|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, Jako, ze sporo osob chetnie zagraloby turniej miast, to stwierdzilem, iz moze warto byloby zalozyc taki temat. Przynajmniej nie bedzie smiecenia w temacie o pojedynkach  A wiec podstawowe pytanie, kto z modow zajalby sie organizacja? $t$ zglaszal checi... Ja moge ewentualnie pomoc przy liczeniu wynikow. Proponowalbym zrobic zespoly 4osobowe i w zaleznosci od ilosci chetnych ustalic system rozgrywek  Najlepiej chyba bez rezerwowych, w razie absencji koledzy z druzyny podaja picki... W przypadku malych miast mozna zrobic jakies laczone z tymi, ktore znajduja sie blisko. Regulamin zrobi sie po ustaleniu liczby chetnych. A wiec jak, ruszamy z zapisami? Wrzucam temat tutaj, bo to dzial majacy najwiecej odwiedzin, nad czym ubolewam  Pozdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gdynia hmmm Stoin Bullet Haz$  na luzie kosimy wszystkich.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Można się pobawić, jestem za W razie czego na czas trwania konkursu mogę u siebie zameldować paru typerskich wymiataczy - zapewniam nocleg, 3 posiłki i kieszonkowe  Ale myślę, że Katowice (czy Aglomeracja) ekipę zbiorą
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
z Trn jest Muppet, Ja, Buzsmen, ktos jeszcze o kim zapomnialem?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ekipa z Ostrowa glownie speedway`owa  maher, jarko, ja, pewnie jeszcze jest ktos  Poza tym Kepno blisko, Gostyn, wiec z ekipa nie bedzie problemu.
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Wystawiam ekipe z Poznania, okolice punktu STS numer 5: 1. Henio od ustawek, zawsze jak ktos gra za wiecej niz 10 pln to zaglada przez ramie, koles nie do wyje.., genialny strateg w 30 minut "robi" taki kupon ze pani na drugi dzien chowa sie w sejfie byle nie chcial wyplacac. 2. Kazimierz zwany tez "Szczurkiem" - jego tasmy okupuja od lat pierwsze miejsca Top Ten w konkursie dla ulotkowiczow. 3. Maly z plecakiem, nie znam imienia, nastolatek, specjalista od ustawek, zna sie na wszystkim poczawszy od tenisa na plywaniu synchronicznym konczac, plecak ma zawsze przy sobie poniewaz jak sam mawia "nigdy nie wiadomo kiedy los sie usmiechnie". 4. Pani z okienka, nazwijmy ja Zosia;-) - wyciaga wszystkie pefki, w zeszlym tygodniu kupila nowy dom na Bellizie, co lepszy klient zawsze sypnie pefka i tak ziarnko do ziarnka i zbiera sie miarka... Mistrzyni sytuacji krytycznych, kiedy nie mamy co zagrac odwiedzajac punkt ona pierwsza zauwazy nasza kwasna mine i wspomoze pefka od innego zaufanego klienta, zlote serce-zlote rece. Moja druzyna do dyspozycji "od reki", kto wchodzi?? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Biszop a Ty trzymasz w drużynie pierścień ? 
|
|
|
|
|
|
|
Biszop a Ty trzymasz w drużynie pierścień ?  No prosze Cie;-) Ja trzymam kupony, tzn akceptuje przed wyslaniem i kasuje prowizje za kazdy puszczony, nie ma ze to ze tamto, praca lekka latwa i przyjemna, Nie rywalizuje z nimi, nie lubie przegrywac, a skoro nie mam szans to trzymam ich "w garsci" 
|
|
|
|
|
Didżej
|
|
Didżej
Wieluń czyli: Ja ;> Gib01 Amperek Cartmann Wojtek i Rafał, chyba się zgodzą ;> . Jak coś to we dwóch z Gibem, powalczymy 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
ja bym się zaliczył do drużyny z Kielc bo mieszkam bardzo blisko  wiem że z Kielc jest Dziabor i drfocus, może jeszcze ktoś się znajdzie
|
|
|
|
|
Tata
|
|
Tata
Wieluń czyli: Ja ;> Gib01 Amperek Cartmann Wojtek i Rafał, chyba się zgodzą ;> . Jak coś to we dwóch z Gibem, powalczymy  Na miekko ..
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ja bym się zaliczył do drużyny z Kielc bo mieszkam bardzo blisko  wiem że z Kielc jest Dziabor i drfocus, może jeszcze ktoś się znajdzie Starachowice też mogą dojść do Waszej kasty? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Temat mi się kojarzy z programem "Strongmani" ;]
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jakby powstawala kielecka ekipa to dajcie znac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tez sie pisze do Kielc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra kto chce z takim "zoltodziobem" jak ja stworzyc team to przesylajcie mi PRIV-y Jestem z Whitestocku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak będzie ekipa z Wrocławia to zgłaszam się.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wieluń czyli: Ja ;> Gib01 Amperek Cartmann Wojtek i Rafał, chyba się zgodzą ;> . Jak coś to we dwóch z Gibem, powalczymy  raczej ze gram heh 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jak będzie coś wiadomo, to bym zagrał dla Katowic... Oczywiście jeśli się załapie do pierwszej "czwórki", a z tym może być ciężko. Pozdro i plus za inicjatywe!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra to jak się jakaś ekipa z Duchnic znajdzie to też chętnie zagram w jej barwach  Eeee rozmarzyłem się... poza tym Duchnice to nie miasto  ... czy w związku z tym jestem zdyskwalifikowany w przedbiegach? 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|