Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 4 1 2 3 4
N
addict
addict
N Offline
Niedziela :

singiel

futbolTorquay United - Grays Athletic FC X 3.51
Kurs ogolem 3.51
Zaklad 80.00 PLN
Wygrana 280.8 PLN

chyba wlasnie zaczeli gwizdek

Bonus: Unibet
N
addict
addict
N Offline
Originally Posted by nerti
Niedziela :

singiel

futbolTorquay United - Grays Athletic FC X 3.51 0-0 piwo
Kurs ogolem 3.51
Zaklad 80.00 PLN
Wygrana 280.8 PLN kasa

chyba wlasnie zaczeli gwizdek
Obecny stan konta 380 pln
Weekend zle sie zaczal ale dobrze konczy kasa piwo

N
addict
addict
N Offline
Poniedzialek 13 grin
Sportingbet wink
Rodzaj zakładu: Singiel

futbolPeterborough v Southampton - Live
Ponad/Poniżej
1.80 Powyżej 2.5 Goli
Stawka łączna: 10.00 GBP
Wygrana łączna: 18.00 GBP
gwizdek

N
addict
addict
N Offline
Poniedzialek 13 grin
Sportingbet wink

futbolPeterborough v Southampton - Live 2-1 HT piwo
Ponad/Poniżej
1.80 Powyżej 2.5 Goli
Wygrana łączna: 18.00 GBP kasa
gwizdek

N
addict
addict
N Offline
Wlasnie sprawdzilem konto w SB...kasa za overa juz jest a wiec gramy LIVE w przerwie

futbolPeterborough v Southampton - Live 5.00 Southampton

Stawka łączna: 8.00 GBP
Wygrana łączna: 40.00 GBP

gwizdek

N
addict
addict
N Offline
Wlasnie sprawdzilem konto w SB...kasa za overa juz jest a wiec gramy LIVE w przerwie

futbolPeterborough v Southampton - Live 5.00 Southampton2-1 mad

Stawka łączna: 8.00 GBP
Wygrana łączna: 40.00 GBP stop

gwizdek

N
addict
addict
N Offline
Witam

Wczoraj niestety poszedl singiel na York za 80 pln w Jetbull, a kuponu nie podalem poniewaz nie mialem internetu a kupon poszedl dzieki wspolpracy mojego ojca piwo. Co ciekawe Burton gralo w 10 od 50 ktorejs minuty i przegrywalo 1-3 tymczasem zdolali wyrownac a nawet wygrac 4-3, no coz zdaza sie tym bardziej w 5 angielskiej shocked

Dzis Anglie odpuszczamy i gramy bezpiecznie Lige Mistrzow zobaczymy jak wyjdzie :

Dubel :

futbolFC Sevilla - AEK Athen 1.3
futbol Ajax Amsterdam - Slavia Prag 1.4
Kurs ogolem 1.82
Zaklad 104.80 PLN
Wygrana 190.74 PLN

gwizdek wink

N
addict
addict
N Offline
Witam

Dzis Anglie odpuszczamy i gramy bezpiecznie Lige Mistrzow zobaczymy jak wyjdzie :

Dubel :

futbolFC Sevilla - AEK Athen 1.3 2-0 wink
futbol Ajax Amsterdam - Slavia Prag 1.4 0-1 shocked crazy puke
Kurs ogolem 1.82
Zaklad 104.80 PLN
Wygrana 190.74 PLN stop

gwizdek wink
Stan konta: 200pln Jetbull
10£ Sportingbet frown

N
addict
addict
N Offline
Na papierze tak by wychodzilo ale w rzeczywistosc moze byc innaczej :

futbolData ID Zakładu Stawka Łączna Status Rodzaj Wygrana Dyscyplina Zdarzenie/Oferta / Typ Kurs Handicap E/W warunki Wynik
14/08/2007 20:27 CEST 121048768 10.00 GBP Otwarty Singiel 32.50 GBP Piłka Nożna Cambridge Utd v Oxford Utd
Match Prices
Draw 3.25
gwizdek

