Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 6 1 2 3 4 5 6
M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
ja nie powiedzial bym ze ipoker to najlepszy soft, fak gra sie tam fajnie ale do pewnego momentu... doswiadczylem tego niejednokrotnie ze po 1 2 dniach cudow na kiju dla Ciebie zaczynaja sie dziac cuda na kiju ale w strone odwrotna... o_O i tak jest zawsze... nie jest tak np ze wygrywasz wygrywasz, przegrywasz przegrywasz przegrywasz, wygrywasz, przegrywasz, wygrywasz wygrywasz, przegrywasz. Tylko jest tak: wygrywasz wygrywasz, wygrywasz, przegrywasz, przegrywasz, przegrywasz, przegrywasz, przegrywasz, przegrywasz, przegrywasz wszystko blush tak ja to widze i mysle ze nie jedna osoba juz tego doswiadczyla... Pozdrawiam.

Bonus: Unibet
S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
jak dla mnie ipoker to najlepszy soft... szczegolnie CDPoker i Titan... za to microgaming i ongame nie nawidze... nie idzie mi tam kompletnie nie wiem czemu ;p

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a dlamnie dominuje microgaming, szczegolnie Unibet, tam robielms woje pierwsze kroki z pokerem, jesli chodzi o ipoker to tak jak mowi mielone, zadko kiedy wyplacalem kase ztej sieci bo wszytsko przegralem ;p, podoba mi sie tez siec b2b ale zaduzo bad beatow

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
A grał ktoś na takich stronach jak Skypoker czy Ladbrokes Poker, które mają swój własny soft?

V
veteran
veteran
V Offline
Originally Posted by mielone
ja nie powiedzial bym ze ipoker to najlepszy soft, fak gra sie tam fajnie ale do pewnego momentu... doswiadczylem tego niejednokrotnie ze po 1 2 dniach cudow na kiju dla Ciebie zaczynaja sie dziac cuda na kiju ale w strone odwrotna... o_O i tak jest zawsze... nie jest tak np ze wygrywasz wygrywasz, przegrywasz przegrywasz przegrywasz, wygrywasz, przegrywasz, wygrywasz wygrywasz, przegrywasz. Tylko jest tak: wygrywasz wygrywasz, wygrywasz, przegrywasz, przegrywasz, przegrywasz, przegrywasz, przegrywasz, przegrywasz, przegrywasz wszystko blush tak ja to widze i mysle ze nie jedna osoba juz tego doswiadczyla... Pozdrawiam.

iPoker wyszedł spod ręki playtecha; ten soft znam dobrze z kasyn i mam (nie tylko ja) podobne wrażenie co do gry w ich kasynach.
W pokerze jeszcze póki co tego nie zaznałem, ale jeżeli potwierdzi się ta opinia, to faktycznie mogłoby być to podejrzane ;-)

C
C Offline
Ok, ipoker/playtech odpada. Teraz nie wiem czy grać w PartyPoker czy może np. w Skypoker, który jest własnością brytyjskiej telewizji Sky i ma bardzo duży potencjał.

Blade Runner
Blade Runner
Conrad, czemu sam nie popróbujesz jak się gra na każdym z tych softów - wejdź na jakieś mikrostawki, treningowo pograj trochę i się rozeznasz co, jak i gdzie smile

C
C Offline
Tak jest najlepiej, chcę tylko uniknąć "pułapek" jeśli chodzi o słaby czy nawet kręcony soft.

Najbardziej mnie ciągnie do firm z własnym softem a nie sieci. Chyba ten Skypoker przetestuję.

H
$
$
H Offline
a paddy power poker ? smile dla mnie zamiast ipoker to martinspoker laugh

C
C Offline
W tej sieci jest też Chilipoker, a znam tam właściciela tak więc tam bym spróbował. Ale ogólnie to chcę zagrać w firmie, która ma swój własny pokerroom a nie działa w oparciu o obcą sieć.

M
enthusiast
enthusiast
M Offline
Ja proponuje BETFAIR , mi gra się tam świetnie wink

V
veteran
veteran
V Offline
Originally Posted by Haz$
a paddy power poker ? smile dla mnie zamiast ipoker to martinspoker laugh

nie widze związku... (?)

H
$
$
H Offline
sorry oczywiscie nie ipoker tylko i4poker wink

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
potwierdzam slowa mielonki odnosnie sieci ipoker... wlasnie gram sity z wpisowym $10 i tak... 7 pod rzad przegralem mimo ze mialem dobre karty to leszczom cos zawsze dochodzilo... a przed chwila 5 razy pod rzad wygralem i teraz mi wszystko dochdozilo... dziwne... 1 raz to zauwazylem a gram w sieci ipoker czesto...

T
stranger
stranger
T Offline
Ladbrokes Poker spada na psy, przynajmniej jesli chodzi o freerolle.
Jak zaczynalem tam grac jakies pol roku temu, mieli fajnego o $1500, potem spadlo do $1000 a teraz jedyne $500.
Jednoczesnie nie potwierdzam opinii jakoby nie tolerowali Polakow.
Osobiscie dwa razy wyplacalem od nich kase bez wiekszych problemow i to bez pierwszej wplaty.
Soft jak microgaming bardzo kiepski.

L
member
member
L Offline
Ladbrokes Poker
Grywałem w tym poker roomie jakiś czas temu jak oferowali dobre bonusy comiesięczne w kasynie. Po wyrobieniu bonusa w kasynie przechodziłem na poker room i dogrywałem jeszcze parę euro a potem wypłacałem. Jedyny bukmacher z kasynem i pokerem w którym zawsze byłem na plus. Po kilku miesiącach takiego grania dostałem bana i nie mogę dokonać depozytu (komunikat ban_pl). Pisałem do ich suportu i dostałem odpowiedź że wszystko jest ok i że mogę dalej grać. Ale przy następnej próbie depozytu dostawałem ten sam komunikat ban_pl. Dla jasności posiadam e-kartę mBanku którą w innych poker roomach bez problemu robie depozyty.
Pozdrawiam.

C
C Offline
2 miesiące minęły, a ja jeszcze nie zagrałem ani razu w pokera online. wink

Czy zmieniło się coś pod tym względem? Może jakiś nowy soft się pojawił? Przetestował już ktoś może Skypoker?

H
$
$
H Offline
mi sie ostatnio spodobal soft Full tilt poker smile

Pooh-Bah
Pooh-Bah
jak dla mnie kadzy soft ma + i - pod wzgledem roznych funkcji, interfejsu, ale co do samej gry to nie widze lepszych i gorszych, dla mnie to jedynie kwestia ogrania i wyczucia softu tudziez dobrej lub zlej passy

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by Haz$
mi sie ostatnio spodobal soft Full tilt poker smile

Z tym, ze w FTP poziom playerow jest stosunkowo wysoki.

Strona 3 z 6 1 2 3 4 5 6

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
15 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, forty, betowiec, Akhu, latajaca_holenderka, aker, Lukasz111, alfa, Kretol, rymoholik, burbon, bukma, Sensei, JelineK, 11kera11), 1,068 gości, oraz 15 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,836,125
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025