Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 11 1 2 6 7 8 9 10 11
enthusiast
enthusiast
Mam taki problem, że od wczoraj nie mogę się połączyć z żadnym ftp. Próbowałem różnych klientów i bez różnicy np w TC jest komunikat "wywołanine połączenia nie powiodło się". Wcześniej nigdy nie było problemów. Nic nie zmieniałem w ustawieniach komputera. Wyłączałem firewall, antywirusa, itp, ale bez efektu. Czy ktoś się z czymś takim spotkał? Czy wina może leżeć po stronie mojego dostawcy neta i jak to można sprawdzić?

Bonus: Unibet
H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Originally Posted by Skull
Originally Posted by manfred78
hm zainstalowalem partition magic i gdy chce podzielic dysk c na partycje mam taki komunikat error 983 co to moze byc?
Tutaj rozwiazanie problemu [searchengines.pl]

kto mi podpowie gdzie w nero 6 jest cos takiego jak boot czy cos takiego bo chcem zintegrowac SP2 z XP a nie moge znalesc w 6 wiem ze jest w 5 ale nie chodzi o to zebym instalowal starsza wersje, czy wystarczy ze chcem utworzyc dysk startowy i to zalatwi wszystko?
nie czaje o co biega a bym chcial pomoc smile

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Originally Posted by budzigniew
Mam taki problem, że od wczoraj nie mogę się połączyć z żadnym ftp. Próbowałem różnych klientów i bez różnicy np w TC jest komunikat "wywołanine połączenia nie powiodło się". Wcześniej nigdy nie było problemów. Nic nie zmieniałem w ustawieniach komputera. Wyłączałem firewall, antywirusa, itp, ale bez efektu. Czy ktoś się z czymś takim spotkał? Czy wina może leżeć po stronie mojego dostawcy neta i jak to można sprawdzić?
jaki net, czy ftp dziala, dobre masz porty ustawione na ftp

enthusiast
enthusiast
Net mam od lokalnego dostawcy przez kabel sieciowy i zewnętrzne IP. Próbowałem połączyc się z różnymi ftpami więc to nie awaria konkretnego ftp. Próbuje się łączyć na porcie 21 i w trybie pasywnym. Awaria pojawiła sie w trakcie sciągania pliku. Wyskoczyło połączenie przerwanie, czy coś takiego. Od tamtej pory nie mogę się połączyć z żadnym serwerem ftp. Dodatkowo jeden komputer udostępnia połączenie drugiemu i nie mogę się połączyć na obu. Dlatego podejrzewam, że może byc to wina mojego ISP.

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Net mam od lokalnego dostawcy przez kabel sieciowy i zewnętrzne IP. Próbowałem połączyc się z różnymi ftpami więc to nie awaria konkretnego ftp. Próbuje się łączyć na porcie 21 i w trybie pasywnym. Awaria pojawiła sie w trakcie sciągania pliku. Wyskoczyło połączenie przerwanie, czy coś takiego. Od tamtej pory nie mogę się połączyć z żadnym serwerem ftp. Dodatkowo jeden komputer udostępnia połączenie drugiemu i nie mogę się połączyć na obu. Dlatego podejrzewam, że może byc to wina mojego ISP.

klik [majorgeeks.com] zobacz tym programem co ci wyjdzie

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Potrzebuje cracka do Microsoft Office XP. Jeżeli ktoś takim dysponuje to bym był wdzięczny. Bo skończyło mi się 30 uruchomień a mam coś pilnego do zrobienia na Wordzie. Więc ratujcie smile

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Originally Posted by pescar
Potrzebuje cracka do Microsoft Office XP. Jeżeli ktoś takim dysponuje to bym był wdzięczny. Bo skończyło mi się 30 uruchomień a mam coś pilnego do zrobienia na Wordzie. Więc ratujcie smile
klik [sendspace.com]

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Witam. Mam problem. Zmiejszyla mi sie czcionka wyswietlania tekstow na stronie internetwoej. wszystko zrobilo si emnijesze! Jak to sei zwieksza? Jakimis klawiszami podobno.. prosze o pomoc!

