Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 13 z 14 1 2 11 12 13 14
L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by pascal123
W piłke sobie pograjcie a nie trujcie sie jakimś świnstwem.

LOL.

Prawda jest taka, ze jak wydajesz SWOJA kase na taki produkt to masz dodatkowa motywacje.
Nie chcesz wywalic kasy w bloto, a jak zaczniesz przyjmowac to wiesz, bo masz okreslony cel, i to juz Ci pomaga, bo wtedy biegasz za dwoch, walczysz.

A wez przyjmij w taka lampe jak byla dzis to o jezu, wypocisz sie jak nigdy smile

Bonus: Unibet
M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
powiem to co juz wielokrotnie pisalem przy innych okazjach - kiedys, dosc dawno tez sie na to nabralem i zrobilem cala a6w, na poczatku potrzebowalem ktotkich przerw miedzy grupami tych 6 cwiczen (miedzy cwiczeniami nigdy nie robilem), pozniej juz zadnych przerw.

pomijajac znudzenie, moglbym tak machac bez sensu znacznie dluzej.
technika bez zarzutu, spiecie, zatrzymanie, blablabla.
dodam, ze brzucha nie cwicze regularnie - mam okresy ze nie ruszam go w ogole, nie mam tez jakichs specjalnych miesni brzucha.

teraz z perspektywy czasu i poszerzonej wiedzy zastanawaim sie jak moglem uznac, ze trening w ktorym z zalozenia pod koniec wykonuje sie bez przerwy ponad 600 ruchow moze byc efektywny w celu do ktorego sluzy przeciez kazdy trening silowy - czyli do budowy miesni. rownie dobrze mozna probowac zrobic super klate robiac 600 pompek na stojaco z rekami opartymi o sciane bez przerwy, zmieniajac tylko uchwyt. miesnie brzucha roznia sie troche od miesni klatki, ale bez przesady. to tyle o budujacej roli a6w.

a teraz rola aerobiczna - za mala intensywnosc zeby u srednio wytrenowanej osoby utrzymac stale tetno na wymaganym poziomie.

o ewnetualnej roli w miejscowym spalaniu tluszczu z brzucha chyba nie musze pisac, choc zdaje sie ze niektorzy do tej pory w to wierza.

A6W nie spalisz tluszczu, nie odkryjesz miesni, mozesz to zrobic dzieki diecie, "szóstka" -jesli juz- dopelni calosci
moge sie tylko podpisac obydwiema rekoma pod powyzszym

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
Originally Posted by kfjatek
Z tą walką z tłuszczykiem i aerobami to dosyć ciężka sprawa. Lubię biegać, ale robię to zazwyczaj ok. 15-20minut. I teraz pytanie? Czy przy takim czasie, w ogóle spalany jest tłuszcz - czy po prostu biegam dla sportu?..

Jeśli chodzi o dni treningowe - to polecam rowerek stacjonarny PRZED treningiem i ew. PO (ale już krócej).

Pozdrawiam wszystkich walczących smile

zmien intensywnosc treningu - przejdz na interwaly - 10s sprintu (na max), 30s truchtu. 20-25 minut w zupelnosci wystarczy

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by sledzik89
polecam natomiast Thermal pro evolution, mogą byc problemy z dostaniem tego ale naprawde polecam... minusem są środki uboczne ale jesli bedzie brał z zaleceniami nie powinno byc problemu

Zażyłem...i poszedłem spać - takiego dało kopa laugh

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
To gratuluje nie powiem czego.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by lupus
To gratuluje nie powiem czego.

Przepraszam nie rozumiem. Każdy ma swoje fiku-miku, po jednych chodzą robaki, inni zasypiają po "dopalaczach" wink

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Mniemam brat siwego?
I podobno niezla kategoria wagowa?

Na przyszlosc propoznuje przecyztac ulotke od producenta.

Stosowac ze szklanka wody na 30 minut przed treningiem.
Ci, którzy używają tego produktu w celu maxymalizacji intensywności swoich treningów powinni na trening wybrać się z butelka niegazowanej wody mineralnej i potem bla bla bla

Pooh-Bah
Pooh-Bah
I wydaje mi się, że tak robiłem...woda jest i to dużo, praca jest ale czasami mój organizm dziwnie reaguje: po kawie usypiam, po redbullach tym bardziej, i z tym środkiem się trafiło.