N
addict
addict
N Offline
Witam ponownie cool
Oto moja selekcja na weekend i kilka slow, a wiec : z underdogow widze 3 zespoly, mianowicie : Hull (champ), Northampton (one), Chester (two). Moim zdaniem te zespoly mogą splatac figla w zblizajacej się kolejce, jednakze najtrudniejszy jak zwykle jest wybor zakładu. Czy ma być to standard 1x2, czy może HT, czy remis nie ma zakładu. Coventry przeciwnik Hull obecnie prezentuje się bardzo mocno wiec jeśli mialby wypasc jakis figiel to mysle ze najprawdopodobniej by było to podczas pierwszej polowy, a wiec Hull HT @ 4.5 Brighton chociaz strzelilo jako pierwsze w meczu z Crewe, caly mecz przegralo, a Northampton zazwyczaj lubilo obejmowac prowadzenie 0-1 w polowie meczu, zobaczymy czy cos się zmienilo, a wiec HT Northampton @ 4.0 Oponent Chester to niewiadoma, przegrana w lidze i remis w pucharze na wlasnym gruncie ze Stoke daje do myslenia, lecz ligi i pucharow nie można jednakowo rozpatrywac . Chester natomiast jak zwykle tajemniczo i underowo. W tym meczu może być wszystko, od wysokiej wygranej Rochdale do underowego remisu lub jak sam bym chciał do niespodzianki w postaci 0-1 Chester . Wiec jeśli może być wszystko to zagram Draw no bet Chester @ 3. Kolejnym meczem, który chyba zagram będzie Wolves 2 @ 2.6 Mysle ze podrazniona ambicja poprzez przegrana z Watford da im naped żeby rozgromic sowy , a o punkty na wyjazdach zawsze im jakos było latwiej niż u siebie. No i na koniec plejada remisow, która wychodzi mi z moich przemyśleń a wiec: Accrington X Darlington, chociaz buki za bardzo faworyzuja gospodarzy po śmiałej wygranej w Wycombe, co dla mnie było czyms ‘troche’ wiecej niż się spodziewałem, a Darlo ma niezły sklad i potencjal na wyjazdach. Bardziej skłaniał bym się ku 2 ale goscie w przypadku prowadzenia mogą go nie utrzymac do konca meczu, bądź co bądź Accrington wydaje się mocne a tym bardziej u siebie. Plymouth X Ipswitch, tu sprawa bije po oczach : bardzo mocne wejścia obydwu zespołów 2 wygrane ale…Plymouth u siebie takie mocne nigdy nie było, a Ipswitch na wyjazdach tym bardziej. Najlepsza opcja chyba było by granie Ipswitch Draw no bet, no ale sprobujemy remis. Macclesfield X Milton Key, ciekawe jak Ince ustawi zespol przeciwko swoim byłym podwładnym, znowu skłaniał bym się ku 2 ale nie wydaje mi się żeby Milton było w stanie utrzymac prowadzenie do konca . Ostatni mecz to Bournemouth X Huddersfield, ale nie wiem jak beda wyglądały sklady itp i wogole nie mam wiedzy, jaka posiadaj co niektórzy forumowicze , a wiec jeśli ktos może mysli podobnie o którymś z przedstawionych laicko i po krotce przezemnie spotkan, to proszę o wypowiedz.
Pozdro wink

N
addict
addict
N Offline
Na papierze tak by wychodzilo ale w rzeczywistosc moze byc innaczej :

futbolData ID Zakładu Stawka Łączna Status Rodzaj Wygrana Dyscyplina Zdarzenie/Oferta / Typ Kurs Handicap E/W warunki Wynik
14/08/2007 20:27 CEST 121048768 10.00 GBP Otwarty Singiel 32.50 GBP Piłka Nożna Cambridge Utd v Oxford Utd
Match Prices
Draw 3.25