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Originally Posted by __Michal__
Witam. Mam problem. Zmiejszyla mi sie czcionka wyswietlania tekstow na stronie internetwoej. wszystko zrobilo si emnijesze! Jak to sei zwieksza? Jakimis klawiszami podobno.. prosze o pomoc!
juz znalazlem smile jak ktos by chcial to CTRL + SCROLL MYSZKI

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Chcem nagrac XP botujacego z plytki, kilka razy juz probowalem i jakos nie wychodzi pomimo ze mam ten plik boot... cos tam smile w nero 5 jest taka zakladka z bootowaniem a w 6 mam poprostu zaznaczyc ze chcem dysk startowy? Zdaje sie banalne ale podpowie ktos, bo juz mi sie znudzila zabawa z nagrywaniem tongue

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
W Nero 7 w zakładce Dane jest opcja "Utwórz dysk starowy".
Ale Windows XP powinien móc się normalnie nagrać i sam botować. Ustaw sobie w BIOSie botowany z płyty CD i po problemie.

enthusiast
enthusiast
Originally Posted by herkules

klik [majorgeeks.com] zobacz tym programem co ci wyjdzie

Dzięki, że próbowałeś pomóc. Wina była chyba jednak po stronie mojego ISP, bo tak samo nagle jak przestało działać tak samo niespodziewanie wszystko wróciło do normy bez żadnej mojej ingerencji.

Porucznik
Porucznik
gdzie na francuskiej klawiaturze jest Print screen ? (chodzi o laptopa) wink

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Mam takie pytanie.

Jak wylaczyc klawiature w laptopie?
Da sie w ogole takie cos zrobic?

Korzystajac z laptopa podpinam myszke i klawiature, a moj kot gdy siedze na kompie upodobal sobie klawiautre laptopa do snu wink

Problem w tym, ze jak sie polozyc to wciska rozne kombinacje klawiszy, i mozna wyobrazic sobei co sie dzieje wink

Dzieki

enthusiast
enthusiast
lupus --> poszukaj w Google programu 'KeyboardLocker'
Kot na laptopie??? Gosh...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by platynowy007
gdzie na francuskiej klawiaturze jest Print screen ? (chodzi o laptopa) wink
Jeżeli chodzi ci tylko o jego użycie, a nie znalezienie to:
Start -> Akcesoria -> Ułatwienia dostępu -> Klawiatura ekranowa.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by lupus
Mam takie pytanie.

Jak wylaczyc klawiature w laptopie?
Da sie w ogole takie cos zrobic?

Korzystajac z laptopa podpinam myszke i klawiature, a moj kot gdy siedze na kompie upodobal sobie klawiautre laptopa do snu wink

Problem w tym, ze jak sie polozyc to wciska rozne kombinacje klawiszy, i mozna wyobrazic sobei co sie dzieje wink

Dzieki
uważaj bo Ci jeszcze kiedyś nasika na laptopa... laugh

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Sika do kuwety smile

A wczoraj wieczorem sam mi kompa wylaczyl stajac lapka, na odpowiednim klawiszu wink

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
HEHHEHEHEH ciezko mi to powiedziec ale nie potrafie nagrac plytki XP botujacej, kurna nie wychodzi, jak wciskam zeby sie botowala to odpala sie niby z dyskietki, a co dalej jak zadne komendy typu format czy setup... ehhhh armagiedon ooo

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Chciałbym poznac wasze opinie co do najlepszego waszym zdanie programu antywirusowego (moze byc z Firewallem). Z góry dzięki za odpowiedzi:

Jaki program antywirusowy używacie/polecacie?

Panda
F-Secure Internet Security
NOD32
ArcaVir
Avast
Norton AntiVirus
Kaspersky
AVG AntiVir
MKS_Vir

...czy może jeszcze jakieś inne? Najlepiej jakby był od razu z Firewallem??

Strona 8 z 11 1 2 6 7 8 9 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, rymoholik, Sensei, forty, aker, Akhu, alfa, JelineK, 11kera11, latajaca_holenderka, betowiec, bukma), 1,195 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,837,098
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025