Najśmieszniejsze, że mięśnie brzucha u mnie są nawet mocne ale brzuszysko jakoś niepoważnie duże... laugh

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Ja po kawie tez jestem senny, nie kopie mnie to, wrecz przeciwnie.

idz pobiegac lub pograc po tym, jak sie spocisz jak swinia to ajj smile

$
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
$ Offline
witam. mam pytanie odnosnie produkty zwnaego TUSPIEK czy jakos podobnie. CO on powoduje? jakie są plusy i minusy, potrzebne mi jest szybkie info.Podobno daje ładnego kopa i biega sie jak szalony np po boisku.
dzieki za odpowiedz smile

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
pobudzenie orgranizmu, ale to nie to samo co efka smile

A7
A7
Tusipek słyszałem, że jest do d***. Lepiej wypić kawę lub jakiś napój energetyczny 30 min. przed meczem. Polecam Max Carb Treca. Sam taki używam i nie odczuwam jakiegoś dużego zmęczenia podczas meczu.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by $port
witam. mam pytanie odnosnie produkty zwnaego TUSPIEK czy jakos podobnie. CO on powoduje? jakie są plusy i minusy, potrzebne mi jest szybkie info.Podobno daje ładnego kopa i biega sie jak szalony np po boisku.

tia smile

na AWF-ie dużo ludzi tak zdaje Coopera

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Baqu
Originally Posted by $port

tia smile

na AWF-ie dużo ludzi tak zdaje Coopera
a ilu studentów sesje zalicza? grin

Legendarny syrop.. Zawiera efedryne.

PS. Mnie też kawa (nawet mocna sypana), napoje energetyzujące (Tiger, RB) też w ogóle nie ruszają. Normalnie mogę iść spać. Wszystko zależy od organizmu. Nawet Thermal Pro jakoś specjalnie mnie "nie rzucał".
A

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Po Tussipectach i temu podobnych, kawie i hoopie coli (tudzież coca cola) lepiej nie spoglądać w jarzeniówki...można stracić wzrok na dłuższy czas.

Nie oszukujmy się: po tego typu specyfikach i ich mieszankach ma się potężnego kopa. Nie sądzę jednak by było to zdrowe.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by A7
Tusipek słyszałem, że jest do d***. Lepiej wypić kawę lub jakiś napój energetyczny 30 min. przed meczem. Polecam Max Carb Treca. Sam taki używam i nie odczuwam jakiegoś dużego zmęczenia podczas meczu.

Przeciez Carbo to sa wegle.
I bierze sie je w celu regeneracji organizmu, a nie w celu kopa przed wysilkiem.

A7
A7
Originally Posted by A7

Przeciez Carbo to sa wegle.
I bierze sie je w celu regeneracji organizmu, a nie w celu kopa przed wysilkiem.

Tak, są tą węgle, ale nie bierze się tego tylko w celu regeneracji organizmu po wysiłku, lecz także przed i w trakcie treningu w celu systematycznego uzupełniania energii, co przyczynia się do opóźnienia objawów zmęczenia. Zawarte minereły m.in. korzystnie wpływają na pracę skurczu mięśni. W zależności od rodzaju treningu przygotowuje się różne napoje.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Przed?
To tak jakbys zjadl cos, ja mam wtedy kolke murowana.

W trakcie pijam wode, a Carbo tylko po.
polecam carbo Biogenixa smile

Kix Offline
addict
addict
Przed?
To tak jakbys zjadl cos, ja mam wtedy kolke murowana.

W trakcie pijam wode, a Carbo tylko po.
polecam carbo Biogenixa smile

dobre carbo, smakowała mi truskawka i czarna pożeczka.

Kix Offline
addict
addict
porzeczka smile

Strona 13 z 14 1 2 11 12 13 14

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, aker, rafal08, Lukasz111, burbon, poozon, betowiec, forty), 2,116 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,830,321
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025