gwizdek
2-1 Cambridge w 95 minucie poprostu rece opadaja. Mam dosyc puke

N
addict
addict
N Offline
Witam ponownie cool
Oto moja selekcja na weekend i kilka slow, a wiec : z underdogow widze 3 zespoly, mianowicie : Hull (champ), Northampton (one), Chester (two). Moim zdaniem te zespoly mogą splatac figla w zblizajacej się kolejce, jednakze najtrudniejszy jak zwykle jest wybor zakładu. Czy ma być to standard 1x2, czy może HT, czy remis nie ma zakładu. Coventry przeciwnik Hull obecnie prezentuje się bardzo mocno wiec jeśli mialby wypasc jakis figiel to mysle ze najprawdopodobniej by było to podczas pierwszej polowy, a wiec Hull HT @ 4.5 0-0 ht mad Brighton chociaz strzelilo jako pierwsze w meczu z Crewe, caly mecz przegralo, a Northampton zazwyczaj lubilo obejmowac prowadzenie 0-1 w polowie meczu, zobaczymy czy cos się zmienilo, a wiec HT Northampton @ 4.0 1-1 ht mad Oponent Chester to niewiadoma, przegrana w lidze i remis w pucharze na wlasnym gruncie ze Stoke daje do myslenia, lecz ligi i pucharow nie można jednakowo rozpatrywac . Chester natomiast jak zwykle tajemniczo i underowo. W tym meczu może być wszystko, od wysokiej wygranej Rochdale do underowego remisu lub jak sam bym chciał do niespodzianki w postaci 0-1 Chester . Wiec jeśli może być wszystko to zagram Draw no bet Chester @ 3 1-2 ooo. Kolejnym meczem, który chyba zagram będzie Wolves 2 @ 2.6 Mysle ze podrazniona ambicja poprzez przegrana z Watford da im naped żeby rozgromic sowy , a o punkty na wyjazdach zawsze im jakos było latwiej niż u siebie. No i na koniec plejada remisow, która wychodzi mi z moich przemyśleń a wiec: Accrington X Darlington 0-3 mad, chociaz buki za bardzo faworyzuja gospodarzy po śmiałej wygranej w Wycombe, co dla mnie było czyms ‘troche’ wiecej niż się spodziewałem, a Darlo ma niezły sklad i potencjal na wyjazdach. Bardziej skłaniał bym się ku 2 ale goscie w przypadku prowadzenia mogą go nie utrzymac do konca meczu, bądź co bądź Accrington wydaje się mocne a tym bardziej u siebie. Plymouth X Ipswitch 1-1 ooo, tu sprawa bije po oczach : bardzo mocne wejścia obydwu zespołów 2 wygrane ale…Plymouth u siebie takie mocne nigdy nie było, a Ipswitch na wyjazdach tym bardziej. Najlepsza opcja chyba było by granie Ipswitch Draw no bet, no ale sprobujemy remis. Macclesfield X Milton Key 3-3 ooo, ciekawe jak Ince ustawi zespol przeciwko swoim byłym podwładnym, znowu skłaniał bym się ku 2 ale nie wydaje mi się żeby Milton było w stanie utrzymac prowadzenie do konca . Ostatni mecz to Bournemouth X Huddersfield 0-1 mad, ale nie wiem jak beda wyglądały sklady itp i wogole nie mam wiedzy, jaka posiadaj co niektórzy forumowicze , a wiec jeśli ktos może mysli podobnie o którymś z przedstawionych laicko i po krotce przezemnie spotkan, to proszę o wypowiedz.
Pozdro wink
Na jutro zostaly wilki z sowami smirk

N
addict
addict
N Offline
Na jutro zostaly wilki z sowami smirk [/quote]

Sheffield Wed 1-3 (1-1) Wolverhampton izzi hura piwo ooo kasa

Po wplacie do SB 20£, konta wygladaja nastepujaco:
Jetbull 200pln
Sportingbet 51£

