|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dzis dostalem emaila ze mozna zamowic karte NT.. Nie pozostaje nic innego jak czekac na przesylke.. MIesiac po tym jak zaczeli wydawac karty Anglikom, wiec nie jest zle.. Jak to zamówić??
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
mówiłem, wbrew niektórym tutaj co mówili że będzie dostępne TYLKO dla anglików  , że te karty w ciągu kilku tygodni zaczną wydawać polakom Ich support mówi że jak ktoś miał poprzednią to nie musi zamawiać tej nowej wersji, bo sami przyślą... hm.. ale może lepiej i tak zamówić samemu hehe
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
mówiłem, wbrew niektórym tutaj co mówili że będzie dostępne TYLKO dla anglików  , że te karty w ciągu kilku tygodni zaczną wydawać polakom Ich support mówi że jak ktoś miał poprzednią to nie musi zamawiać tej nowej wersji, bo sami przyślą... hm.. ale może lepiej i tak zamówić samemu hehe papa czytanie ze zrozumieniem by Ci sie napewno przydalo. Na tamta chwile karty byly dostepne dla anglikow. To ze sytuacja sie zmieni pisalem, nie wiadomo tylko bylo kiedy. O supporcie tez juz wspominalem, ze nie warto wierzyc do konca w to co pisza, po odejsciu z rynku USA napewno sie pogorszyli. Napewno nic nie zaszkodzi zamowic karte samemu. Ja zrobilem to poprzez maila ktorego dostalem w mailu od nich. Pozdr
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
to jak w końcu w tymi kartami jest? Mozna je zamawiać już?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja teoretycznie zamowilem, czyba ze im sie cos pomylilo i przyslali mi maila z informacja ze moge zamowic przez pomylke 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ja też zamówiłem. Może mi ktoś wyjasnić co to jest Activation fee i Administration fee/Refund fee ? BO jeżeli to co mam na myśli to dziękuje za taką karte 
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Nie ma nic za darmo, ale korzyscy z tej karty moga byc spore 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ja też zamówiłem. Może mi ktoś wyjasnić co to jest Activation fee i Administration fee/Refund fee ? BO jeżeli to co mam na myśli to dziękuje za taką karte  Dalej czekam na wyjaśnienie 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
czekam juz 7 dni na mikroprzelew i nie przychodzi co moge zrobic ?!
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
czekam juz 7 dni na mikroprzelew i nie przychodzi co moge zrobic ?! Nic, niektorzy czekali miesiąc i więcej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja też zamówiłem. Może mi ktoś wyjasnić co to jest Activation fee i Administration fee/Refund fee ? BO jeżeli to co mam na myśli to dziękuje za taką karte  Opłata za aktywację i Opłata administracyjna/Opłata za zwrot środków
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
czekam juz 7 dni na mikroprzelew i nie przychodzi co moge zrobic ?! Nic, niektorzy czekali miesiąc i więcej  fajnie ;/ a jest mozliwosc moze wplaty samemu kasy na neteller i w ten sposob zweryfikowaniu go ?
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Musialem ostatnio ponownie weryfikowac konto ktore juz dawno temu zweryfikowalem, powodem byly jakies zmiany, pewnie europjskie numery. W kazdym razie mikroprzelew to dwa dni, jednak konto w barclaysie, a neteller tez ma tam konto 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
czy Barclays jest w pełni otwarty na zakładania konta dla całej UE czy tylko dla rezydentów UK ?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ja też zamówiłem. Może mi ktoś wyjasnić co to jest Activation fee i Administration fee/Refund fee ? BO jeżeli to co mam na myśli to dziękuje za taką karte  Opłata za aktywację i Opłata administracyjna/Opłata za zwrot środków Angielskie akurat znam. Tyko kiedy jest pobierana opłata administracyjna/opłata za zwrot środków?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
po jakim czasie dostaliscie odpowiedz w sprawie karty piszac na maila [email protected] taki mi babka podala na live czat a na stronie takiego maila nie znalazlem :/ dzieki za odpowiedz
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
czekam juz 7 dni na mikroprzelew i nie przychodzi co moge zrobic ?! Nic, niektorzy czekali miesiąc i więcej  fajnie ;/ a jest mozliwosc moze wplaty samemu kasy na neteller i w ten sposob zweryfikowaniu go ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
po jakim czasie dostaliscie odpowiedz w sprawie karty piszac na maila [email protected] taki mi babka podala na live czat a na stronie takiego maila nie znalazlem :/ dzieki za odpowiedz Ja nie dostalem zadnej odpowiedzi chociaz w mailu takowej sobie zazyczylem jesli wysla ta karte. Jesli ktos dostanie jakies potwierdzenie wyslania czy co wiecej sama karte to niech sie pochwali. Pozdr
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
czy Barclays jest w pełni otwarty na zakładania konta dla całej UE czy tylko dla rezydentów UK ? wie ktoś?
|
|
|
Link skopiowany do schowka