|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
autouzupełnianie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chodzi Ci o gotowe hasła i loginy w przeglądarce internetowej??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam. Mam problem z klawiatrura otoz jak klikam na litere Z wyskakuje mi Y i tak na odwrot. Wiecie jak mozna to naprawic
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam. Mam problem z klawiatrura otoz jak klikam na litere Z wyskakuje mi Y i tak na odwrot. Wiecie jak mozna to naprawic koło godziny w dolnym, prawym rogu masz klawiaturke taką, a obok PL, kliknij na PL, nastepnie daj POKAŻ PASEK JĘZYKA i tam zmień z POLSKI(214) na POLSKI
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam. Mam problem z klawiatrura otoz jak klikam na litere Z wyskakuje mi Y i tak na odwrot. Wiecie jak mozna to naprawic koło godziny w dolnym, prawym rogu masz klawiaturke taką, a obok PL, kliknij na PL, nastepnie daj POKAŻ PASEK JĘZYKA i tam zmień z POLSKI(214) na POLSKI panel sterowania i tam trzeba ustawic jezyk klawiatury Polski Programisty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzięki, pomogło 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam. Mam problem z klawiatrura otoz jak klikam na litere Z wyskakuje mi Y i tak na odwrot. Wiecie jak mozna to naprawic Albo ley ALT+Shift itez sie zmieni :E
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie mam nastepujacy problem i juz nie dam rady i brak mi cierpliwosci ile ja to razy robilem formata i inne pierdoly.. minowicie instaluje wszystko krok po kroku, jak trzeba, no i instaluje avasta i zaraz wyskakuja mi ze komp jest jest pelen wirusow i usuwa mi sie plik loginoutczy jakos tak i zaraz po restarcie kompa nastepuje petla, komputer loguje sie ale zaraz sam wylogowuje i tak w kolko i juz kolejny format leci bo zadne awaryjne tryby nie pomagaja go uruchomic zeby cos nareperowac. POMOCY
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze w instalce Avasta masz jakies wirusiki?  zmien anty vira...ja mam Kasperskiego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Odlacz kompa od internetu przed robieniem formata i przy inastalce nowego systemu, potem wgraj antywira zmien na cos innego G Daty antywira np, duzo jest pelnych a darmowych wersji z aktualizacja bazy wirusow na kilka msc. Potem jak juz antywir bedzie podlanczaj neta, jesli masz siec lokalna jest to bardzo prawdopodobny powod takich rzeczy(sam tak mialem) kiedys.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Sciagnelem kasperskiego 7 (30dniowa) i zaraz zobacze co da sie zrobic, robilem tak jak wyrzej napisales neta na samym koncu podlaczylem zauktalizowalem baze wirusow i odrazu ... armagiedon  zgadza sie mam siec lokalna :>
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kasperski rozpiepszyl jeszcze gorzej system, aktualnie instaluje wszystkie latki z miscosoftu i antywirusa G DATA, i odnosnie jego to czy rejestracja jest za darmo, podajoc swoje personalia nie sciagna kasy, czy jakos tak? czy ktos ma ten program? Ciacho podpowiec cos wiecej 
|
|
|
|
|
A7
|
|
A7
polecam zestaw nod32 + kerio
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
witam chce podzielic dysk na partycje jest do tego jakis program?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polecam Partition Magic 8.0- wszystko zrobisz pod windowsem.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Sciagnelem G DATE ale bez bazy antywirosow, ostatnia aktualizacja 3 miesiace temu Virus.Win32.Cheburgen.9272 takie cos wlazlo i avast nie wykrywal, ukryl sie w wwdc i ciagle rozpiepszal kompa :> nigdy nie lubielem kerio a noda jeszcze nie testowalem , moze innym razem... podzielic na partycje mozna w kilka sposobow, jezeli jestes po formacie to wystarczy Ci plytka instalacyjna XP, mozesz rowniez podzielic za pomoca komenty fdisk spod MS-DOS, lub najprosciej znalezc w sieci ktoras z wersji PARTICION MAGIC i jedziesz, bardzo prosty w obsludze programik.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
hm zainstalowalem partition magic i gdy chce podzielic dysk c na partycje mam taki komunikat error 983 co to moze byc?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
hm zainstalowalem partition magic i gdy chce podzielic dysk c na partycje mam taki komunikat error 983 co to moze byc? Tutaj rozwiazanie problemu [ searchengines.pl] kto mi podpowie gdzie w nero 6 jest cos takiego jak boot czy cos takiego bo chcem zintegrowac SP2 z XP a nie moge znalesc w 6 wiem ze jest w 5 ale nie chodzi o to zebym instalowal starsza wersje, czy wystarczy ze chcem utworzyc dysk startowy i to zalatwi wszystko?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|