Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 7 1 2 3 4 5 6 7
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Bzyku
JuN - spróbuj jutro na ten stacjonarny się dodzwonić do tego ojczulka i powiedz mu co synalek nabroił.

Może to nie jest jakaś patologiczna rodzina i ojczulek przemówi gnojowi do rozumu - powiedz przy okazji o policji i ewentualnym sądzie, oraz co szczyla czeka.

dobre by bylo jakby sie okazalo ze to nie on laugh ?

Anyway , powodzenia w odzyskiwaniu kasy, widze, ze w koncu ktos powazny sie za to zabral smile

Bonus: Unibet
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Experto
Dane wraz z adresem sa pewne, bo gosc na to wysylal kase, nawet jest numer telefonu, chcesz JUN podzwonic? laugh Co do fotki to nie jest pewka.

Jest 100% pewność że wysyłał na swój adres a nie np. na podstawiona osobę z którą się wymieniał ?
Dobrze by było uzyskać potwierdzenie, że IP komputera zgadza się z danym dokładnym adresem czy posiadaczem danego nr telefonu...

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by $t$
Chłop ukończył seminarium laugh i ...

No to w tym przypadku obietnica zrobienia mu z dupska jesieni sredniowiecza odpada ,bo zabrzmi jak promocja grin

Wyklac dziada tongue

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
promocja

Leże laugh laugh laugh piwo

Joker
Joker
mogłby ktos napisac co ten "oszust" (skad ta pewnosc?), takiego zrobił,że go ścigacie , od tego są odpowiednie sluzby poza tym , moze warto je powiadomic
?

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted by ELDORADO
mogłby ktos napisac co ten "oszust" (skad ta pewnosc?), takiego zrobił,że go ścigacie , od tego są odpowiednie sluzby poza tym , moze warto je powiadomic
?

Myslez e pod tym nickiem mamy oszusta.
Oczywiscie to nie Eldorado jest autorem, jesli ktos mu sie wlamal na konto to wlasnie mozecie sie przywitac z oszustem.

I see dead people
I see dead people
To trzeba mieć tupet, żeby po takich wałkach ponownie się zalogować i pytać się "o co kamą" ...

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by [T
-error]To trzeba mieć tupet, żeby po takich wałkach ponownie się zalogować i pytać się "o co kamą" ...

Moim zdaniem to juz nie tupet ,tylko majciory pelne...strachu wink

Swoja droga mam pytanie.
Czy znany jest przypadek ,by tzw."wymiar sprawiedliwosci" ukaral jakiegos internetowego oszusta m.in.zakazem wstepu do sieci ? smile

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
?
to ELDORADO czy kolejna wizyta zlodzieja grin

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by amkwish
Originally Posted by [T
-error]To trzeba mieć tupet, żeby po takich wałkach ponownie się zalogować i pytać się "o co kamą" ...

Moim zdaniem to juz nie tupet ,tylko majciory pelne...strachu wink

Swoja droga mam pytanie.
Czy znany jest przypadek ,by tzw."wymiar sprawiedliwosci" ukaral jakiegos internetowego oszusta m.in.zakazem wstepu do sieci ? smile

Nie wiem, czy w Polsce, ale w niektórych ktajach jak np. USA, daja chyba zakaz zbliżania sie do komputera

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
hehe zakaz zblizania do komputera masakra taka kara hehe

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
gość ma już pełno w gaciach, tylko patrzeć jak zacznie przepraszać i oddawać kase z nawiązką byle tylko ominęła go poważna kara. Stawiam, że to jeszcze gówniarz oblatany nieco w kompach, a nie mający za bardzo pojęcia o świecie. Myślał, że zarobi łatwy hajs i nikt go nie znajdzie. Nie spodziewał się zmasowanej akcji przeciwko swojemu oszustwu i teraz z godziny na godzine w gaciach coraz większy kisiel laugh

H
$
$
H Offline
?

ktos wie wogle gdzie jest ELDORADO ? ma ktos z nim kontakt? skoro wjebal mu sie na konto to juz go nie odzyska ? laugh

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by amkwish
Moim zdaniem to juz nie tupet ,tylko majciory pelne...strachu ;))

Naprawde rzadko to mowie, ale w tym wypadku sie zgadzam grin

Mam nadzieje, ze uda sie im wyciagnac swoja kase, a koles dostanie po dupie.
Jesli ta fota z 1 postu to on, to mysle, ze ladnie go lali w dziecinstwie w tej rudzie, pewnie teraz nawet z domu nie wychodzi, tylko siedzi na kompie.

Jesli faktycznie dane i zdjecie sa poprawne, to proponuje potem go umiescic na jakichs portalach gejowskich i innych zboczencow.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
zaraz odezwie się "ELDORADO" i napisze:
"oj nie przesadzajcie smile dajcie spokoj kolesiowi smile fakt, zrobil źle, ale na pewno bardzo tego zaluje. Teraz ma grzech (nie kradnij) i to jest dla niego juz wystarczająca kara smile pozdrawiam piwo"

a mowiąc poważnie to.... zajebcie śmiecia puke

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Nie wiem czy ktos ma kontakt z ELDORADO, np. telefoniczny? ELDORADO pewnei mysli ze dostal bana albo nie zaglada na forum, a oszust dziala pod jego nickiem, z tym ze zostawil juz po sobie tyle sladow, ze niech sie spodziewa odwiedzin w kazdej chwili.

H
$
$
H Offline
Originally Posted by Experto
Nie wiem czy ktos ma kontakt z ELDORADO, np. telefoniczny? ELDORADO pewnei mysli ze dostal bana albo nie zaglada na forum, a oszust dziala pod jego nickiem, z tym ze zostawil juz po sobie tyle sladow, ze niech sie spodziewa odwiedzin w kazdej chwili.

IP sie zgadza... ?

I see dead people
I see dead people
GG Eldorado też głuche, już od dłuższego czasu ...
Całkiem możliwe, że tam też mu się ktoś włamał ...
Innego kontaktu z nim nie mam.

R
Pooh-Bah
Pooh-Bah
R Offline
Czy go ominie neiwiem... w dniu w którym sie włamał na moje konta sprawa wyladowała na policji i niemam zamiaru sie z niej wycofac. Wiem, ze bardzo podobna sprawe udało sie juz naszej policji (mam tu na mysli ta komende w której zgłaszałem ta sprawa) do konca tj. skonczyło sie na sali sądowej, wiec wielce prawdopodobnym jest, ze i tu uda sie to dociagnac do tego etapu...

H
$
$
H Offline
... i krzeslem elektrycznym laugh

Strona 2 z 7 1 2 3 4 5 6 7

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (betowiec, aker, Sensei, latajaca_holenderka, rafal08, $-man, rymoholik, alfa, Lukasz111, forty), 663 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,285
Posty5,835,028
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025