pisz

Last edited by oli; 30/07/2007 17:40.
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Post deleted by oli

N
addict
addict
N Offline
Co to Patienca to wlasnie spija browarka na plaży, nic wielkiego bo godzina jeszcze wczesna a mi sie nie chcialo za nim pol nocy lazic wiec nie wiem co z tego wyjdzie

old hand
old hand
hmm nawet ciekawe mecze w sopocie dzisiaj jestem ciekaw czy taki andreev odposcic moze juz na starcie ?

volandri pewnie wygra bo jego gra i przestawianie na korty betonowe i tak nic nie bedze warta

Z
enthusiast
enthusiast
Z Offline
Co sie dzieje z meczem Zabaleta - Almagro? Kursy na Zabalete spadaja wszedzie.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Proponuje sobie przypomnieć zeszłe lata i mase niespodzianek, gdzie faworyci często odpuszczali mecze

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Andreev nie odpusci tego turnieju, no way

Robredo zapewne puści to gdzies bokiem, nie zdziwie sie jesli Volandri tez przejdzie obok.

Strona 1 z 10 1 2 3 9 10

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (betowiec, Sensei, latajaca_holenderka, rafal08, alfa, aker, 11kera11, rymoholik, bukma), 377 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,587
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Yesterday at 08:56 AM