Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 13 1 2 6 7 8 9 10 12 13
P
enthusiast
enthusiast
P Offline
Zlecona transakcja nie może być zrealizowana, ponieważ Państwa konto zostało całkowicie zablokowane. W celu odblokowania konta należy przesłać POTWIERDZONĄ kopię paszportu lub dowodu osobistego pod następujący adres:

C3 Cairngorm House
Meridian Gate
203 Marsh Wall
London E14 9YT
Wielka Brytania

Poprzez kopię POTWIERDZONĄ rozumie się odpis uwierzytelniony oryginału wystawiony w kraju zamieszkania przez:

notariusza, lub
radcÄ™ prawnego, lub
bank lub instytucję finansową, których działalność regulowana jest przez polskie prawo bankowe, lub
lokalne organy rzÄ…dowe (np. policja)

nie rowumiem ani za co mi zablokowali konto, ani co ja mam teraz zrobic... przeciez nie bede do notariusza lecial po potwierdzenie zadne...

Bonus: Unibet
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Przecież MB ma zapisane w przepisach, ze mogą w każdej chwili zablokować konto bez powodu do weryfikacji.
Wizyta u notariusza to tylko pół godzinki i kilkanaście złotych straconych .. smile

G
addict
addict
G Offline
na policje idz laugh cyrk

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie mogę się zalogować do MB frown Po wpisaniu adresu, hasła i kodu wywala mnie z powrotem do strony logowania (bez żadnego komunikatu). Macie też tak ???

S
old hand
old hand
S Offline
Originally Posted by Farciarz
Nie mogę się zalogować do MB frown Po wpisaniu adresu, hasła i kodu wywala mnie z powrotem do strony logowania (bez żadnego komunikatu). Macie też tak ???

Nie, u mnie działa poprawnie.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
No i skończyła się moja przygoda z moneybookers, dziś w końcu dodzwoniłem się do polskiego supportu, fakt że dzwoniłem 3razy i dopiero za 3 poproszona polskiego tlumacza. Wyjasnilem im że skan dowodu wyslalem juz tydzien temu i ze nie mam od nich zadnej odpowiedzi.. Pani, poinformowala mnie ze zalatwi tą sprawę najdłużej do jutra... i tak też się stało. Otrzymałem przed chwilką maila,że moje konto zostanie bezpowrotnie zamknięte z chwilą gdy wypłacę swoje środki na konto bankowe, czek, lub kartę VISA. Zleciłem wypłatę i podziękowałem tej firmie za współpracę. Miałem tam tylko jedno konto i to w końcu zweryfikowane po przez przelew bankowy, dowód osobisty jak również list z kodem,który mi wysłali...

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
no to nie bardzo rozumiem, dlaczego tak postepuja

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Firma zastrzega sobie prawo do zamknięcia konta Klienta w dowolnym momencie i bez istotnego powodu. Zamknięcie konta jest poprzedzone jednotygodniowym okresem wypowiedzenia i następuje po wypłaceniu wszystkich środków znajdujących się na koncie Moneybookers Klienta pozostałych po dokonaniu transakcji wcześniej przez niego zleconych. Firma zastrzega sobie prawo do zamknięcia konta Klienta ze skutkiem natychmiastowym, jeżeli istnieją ku temu istotne powody. Natychmiastowe zamknięcie konta może nastąpić, lecz nie ogranicza się, do następujących okoliczności:

Poniżej są podane kilka powodów, które jednak mnie nie dotyczą,gdyż nie zamknęli mi konta w trybie natychmiastowym.

Dokładnego wyjaśnienia od nich nie dostałem, jedynie napisali,że mają do tego prawo gdyż istnieje taki zapis w ich regulaminie. :/

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Powyższy wyciąg z regulaminu znalazłem na ich stronie, tak więc mogą robić co chcą..
Trudno ich problem, ja pozostajÄ™ przy netellerze.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
no pewnie, ze moga tylko pytanie brzmi - po co ?