N
addict
addict
N Offline
English Conference 2007/2008

futbolExeter City v York City
Połowa czasu
2.50 Exeter City

Wygrana z zakładu: 25.00

Wygrana łączna: 25.00 GB

gwizdek

N
addict
addict
N Offline
English Conference 2007/2008

futbolExeter City v York City
Połowa czasu
2.50 Exeter City
1-0(Pen36)LOGAN

Wygrana z zakładu: 25.00 piwo kasa

Wygrana łączna: 25.00 GB kasa

gwizdek

N
addict
addict
N Offline
Witam wink
Oto kolejna selekcja na zblizajacy sie weekend na angielskich boiskach. Na wstepie dodam ze oponenci zespołów które wybrałem, mogą w tej kolejce dokonac przelamania formy, również bukmacherzy chyba tak sadza ustalając niebotyczne kursy na gosci, wiec granie moich underdogow może się okazac bezowocne. Do rzeczy : Darlington X Notts County, gospodarze prezentuja sie bardzo mocno I napewno maja apetyt na automatyczna promocje nie mniej jednak County rowniez ma aspiracje przynajmniej do strefy PO. Nie widze tu łatwej wygranej po kursie 1.6 HW jak widza to bukmacherzy. Notts wydaje się troche zlekceważone przez bukmacherow co dla mnie jest czysta pulapka do grania na 1. Jeśli buki maja racje to wygrana Darlo powinna być skromna underowo, chociaz dla mnie tu bije czystym remisem i to zagram. Nastepne spotkanie to Milton Key – Shrewsbury 2, jak juz wczesniej wspomnialem, w niektorych zespolach moze się dokonac przelamanie mam tu na mysli Milton. Shrews jednak jak na ta pore sa dla mnie większym faworytem do zgarniecia 3 punktow, i mysle ze magia Inca w tym spotkaniu może nic nie pomoc. Niestety bukmacherzy znow widza sprawe inaczej pomimo bardzo dobrej formy jaka prezentuje Shrewsbury. Lider tabeli z przeciętniakiem pretendującym do promocji, prowadzonym przez magika o znanym nazwisku, wystawiony po kursie ponad 3/1 to dla mnie jakas pomylka. Kolejny mecz przelamania dla gospodarzy York - Forest Green 2, goscie z tego co pamietam ladnie konczyli sezon, York jak dla mnie będzie pretendentem do spadku. Już w tamtym sezonie było widac ze cos nie gra po ilości czerwieni jakie otrzymywali w meczach. Wiec albo się przelamia albo będą brnęli w dol tabeli choc praktycznie już tam sa a na pewno byli jednym z faworytow do promocjii. Southampton – Stoke 2, w tym spotkaniu bardziej bym byl sklonny obstawic czysty remis poniewaz pomimo beznadziejii jaka obecnie prezentuja swieci, nie mozna ich lekceważyć, a tym bardziej naszych 2 napastnikow, którzy potrafia zdziałać cuda w dwojakim tego slowa znaczeniu. W sprawie tego meczu „ nie pali się, można jeszcze poczekac, sprawa jest w załatwianiu” No !!! Taka mala dygresja. Ostatnie spotkanie to Wolves X Blackpool, dobry wyjazdowo beniaminek z domowym przeciętniakiem, ale wielkim klubem w Champ pod wodza znanej figury. Chyba dobra opcja była by gra underu, ponieważ wilki u siebie Graja jakos zachowawczo a Blackpool na pewno nie będzie chciał przegrac tego spotkania, ponieważ sa nowi silni maja umiejętności o niezle graja wyjazdy. Sprubojemy zagrac remis i zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak na razie to tyle na sobote, no ale jeszcze duzo czasu do namysłu gdzie ulokowac pieniadze. papa

N
addict
addict
N Offline
Witam
Narazie nic sie nie zmienilo jesli chodzi o typy. Dodam tylko ze Forest Green graja w piatek. Postanowilem rowniez zagrac male laugh combo za 50 pln w Jetbull :

futbol Reading x2
futbol Wigan x2
futbol Oldham 1
futbol Tranmere 1

ako okolo 9/1 smirk

gwizdek gwizdek gwizdek gwizdek

N
addict
addict
N Offline
Witam
Dodam tylko ze Forest Green graja w piatek.
No i zagrali :

FC YORK - FOREST GREEN 0-2 piwo kasa
0-1 JONES(50)
0-2 FLEETWOOD(77)
PS. Ciekawy bylem komu wejdzie ten typ Citizenowi(gral X) z British Club czy mi... wink

N
addict
addict
N Offline
A wiec :

Wolves X Blackpool 2-1 stop

Southampton – Stoke 2 3-2 stop

Milton Key – Shrewsbury 2 3-0 stop

Darlington X Notts County 2-2 wink

Reading x2 3-0 stop to tylko moja opinia ale wydaje mi sie ze krolewscy sie podlozyli
Wigan x2 1-1
Oldham 1 0-1 stop
Tranmere 1 2-0

Kiepsko to wyglada ale dzieki 2 underdogom po kursach ponad 3/1 gramy dalej w firmie SB.
Jetbull 54 PLN
Sportingbet 100 GBP

Dzis wieczor:

futbolFC Sevilla - CF Getafe X @4
Kurs ogolem 4
Zaklad 54.00 PLN
Wygrana 216 PLN

Obym tego nie wygral bo nie chce juz grac w Jetbull puke

N
addict
addict
N Offline
Dzis wieczor:

futbolFC Sevilla - CF Getafe X @4 0-1 ht 4-1 ft stop
Kurs ogolem 4
Zaklad 54.00 PLN
Wygrana 216 PLN stop

Obym tego nie wygral bo nie chce juz grac w Jetbull puke
no i ta lipna firme mam z glowy papa

La liga wink

futbol Athletic Bilbao v Osasuna
Draw No Bet Osasuna
kurs 2.60
stawka 10.00 GBP

gwizdek

Strona 2 z 4 1 2 3 4

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (burbon, rafal08, aker), 1,009 gości, oraz 10 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,836,356
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025