Może krótko opisze wyżej wymienione mecze

Spotkanie które intersuje mnie najbardziej
Jagiellonia Baiłystok - ŁKS Łódź Po dwóch kolejach OE Jagiellonia ma na swoim koncie 3 oczka, zaś drużyna prowadzona przez Wojciecha Boreckiego 2. Jaga pokonała w tym sezonie Polonie Bytom 2:1 i uległa Dyskobolii 1:3. ŁKS natomiast zanotował dwa remisy pierwszy dosyć pechowy z Odrą Wodzisław prowadząc do 88 minuty 2:0 by zremisować ostatnecznie 2:2 , prze tygodniem ŁKS bezbramkowo zremisował przed własną publicznością z Polonią Bytom. Trener Borecki zapowiada przynajmniej jedną roszadę w składzie. Na lewej pomocy zagra pozyskany z GKSu Bełchatów Marcin Komorowski zaś na prawe skrzydło przejdzie Robert Szczot. Wszystko wskazuje na to,że zastąpi on Mieczysława Sikorę. Kto wie czy także zakontraktowany w tym tygodniu Krzysztof Król nie otrzyma swojej szansy. Bilans meczy przemawia za ŁKS:
Ogółem rozegrano 16 spotkań, z czego:
Zwycięstwa Jagiellonii: 5
Remisy: 4
Zwycięstwa ŁKS-u: 7
Stosunek bramek: 19:13 dla ŁKS-u.
ŁKS jedzie do Bialegostoku po zwycięstwo ale na pewno łatwo ono nie przyjdzie. Wydaje mi się jednak,że będzie to typowy mecz walki a o losach zycięstwa zadecydować może jedna bramka. Daltego mój typ to
under 2.5Kolejnym mecz który wybrałem to
Zlin - Ceske Budejovice Tutaj licze na przełamanie passy oVerowej pomiędzy tymi zespołami na 4 ostatnie mecz na stadionie Zlinu trzykrotnie padał oVer. Ale musze dodać,że ostatni mecz coprawda odbywał się w maju tego roku i Zlin wygrał 2:1 ale za to przed ostani odbył się w 2004 roku. Liga czeska przypomina troche lige francuską zarówu w lidze czeskiej jak i francuskiej pada bardzo mało bramke i własnie na to licze w sobotni wieczór. Ostatnia kolejka tych przyniosla underowe wyniki obu zespołów... Budejovice wygrały przed własną publicznoscią z Sigmą 2:0 zaś Zlin zremisował bezbramkowo na wyjeździe w Brnie. Teoretycznie faworytem jest Zlin ale sezon ten lepiej zaczeli piłakarze Budejović i myśle,że dzisiaj to oni mogą skromnie wygrać. Ja zaś typuje
under 2.5 bo uważam,że dużo bramek to tutaj nie padnie.
Lech Poznan - Górnik Zabrze Tutaj chyba nie trzeba dużo pisac Lech zdecydowanie mocniejszy o rywali z Zabrza. Komplet publicznosci będzie dużym pusem dla Lecha.
Dodatkowo w Lechu dwóch nowych piłkarzy zadebiutuje w bramce Dolha i na lewej obronie Serb Djordjević. Dodatkowo doi gry wraca Reiss który nie gral w Kielcach z powodu kontuzji. Wydaje się,że pewne
zwycięstwo Lecha...I kolejny underowy mecz wg mnie
Nancy - Caen oba zespoły niespodziewanie wygrał swoje pierwsze mecze i teraz jedna jak i druga drużyna będzie chcaiała dokonać tego poraz kolejny. Faworytem meczu są gospodarze ktorzy wygrali w Rennes 2:0.Wiekszaośc meczy rozgrywanych miedzy tymi zespołami były toczone na zapleczu Ligue 1. Ostani mecz rozegrany był w 2003 roku

i górą byli piłkarze Caen wygrywając 2:0. Jak to w lidze francuskiej pada malo bramek myśle,że dzisiaj będzie podobnie wiec
under 2.5

Wszystkie mecze grałem singlami ale decyduje się również zagrać systame 3z4
Pozdrawiam.