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by rcsade
No i skończyła się moja przygoda z moneybookers, dziś w końcu dodzwoniłem się do polskiego supportu, fakt że dzwoniłem 3razy i dopiero za 3 poproszona polskiego tlumacza. Wyjasnilem im że skan dowodu wyslalem juz tydzien temu i ze nie mam od nich zadnej odpowiedzi.. Pani, poinformowala mnie ze zalatwi tą sprawę najdłużej do jutra... i tak też się stało. Otrzymałem przed chwilką maila,że moje konto zostanie bezpowrotnie zamknięte z chwilą gdy wypłacę swoje środki na konto bankowe, czek, lub kartę VISA. Zleciłem wypłatę i podziękowałem tej firmie za współpracę. Miałem tam tylko jedno konto i to w końcu zweryfikowane po przez przelew bankowy, dowód osobisty jak również list z kodem,który mi wysłali...

u mnie identycznie, tez juz nie mam konta na mb od miesiaca
na poczatku koles powiedzial (dzwonilem 3 razy i ani razu nikogo nie bylo z j. polskim), ze nie podobaja im sie logowania z roznych IP, wytlumaczylem dlaczego, wydawalo sie ze zrozumial i powiedzial zebym czekal na odblokowanie (pytalem sie czy musze wysylac kopie dowodu do Anglii, powiedzial, ze nie)
po 2 dniach dostalem tego samego maila co Ty
konto zweryfikowane, 3 lata, jedno konto, list z kodem tez byl, przelew bankowy... szkoda

a wiec neteller?? pogadalem na czacie zeby zrobili PLN-y, kobita powiedziala, ze pracuja nad tym, hmm ciekawe ile im to zajmie

S
journeyman
journeyman
S Offline
Witam mam problem moje konto zostalo zablokowane oni chca zebym im wyslal skan dowodu lub paszportu ale nie moge nigdzie znalesc maila do nich zeby im to przeslac wie ktos moze jaki maja adres ?

C
old hand
old hand
C Offline
Kiedys bylo [email protected]
Na pewno chca sam skan czy moze potwierdzony przez notariusza?

S
journeyman
journeyman
S Offline
sam skan " Zlecona transakcja nie może być zrealizowana, ponieważ Państwa konto zostało całkowicie zablokowane. W celu odblokowania konta należy przesłać POTWIERDZONĄ kopię paszportu lub dowodu osobistego"

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Spowen, życzę powodzenia, u mnie było podobnie i widzisz jak się skończyło... Też miałem wysłać im skan dowodu, tyle tylko że ja mogłem się logować na konto.. Oni nie przyjmują wiadomośći wysłanych na zwykły mail, jak już to albo przez Centrum wiadomości, albo faxem bądź ostatecznie pocztą na wyspy.

S
journeyman
journeyman
S Offline
tzn ja tez moge sie zalogowac tylko nie moge wykonac ani jednej operacji hmm czyli nic nie poradze na to.... dobrze ze chociaz mi neteller dziala tongue

(J) Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Odpowiedź z centrum wiadomości w 2 tyg. smile Fakt, że problem załatwiony w 2 dni.

P
enthusiast
enthusiast
P Offline
Originally Posted by Spowen
sam skan " Zlecona transakcja nie może być zrealizowana, ponieważ Państwa konto zostało całkowicie zablokowane. W celu odblokowania konta należy przesłać POTWIERDZONĄ kopię paszportu lub dowodu osobistego"

to nie jest skan, tylko POTWIERDZONA przez natoriusza kopia...

a.k.a. "dave_k.o."
a.k.a. "dave_k.o."
wypłacał ktos może ostatnio transferem bankowym na inteligo , bo jak probowalem dzisiaj wyplacic to dostawalem kominikat ze numer iban banku jest niewazny ( podawalem wszystko w systemie 26 znakowym a pozniej jeszcze jedna próba bez pierwszych 2 cyfr kontrolnych) wie ktoś może o co może chodzić ?

a.k.a. "dave_k.o."
a.k.a. "dave_k.o."
sorki nie ten temat mam 2 karty otwarte i nie w tej co trzeba napisalem

Strona 8 z 13 1 2 6 7 8 9 10 12 13

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, latajaca_holenderka, burbon, 11kera11, rafal08, rymoholik, aker, alfa, poozon, Akhu), 868 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,836,608
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025