|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
za 500zł w dodatku na cztery osoby to ty raczej nic nie znajdziesz rozumiem ze tu chodzi o 5paczek od glowy ? a nie za calosc 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
to przy stacji ursynow lub stoklosy szukaj Dokładnie tak.  dla Experto jak już znajdziesz mieszkanie, a nawet kilka. Z chęcią się dołączę...  james-1 w tej okolicy mieszka Conrad, ja, wiec nie jest to zla okolica  Jakbys cos znalazl to na kilka piwek koniecznie trzeba bedzie wyskoczyc 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
za 500zł w dodatku na cztery osoby to ty raczej nic nie znajdziesz rozumiem ze tu chodzi o 5paczek od glowy ? a nie za calosc  pewnie, że 5 paczek od głowy, nawet z hakiem moze być
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to na pewno coś tu znajdziesz, i większość mieszkań na Ursynowie jest blisko metra
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Moim zdaniem masz wiele opcji do wyboru, ale tak jak napisali juz poprzednicy trzymaj sie rejonu Kabaty - Sluzew. Osobiscie polecalbym raczej Imielin, bo wydaje mi sie, ze jest jednak najtanszy(chociaz to w glownej mierze zalezy od znalezienia dobrej oferty). Wiem, ze wlasnie na Imielinie w odleglosci ok. 500m od stacji metra, za mieszkanie 3 osobowe w nowym bloku(2000r.) placi sie w granicach 1500zl. Co do mieszkania 4 osobowego to spytam sie jeszcze taty, bo on w tym siedzi i powinien wiedziec, ale wydaje mi sie, ze w 2000 powinienes sie zmiescic, zalezy jeszcze od stanu mieszkania i odleglosci od metra. Ps. Na jaki kierunek idziesz, bo ja tez sie wybieram na SGGW(ekonomia)? 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
budownictwo, ale zastanawiałem się nad ekonomią też 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Zwierzu to może spytałbyś się taty, może jakieś mieszkanko by polecił:D??
Sorry za dwa posty, ale to przez brak edycji.
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
to przy stacji ursynow lub stoklosy szukaj zalezy jeszcze ktory wydzial...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Zwierzu to może spytałbyś się taty, może jakieś mieszkanko by polecił:D??
Sorry za dwa posty, ale to przez brak edycji. Pytalem sie, dokladnie nie wiedzial i w sumie nic nowego mi nie powiedzial(tez mowil, ze w 2000 powinniscie sie zmiescic). Pozdrawiam 
|
|
|
Link skopiowany do schowka